Надградба на коса

Член од
24 октомври 2012
Мислења
11
Поени од реакции
2
Здраво ...Сакам да прашам дали некој од вас има искуство со порачување надградба од интернет...Се мислам дали да порачам од ebay или aliexpress....Но, ми е страв да не се зафркнам...Доколку некој има порачувано и е задоволен,ако сака да ми даде линк од косата што ја има земено...Благодарам однапред .

A

andrea85

Гостин
јас пред 4-5 гдоини имав средно долга коса и сакав да ми биде до газ,па се истрчав у ДИОР ме опнаа 180еура а тикви направија.Нити ми ја ставија убаво нити беше квалитетна па за два месеца ја извадив и што че видам и мојата коса оштетенеа. И ме фати инат си викам ке си ја растам бе. И за неколку години постигнав должина што сакав,ставам маски за фарбана коса пошто ја фарбам плава серуми редовно по малку потшишување и ете. А од искуство надградба не но но но!:facepalm:

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Ниедна надградба на коса неможе да биде убава ..Може само еден период на почетокот, но тешка е за одржување...После почнува нагло да опаѓа и не се чешла и се познава ....Другарка ми е ја направија лудило долга преубава во Белград кај познат фризер...и неможеш да познаеш никад дека има екстензии,косата и имаше сјај паѓаше, тешка...Но така и траеше 3 недели, после на ништо не личеше и пак шишање и и опадна пола....
Најубаво да ја чекаш природно да ти расте ако сакаш долга коса....Или ставиш екстензии само за посебна прилика (свадба,матура)

Kajgana Shop

На врв Bottom