Натсвест

• Креатор на темата Cool Hand Luke
  • Време на започнување
S

smart ass

Гостин
ОШО...Уште еднаш ПОТЕНЦИРАМ после добар...ама ДОБАР СЕКС со спротивен пол...мозокот да...ми пасе..и си кулиран и така гол си палам Цигарче...и уживам.... и ич кур не ме боли...абе убајни...

Е сега жал ми е за твојот ОКСИМОРОНСКИ неебитичен синдром...ама ај можеш да платиш...ама иххх:pos2:

Џабе:toe:

Џабе бе ОШО кога не ти се дига на жени...ама имаш втора опција-отекување на чмарот...најди си само пенетратор...и они имаат Бог

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Абе ја ти кажав прошлиот пут дека си тиква ама имаш срека ми ги бришат вистините кажани у моите постови , еве па ке ти кажам дека си тиква.
Дали ми се дига може некоја од тие за кваки што ти се факат дома да каже.
Ова не е навреда , туку само одговор на тоа дали ми се дига.
И да знаеш ке си уживам и цигарче ке си палам.
А ова ти да не си се снимал?
Најверојатно си ти , пошто од толку видеа баш ова да го најдеш на јутуб , ааааххахах има нешто.И да знаеш не ду*** мушки немам кеф ја од тие срања.

S

smart ass

Гостин
Дали ми се дига може некоја од тие за кваки што ти се факат дома да каже.
Ова не е навреда , туку само одговор на тоа дали ми се дига.
.
ИИИИИИИИИ!!!!

ОШО бе...абе си згрешил бе кутриот ти...вчера беше силуван загарот на мојот комшија...и петелот на баба галеба и дедо лебеда,кутриот ти..чикен дог лавер....лош одговор ОШО.

ааааххахах има нешто.И да знаеш не ду*** мушки немам кеф ја од тие срања
Ами загарот и петелот се машки!!:pos2::pos2:

Добро ајде си постигнал натсвест.....факинг загарчиња.:pos2::pos2:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
се испосравте по темава салата ја напраивте ... не е ни прва ама ај ... ц ц ц :tapp::tapp:

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
Хахаха ебате , понекад и јас се прашувам како и зошто има џукели по светов.
Ама можда за да видиш некои работи и да ги научиш по пократок пат.
Нека силата биде со тебе или на поубав начин кажано :
НЕКА ТИ БОГ ПОМОЖЕ (глупаво шупче)

C

Cool Hand Luke

Гостин
Ко се бије тај се воли :) Може по едно пиво сега за сите.
А инаку после секс не што не ми се дреме, туку уште! Кој ми е крив, зајак сум у кинески хороскоп. На вас кој ви е крив што не сте? :)

Марко!

Алфа
Член од
6 февруари 2010
Мислења
272
Поени од реакции
14
Може пиво у тие моменти кога ќе осетиш колку е ладно и како прстите ти го топат шишето додека се печеш на +30 некаде надвор..можда у двор или на излет.

:helou:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
ама ова не е противречност?
натсвест!?безсвест!?
до некоја мера можеби игнорантност ке помине некако ама натсвест бе со кој памет?:toe:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
ама ова не е противречност?
натсвест!?безсвест!?
до некоја мера можеби игнорантност ке помине некако ама натсвест бе со кој памет?:toe:
ама ги спои :)
натсвест/несвест :nesvest:

натсвест како супер свест или повеќе свесен од свесноста која ја поимаме како свест ... :wink:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
ама ги спои :)
натсвест/несвест :nesvest:

натсвест како супер свест или повеќе свесен од свесноста која ја поимаме како свест ... :wink:
ама тоа ако работиш со милтикор процесори така? повише јадра па едниот со другиот се пополнува и така поефикасно може да се пристапи кон извршување на дадената команда,но тука збориме за еднојадрен процесор кој извршува команда сам(ти текиње?)

повеќе свесен од свесноста која ја поимаме како свест
ааа ова е блесава работа два у едно ама уше едно и фали за три у едно како нескафе ама тоа веке спага во мултиперсоналити дисортер:nesum:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
ама тоа ако работиш со милтикор процесори така? повише јадра па едниот со другиот се пополнува и така поефикасно може да се пристапи кон извршување на дадената команда,но тука збориме за еднојадрен процесор кој извршува команда сам(ти текиње?)

ааа ова е блесава работа два у едно ама уше едно и фали за три у едно како нескафе ама тоа веке спага во мултиперсоналити дисортер:nesum:
:tv:

ако мислиш на мозокот тогаш си грешка не е еднојадрен :)

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=49946&page=8
ете ваму на оваа тема подоле :)

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
човекот како индивидуа и перцепцијата мислев неможе истовремено на една работа различно да ја перцепира.
неможе истовремено и да плаче и да се смее освен нали ако се рабори за мулти...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
човекот како индивидуа и перцепцијата мислев неможе истовремено на една работа различно да ја перцепира.
неможе истовремено и да плаче и да се смее освен нали ако се рабори за мулти...
никој на темава не ни рече дека може :toe:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
па како тогаш надсвест?

едит:ова е над моите капацитети фалабогу хехе

Kajgana Shop

На врв Bottom