B
Black Guard
Гостин
Па ова не заслужува тема бре,вакви теми се отвараат на афрички форуми.
Во Завод за вработување се пријавуваш.а зошто нема нигде кажано каде треба да се пријавиш?!?
ако случајно добиеш некаква информација или кога ке те викнат пиши ми едно пораче ако сакаш да не му ја мисламВо Завод за вработување се пријавуваш.
Барем јас таму се пријавив...и тоа пред месец ипол, и еве уште чекам да ми се јават. Оставаш број...
6 дена поминаа од 15 септември, изгледа списоците неможат да ги скројат.
Ќе пишам во темата обавезно.ако случајно добиеш некаква информација или кога ке те викнат пиши ми едно пораче ако сакаш да не му ја мислам
На гробиштата во бутел изгледа.Добро бе, а некој да им каже на луѓето: КАДЕ Е ПРИЈАВУВАЊЕТО!
за што се пријави инаку ?Ќе пишам во темата обавезно.
Ама песимист сум за ова.
Средно електро...за што се пријави инаку ?
со средно или високо образование ?
Комплекс или неиформираност ?Ако
Ако си член на ВМРО-ДПМНЕ може да те викна ако НЕ , свиркајси.
наместо да кажеше нешто поврзано од тоа што е бил лани тој ми зборува за партии ... па до кога бе вака беКомплекс или неиформираност ?
Минатата година година околу 1.5 месец "доцнеа" барем така ни беше кажано од инструкторката кај што идев на курс,пријавувањето заврши на 31 август а почнавме со предавања околу 3-4 ноември,СИТЕ беа повикани на тестирање,колку за информација на политичаров @fenomen - пријателот има членска од сдсм а идевме заедно на курс ,и да нема врска дали си со средно или со факултет битно е да си невработен сега гледам услов било да си 1 година пријавен како невработен.
"Teпање на време„ ...додека чекаш некаде да се вработиш.Тој курс што треба да си една година невработен уште не е започнат,овој беше услов само да си невработен не е битно колку долго.Само незнам колку може да научиш нешто за програмирање за 3 месеци,јас лично се пријавив ама незнам колку ќе успеам да сватам нешто
незнам дали беа тестовите за сите исти ...наместо да кажеше нешто поврзано од тоа што е бил лани тој ми зборува за партии ... па до кога бе вака бе
фала за информацијата "dwa"
имам само едно прашање - тестовите за сите беа исти без разлика на што си се одлучил ?
инаку не е услов да си една година невработен грешка си информиран/а
Денес бев во агенцијата за вработување, ми дојде покана за курс за англиски јазик или компјутери што сакаш да си избереш.се дешава нешто во врска со ова викањето или не прелажаа