B
Borg_Drone
Гостин
Дали ти ќе потклекнеш или не, тоа не е важно, важно е дека ништо нема ни да се смени.И да, самиот си го даде одговорот:Браво овој став ми се допаѓа одлично
Вака се гради развој одличен пример даваш на другите луѓе кој сакат да се борат за нешто подобро еј знаете што заебете се распаѓаме неаме потреба ние од нешто вакво ова само го има у амстердам заебете и крај толку ајде сите по дома ако сакашн нешто мораш да се избориш бе мисир со дремење дома и мрсење муда дркање пред тастатура не се гради ништо кур и јасно ми е дека сме назад и сето тоа али у последниве години има прогрес развој позитивна линија одење нагоре освен економската состојба која е лоша па затоа луѓето купуват велосипед давачки автобус слободна,такси да не трпат нозете освен ова луѓето размислуват и на други начини рекреација,забава,тури(водно,козјак и тн) значи има резултати не се кој знае какви не сме монт еверст ама е добро и се надевам ќе стануваме подобро е сега имаше обиди некој за патеки ама тие се од типот еве ви направивме не мрсете муда а типот од коментари еј заебете не не бива нас и слично што и е така НО никогаш нема да потклекнам на вакви коментари и ова не се однесува само за иницијативата наточак ова се однесува на било што протест-јавен настан борбата продолжува во ова скапана држава.
Или пак во државава сè се работи фушерски и без никаков план.А јас извини вака али доволно се борам со тоа што оставам позитивен пример кога сум надвор или пак со велосипед, така да ама баш никакво право немаш да даваш некакви си оценки за човек кој додека се борел ти си бил уште во татини муда, всушност не си ме ни видел нити пак знаеш каков човек сум за да судиш вака.На крај крајава ако ти е толку дојдено до државава, влези во собрание со Ц4 и жртвувај се ти за сите нас, зошто според ова што го пишуваш ти, сите ние што зборуваме вака испаѓа дека не нè интересира државата, па еве влези со Ц4 и разнеси се во воздух.тие се од типот еве ви направивме не мрсете муда а типот од коментари еј заебете не не бива нас и слично што и е така
П.С.
И не заборавај проштално писмо со образложение зошто си го направил тоа.