Над 35,000 издадени Бугарски пасоши ?!

Статус
Затворена за нови мислења.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Мизиец напиша:
Пасоши не се дават лесно, можете да будете сигурни.Требе да докажете бугарски произход.
Треба да докажете дека имате ебено минимум 10 бугарки додека сте биле на одмор! :pos2:

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
Tesko e za site sto sme vo Makedonija,ama sepak ne bi zela bugarski pasos.

Член од
6 август 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
TpH_Bo_OkO напиша:
Треба да докажете дека имате ебено минимум 10 бугарки додека сте биле на одмор! :pos2:
Точно!

Ама ти не одговараш на условиата.
Требе ти да ебеш 10 бугарки, не тебе да ебат 10 бугари.Пак не си разбрал.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Мизиец напиша:
Точно!

Ама ти не одговараш на условиата.
Требе ти да ебеш 10 бугарки, не тебе да ебат 10 бугари.Пак не си разбрал.
Додека ебев ја бугарки сине мој бугарски, бугарите ми ја пееја „Минаха години“ на прозор :vozbud:

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Mislam deka se sto se slucuva so bugarizacijata na Makedonija e proizvod na albanizacijata na Makedonija. Makedonizmot ne e sposoben da se odbrani od albanizacijata, nitu pak sposoben da odrzi edna drzava. Vsusnost nema makedonizam vo Makedonija, tuku cist fyromanizam so ventilatorot na celo.

Член од
6 август 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
TpH_Bo_OkO напиша:
Додека ебев ја бугарки сине мој бугарски, бугарите ми ја пееја „Минаха години“ на прозор :vozbud:
:aplauz:

Браво, добре казано.

А за пасошите- е па коj ви кара да ги сакате? Нали сви сте македонци- зашто са ви бугарски пасоши?

Ако аз решавам- никоj нема да вземе наш пасош.Не ми требвате вие и вашиот великомакедонски шовинизам.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Мизиец напиша:

Браво, добре казано.

А за пасошите- е па коj ви кара да ги сакате? Нали сви сте македонци- зашто са ви бугарски пасоши?

Ако аз решавам- никоj нема да вземе наш пасош.Не ми требвате вие и вашија великомакедонски шовинизам.
Па шо бараш на 'форумо де момчета? :vozbud:

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Мизиец напиша:

Браво, добре казано.

Ако аз решавам- никоj нема да вземе наш пасош.Не ми требвате вие и вашија великомакедонски шовинизам.
А ти мислиш дека ни требате вие и вашиот ментален склоп....вашиот ретардиран систем на живот ( АЗИС И КОМПАНИЈА)..ако не ви требаме што к*р барате по македонски форуми.....

Член од
6 август 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
Па мене и германци ми не требат, ама из техните форуми барам исто.Ама они не викат "бугари су татари"За разлика от вас.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Мизиец напиша:
Па мене и германци ми не требат, ама из техните форуми барам исто.Ама они не викат "бугари су татари"За разлика от вас.
Па зашо тогаш вие кењате дека Македонците се бугари?!?!?!?

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Мизиец напиша:

види...ако ти смета што ве викаме ТАТАРИ( а и ТАТАРИ сте),слободно не мора веќе да доаѓаш на македонски форуми....иди си на германски и тамо дружи се со вашите фашистички сојузници...ај сега гитла...

Член од
6 август 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
Дали си македонец или бугарин- ти решаваш.Никој не ти налага националност.И не слушаj политиците.Они можат само скандали да прават и да скарат родни братjа.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Мизиец напиша:
Дали си македонец или бугарин- ти решаваш.Никој не ти налага националност.И не слушаj политиците.Они можат само скандали да прават и да скарат родни братjа.
Епа не сме родни браќа! Ова не е од политичарите...једино ако вашите политичари спамираат на форумов, ондак....

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Мизиец напиша:

абе дај немој тука да се лигавиш и да ми продаваш муда за бубрези....нека ви биде јасно дека не сакаме да имаме ништо заедничко со вас ТАТАРИ.ние сме постоеле и ќе постоиме сакале вие или не...

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Uste edna tema otidena na prepucavanje so ova bugarcistava...daj be lugje samo-kontrola za pocetok, pa ban za sve od tipot na Miziec sto tvrdoglavo odbija da nauci da se ponasa.

Za da se dobie bugarski pasos,kako sto slusnav, treba i roditelite na dotichnata osoba da dadat izjava na notar za svoite bugarski koreni. Po golema navreda za svoeto dostoinstvo od toa nema...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom