Наташа Мијатовиќ - Miyatta

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Eдна нејзина песна знам - и ми се сфиѓа :)
Голема десетка за никот! Мiyatta! владее ников!

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Не видов дека некој ја има објавено песнава, а е предобра, Наташа е за мене една од најдобрите на балканов наш сиромашен. Ни требаат волшепства ко неа.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Ја гледав кај оној 4 сезони ми се виде ok карактерно.Песни и беше онаа"Не вели стој зашто патот е овој..." е ок.Мислам само дека и фали харизма.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Мијата е закон.
Се знам со неа и многу е кул, не се праи нешто посебно, многу е приземјена и затоа ја сакам ептен.
Со сите си праи муабет, секогаш е весела и расположена.
Ја обожавам бе, песните и се која од која поубави.
Се надевам ќе има кариера многу поголема од сега.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ја гледав кај оној 4 сезони ми се виде ok карактерно.Песни и беше онаа"Не вели стој зашто патот е овој..." е ок.Мислам само дека и фали харизма.
Аууу на Мијата харизма и фалело?
Друже бе, нема похаризматична личност од неа моментално на мак естрадна сцена.
Весела е, комуникатвина е, приземјена е, оригинална е и своја е. Има контакт со публиката и што е најважно допира до публиката:)
Со еден збор, читни ^^^магде^^^ шо пиша за неа.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Аууу на Мијата харизма и фалело?
Друже бе, нема похаризматична личност од неа моментално на мак естрадна сцена.
Весела е, комуникатвина е, приземјена е, оригинална е и своја е. Има контакт со публиката и што е најважно допира до публиката:)
Со еден збор, читни ^^^магде^^^ шо пиша за неа.
Ништо што кажа не е погрешно ама мене ме чуди зашто некако патот пополека го оди?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ништо што кажа не е погрешно ама мене ме чуди зашто некако патот пополека го оди?
Е тоа ќе си ја прашаш Мијата.
Мене само ми се допаѓа тоа што не се форсира. Можеби и затоа така полека се движи.
Сепак, тоа е мое мислење:)

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Е тоа ќе си ја прашаш Мијата.
Мене само ми се допаѓа тоа што не се форсира. Можеби и затоа така полека се движи.
Сепак, тоа е мое мислење:)
Еј па тоа ми е прашањето.Не се форсира а треба.Музиката малце тешко иде ако си скромен:)

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Само пофални зборови имам за Мијата, навистина прекрасен глас, треба повеќе да ја има по нашите телевизии.
Песните Нема да помине и Верувам во себе се полн погодок

Зошто квалитетните пеачи се секогаш скромни???

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.212
Јас ја обожавам. Не е како останатите изведувачи шо емитираат некој трет. Многу ми се допаѓаат нејзините песни и незнам, некако се милозвучни. Само она треба малку повеќе да се ангажира. Има прекрасни песни, а некои немаат ни слушнато за неа.

Б

Бат Елохим

Гостин
Еј па тоа ми е прашањето.Не се форсира а треба.Музиката малце тешко иде ако си скромен:)
можеби затоа што уште не се продала и нема кој да плаќа за да ја вртат по радио.
Мислам еј, какви песни се вртат по радијана, несвестица да те фати. Кај нас да имаш глас и харизма не значи многу, само спонзор да имаш.
Не е до дали си скромен или не туку дали знаеш што сакаш. Мијата сака да е уметник, некоја друга сака да е певаљка и така...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Многу добра пејачка според мене со одличен глас. Песната Постојам го има еден од најубавите и најтажните спотови што сум ги видел.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Не, благодарам. Има добар глас ама не ми се свиѓаат песните.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Не сум слушнал нешо многу од неа , само „Верувам во себе“ ја знам. Песната е феноменална многу ме бендисва.

Сега ме замисливте можи ќе треба да се растрчам да побарам од неа нешто појќе ...

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
i like:'veruvam vo sebe' ostanatoto e horor

i not like: debela e, pravi epten gnasna faca koa pee,se prenemaga'preteruva so preforsiranje pa duri i nalikuva malku na derenje a ne peenje,neznae da se ponasa na scena vrska nema os densanje nema sarm i to e to

Kajgana Shop

На врв Bottom