Indigo
баниран/а
- Член од
- 8 септември 2012
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 414
Во денешно време многу често се среќаваме со навивачи кои одат да се дерат на стадион, па дури и на улица го „бодрат“ својот тим, а незнаат да набројат половина од играчите. Па тоа кога ќе видам на фејсбук слики од MZT или Family Aerodrom од девојчиња, абе што да ти кажам. Не ми е јасно која им е логиката, си мислат дека нешто повеќе се ако носат таква маичка и на стадион пеат второ-одделенски песнички и се навредуваат помеѓу себе? Аеродромски п*чки, центарски п*чки ? И што? Овој е од Центар а ние сме од Аеродром и ајде ќе го тепаме? брејј проста нација човече.. Или пак, ние сме комити они се city park boys, ајде ќе се тепаме? Која е поентата? It's a f*cking sport!
Овие работи мене ми се многу сељачки и се гадам од нив, немам ништо против вистински навивачи кои сакаат и бодрат еден тим, но нажалост тие ги има во многу мал процент, останатото е се сељачишта што нема каде да се издуваат па се дерат на стадион. Пишете свое мислење, многу ме интересира оваа работа од друг агол кој јас неможам да го фатам, и ако може да ми кажете што е толку интересно?
#За најпаметните што ќе кажат дека сум љубоморен или сум бил жртва на некоја ваква тепачка, не сум бил, однапред да знаете.
Овие работи мене ми се многу сељачки и се гадам од нив, немам ништо против вистински навивачи кои сакаат и бодрат еден тим, но нажалост тие ги има во многу мал процент, останатото е се сељачишта што нема каде да се издуваат па се дерат на стадион. Пишете свое мислење, многу ме интересира оваа работа од друг агол кој јас неможам да го фатам, и ако може да ми кажете што е толку интересно?
#За најпаметните што ќе кажат дека сум љубоморен или сум бил жртва на некоја ваква тепачка, не сум бил, однапред да знаете.