НБА сезона 2019/2020

Статус
Затворена за нови мислења.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Добро, се слагам дека не е. Во вториот ешалон е, ама од тие посолидните. И што е сега проблемот? Мора 5 супер ѕвезди да се има за да постои јак тим? Мајами како играа финале?
Tokmu taka, Midleton ne e igrac so koj grkot moze da ja napadni titulata.
I jas se slagam so tebe deka e soliden igrac, ama realno eden Level poslab e od site all star igraci, a poslab e duri i od nekoi koi ne se all star.
Toa shto go viknaa ednas lani na all starot da poigra 10 minuti pokraj vistinskite nba all star igraci ne go pravi da e all star.
Ne mora 5 super zvezdi, ama vo denesno vreme za da se pobedat LeBron i Dejvis i kompanija, i Harden,Durant Irving i kompanija, ili zdravi Curry i Thompson i GSW kompanija, mi izgleda nevozmozno so Midlton,Jrue, Lopez i Bogdanovic.
Ke gi someLat Harden i Durant na Bucks.
Koga sme kaj Majami, tie i samite ne znaat kako igraa finale, iznenaduvanje bea, go gledas i samiot Batler po intervjua kazuva i samiot e zacuden do kaj stignal hahahaha.
Pred pocetok na sezonata za da obezbedat playoff 2 koef bese, sto znaci za da stignea do finale bil nad 100 koef.
Cuden bese playoffot prethodnata sezona, ili mozebi samo mene mi bese cuden.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.104
Поени од реакции
34.572
Милвоки се сега топ 2 (или 3) фаворити, и се далеку пред било која варијанта од Нетс.
За Нетс да бидат фаворити пред Бакс треба:
- Дурант да се врати макар 80% во старата форма, но после таква повреда ништо не е гарантирано, обратно всушност
- Ирвинг да се врати во старата форма, како пред повредата и пред Бостон, што не е гарантирано
- Стив Неш да испадне навистина добар тренер, што е јебено далеку од гарантирано - јас барем не знам ништо за него како тренер, и од сите тие играчи да направи нешто добро

Би додал и уште ова:
- Нетс да не направат комедија и да го мењаат брадата за целиот тим. :ROFLMAO:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Милвоки се сега топ 2 (или 3) фаворити, и се далеку пред било која варијанта од Нетс.
За Нетс да бидат фаворити пред Бакс треба:
- Дурант да се врати макар 80% во старата форма, но после таква повреда ништо не е гарантирано, обратно всушност
- Ирвинг да се врати во старата форма, како пред повредата и пред Бостон, што не е гарантирано
- Стив Неш да испадне навистина добар тренер, што е јебено далеку од гарантирано - јас барем не знам ништо за него како тренер, и од сите тие играчи да направи нешто добро

Би додал и уште ова:
- Нетс да не направат комедија и да го мењаат брадата за целиот тим. :ROFLMAO:
Ako zboruvas za inaet togas prav si.
No ajde realen muabet, ke bidat premnogu jaki Nets, ne smeeme da zaboravime kolku e jak zmijata Durant.
Strasen napad apsoluitno najakiot vo NBA ke go imaat KD, bradata, irving, i zavisi uste koj soigraci ke gi imaat no vo sekoj slucaj najakiot napad vo NBA.
Zavisi i kakva hemija ke ima vo timot, ama mene dobro mi izgleda rabotava ovoj pat.
Premnogu jaka ekipa spremaat garantiram

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.104
Поени од реакции
34.572
За атер на добриот баскет, се надевам дека си во право.
Ама пошто „гарантираше“, поверојатно е обратно да испадне. :D
Автоматски споено мислење:

Него и ова долу воопшто не е лош потег, воедно и сигнал дека Хустон и официјално се во мелтдаун и се дефакто се расформираат како тим. Веројатно лош тајминг, ќе му падне вредноста на брадата, ама ако чекаат премногу ќе требаше да го дадат Ковингтон во Лејкерс за Кузма, или така нешто. :LOL:

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: ilz

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.104
Поени од реакции
34.572
Neka zavrsi harden u Nets i novo pravilo neka izmislat, da im dozvolat tri topki da tapkaat naednas site trojca, u slucaj da ne se onesvesti nekoj ako ne e topkata kaj nego u race
Коментар на месецот, и затварам гласање до Декември! :LOL:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Мислам дека Перкинс е во право Динвиди,Леверт,Ален + 3 или 4 први пика е сепак премалку за трејд со Брадата.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Verojatno nikoj ne saka da go zemi vo ekipa deGrozan, zatoa ostanuva vo SAS, ne gledam druga pricina.

Мислам дека Перкинс е во право Динвиди,Леверт,Ален + 3 или 4 први пика е сепак премалку за трејд со Брадата.
Vo pravo e deka e premalku, Hjuston ke gledaat da izvlecat maksimalno, ama kje se dogovorat nekako na kraj, vo sprotivno bradata ke sedi na klupa cela sezona, mora da go prodadat Hjuston.

Utre e draftot

Vo nikoj univerzum ne bi go prodale Hjuston ili bilo koja druga ekipa bradata, ete mu ponudija i najdebel dogovor vo istorijata, no toj gi odbi.
Ovoj pat toj saka da si odi, taka da na kraj Rocketsi ako treba ke prifat i nekoj smeshen trejd, realno site ovie igraci i pikovi koj gi nudat Nets ne vredat redat pet pari.

Последно уредено:
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Verojatno nikoj ne saka da go zemi vo ekipa deGrozan, zatoa ostanuva vo SAS, ne gledam druga pricina.
Шарлот,Детроит,Њујорк има тимови што имаат лоша управа а многу пари за трошење но сепак мислам дека Дерозен знае дека најдобро за него е да остане со Спурси и да се надева дека следната година ќе му понудат нов договор.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.104
Поени од реакции
34.572
Што ке прават со толку агенти, кога еден тим може да имам максимум 18 играчи. :pos: :pos: :pos:
Aj тие се низ повеќе години распоредени, имаат време или да драфтаат по неколку годишно, или да се трејдаат... Но што прават утре Бостон со 4 пика на драфтот?? :ROFLMAO:

Џабе му беа сите тие трејдови на Дени Ејнџ и собирања пикови, кога ниеден добар трејд не направи со нив од што е скржав и пошто бара многу... Се кладам утре ќе ги трејда сите за повисоко место на драфотот. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom