Навивачки трофеи

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.935
Поени од реакции
73.468
Не обратно, како сте почнале, ќе викате дека во транспарентот (кореографија закачена во ограда според вас:ROFLMAO:) пишувало
„Р, во срце те носам“, и дека само Р-то недостасува
Беше ли вака, или треба и слика да постирам :
Напред Вардар, во срце те носам“
Напред Вардар ем сум го скокнал ненамерно тоа.
Не ми беше поентата тоа, пак е само дел.
Гледај колку знамиња има на запад?
Колку има на север???
Не се прави глуп, прави разлика од прав транспарент до најлонски. Дали треба да рачунаме дека и Пирати ни земале "знаме" ЕДЕН Е ВАРДАР???
Имаш клип за доказ што како се случувало. Почнал мечот, сте се утрчале сте откинале дел од најлонот, и после кидавела. Не гледам ни Комити ни ЛФ во тој дел од стадионот. Ама затоа кога ви одат, бегате гз преку глава....
Негооо слушам обвинивања од Балисти дека Шверцери ни продале маица нивна?:pos:

И од мечот Шкендија-Партизан:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Колку има на север???
Не се прави глуп, прави разлика од прав транспарент до најлонски. Дали треба да рачунаме дека и Пирати ни земале "знаме" ЕДЕН Е ВАРДАР???
Имаш клип за доказ што како се случувало. Почнал мечот, сте се утрчале сте откинале дел од најлонот, и после кидавела. Не гледам ни Комити ни ЛФ во тој дел од стадионот. Ама затоа кога ви одат, бегате гз преку глава....
Негооо слушам обвинивања од Балисти дека Шверцери ни продале маица нивна?:pos:

И од мечот Шкендија-Партизан:
pa ajde kazete kako dojdovte do maicata ???

koga dojdovte vo Tetovo da go zemate ?

ili kolku plativte za ova maica do drugarite od cair ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.935
Поени од реакции
73.468
pa ajde kazete kako dojdovte do maicata ???

koga dojdovte vo Tetovo da go zemate ?

ili kolku plativte za ova maica do drugarite od cair ?
за маицата незнам, слушнав дека е од WSS земена деновиве. И јас прв пат ја гледам, нека објасни Комита Ултрас.
Можам за шаловите да ти кажам, пошто се земени од мои другари(y)
И двата ви се земени во парк пред мечот со Партизан. Двајца членови од КЧ си чекале низ парк, додека минувале вашите членови. Имало една група од 5 члена што се курцале наоколу, па шаловите им се земени во битка 2 на 5.
Што е потрагично вашите не ни пробале да ги одбранат шаловите, туку барале спас од полицијата. И вие сте биле некоја група:ROFLMAO:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
за маицата незнам, слушнав дека е од WSS земена деновиве. И јас прв пат ја гледам, нека објасни Комита Ултрас.
И двата ви се земени во парк пред мечот со Партизан. Двајца членови од КЧ си чекале низ парк, додека минувале вашите членови. Имало една група од 5 члена што се курцале наоколу, па шаловите им се земени во битка 2 на 5.
Што е потрагично вашите не ни пробале да ги одбранат шаловите, туку барале спас од полицијата. И вие сте биле некоја група:ROFLMAO:
za maicata imam 100 informacia deka ne e zeman tuku bese kupen od vashite drugari od cair !
kako i da e so kupeni maici,Copy transparenti mozeme da gledame kolku kompleksirani ste !

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Да признавам грешката е кај нас што добиваат шалови и обичните фанови.
На мечот Шкендија-Партизан,Балистите дојдоа во Скопје со автобуси и во кортео влегоа сите на источната трибина.Низ парк шетале други кои дошле во сопствена режија и не биле дел од Балисти.
Сепак не сте вие виновни за тоа,вие само ја начекавте шансата.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.935
Поени од реакции
73.468
za maicata imam 100 informacia deka ne e zeman tuku bese kupen od vashite drugari od cair !
kako i da e so kupeni maici,Copy transparenti mozeme da gledame kolku kompleksirani ste !
Абе нормален ли си ти што збориш. Ниту имаме ние допир со вашите другари од чаир ниту ништо. На крај краева нели сте браќа, зошто би ни продале ваша маица?:D
Ти кажав не знам точно пошто прв пат ја гледам сликата затоа што е тазе земена. не сме ние група од едно маало па така да се шират вестите.
Кои се тие copy транспаренти?:pos:
Или збориш за трансот Шкендија, кој прво тврдевте дека никогхаш не бил ваш, па бил на Шкендија Арачиново па откако ви најдов клип од 1994 со Фортуна, почнавте дека бил копија:pos:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Абе нормален ли си ти што збориш. Ниту имаме ние допир со вашите другари од чаир ниту ништо. На крај краева нели сте браќа, зошто би ни продале ваша маица?:D
Ти кажав не знам точно пошто прв пат ја гледам сликата затоа што е тазе земена. не сме ние група од едно маало па така да се шират вестите.
Кои се тие copy транспаренти?:pos:
Или збориш за трансот Шкендија, кој прво тврдевте дека никогхаш не бил ваш, па бил на Шкендија Арачиново па откако ви најдов клип од 1994 со Фортуна, почнавте дека бил копија:pos:
zborev za vashite braka od Tetovo za transparentot Forza Shkendija ! samo za Copy gi biva za nisto drugo ne se:tapp::pos:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.520
Поени од реакции
29.015
Ајде и тоа го дочекав сега невини биле овие со шаловите демек не се Балисти. Мајцата е земена од неколку членови на WSS у битпазар, а дали е од шверцер или од балист не знам не му пишуваше на чело што е но со оглед на тоа каква мајца носи очигледно е мислам нели ?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Сега како одговор на ова очекувам брајќата да тркнат до зелен пазар у шопинг :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ајде и тоа го дочекав сега невини биле овие со шаловите демек не се Балисти. Мајцата е земена од неколку членови на WSS у битпазар, а дали е од шверцер или од балист не знам не му пишуваше на чело што е но со оглед на тоа каква мајца носи очигледно е мислам нели ?
Балистите тој ден немаа шанси да излезат од кортеото,полицијата не дозволуваше.Откако влеговме во стадион ги затворија вратите.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.520
Поени од реакции
29.015
Балистите тој ден немаа шанси да излезат од кортеото,полицијата не дозволуваше.Откако влеговме во стадион ги затворија вратите.
Секогаш постој приватен режим т.е. кола.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.520
Поени од реакции
29.015
Тие што отиднаа приватно не беа дел од Балистите!
Секогаш имате одговор, како и да е не ме интересира дали не се Балисти, дали се или дали се Кинези шалот е ваш официјален прозивод како и маицата.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Секогаш имате одговор, како и да е не ме интересира дали не се Балисти, дали се или дали се Кинези шалот е ваш официјален прозивод како и маицата.
Абе имате тотално право да се фалите за шаловите не оспорувам,вината е кај нас затоа што му се продаваат реквизити на обични фанови.

За маицата има друго нешто,но нема да коментирам!

A

Ali Pasha

Гостин
Колку има на север???
....
Ако било кореографија зошто тогаш го шиевте повторно со делот Напред Вардар, и го покажувавте на времето?
Помладите можеби не се сеќаваат;)

Kajgana Shop

На врв Bottom