- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Tokmu taka, Midleton ne e igrac so koj grkot moze da ja napadni titulata.Добро, се слагам дека не е. Во вториот ешалон е, ама од тие посолидните. И што е сега проблемот? Мора 5 супер ѕвезди да се има за да постои јак тим? Мајами како играа финале?
I jas se slagam so tebe deka e soliden igrac, ama realno eden Level poslab e od site all star igraci, a poslab e duri i od nekoi koi ne se all star.
Toa shto go viknaa ednas lani na all starot da poigra 10 minuti pokraj vistinskite nba all star igraci ne go pravi da e all star.
Ne mora 5 super zvezdi, ama vo denesno vreme za da se pobedat LeBron i Dejvis i kompanija, i Harden,Durant Irving i kompanija, ili zdravi Curry i Thompson i GSW kompanija, mi izgleda nevozmozno so Midlton,Jrue, Lopez i Bogdanovic.
Ke gi someLat Harden i Durant na Bucks.
Koga sme kaj Majami, tie i samite ne znaat kako igraa finale, iznenaduvanje bea, go gledas i samiot Batler po intervjua kazuva i samiot e zacuden do kaj stignal hahahaha.
Pred pocetok na sezonata za da obezbedat playoff 2 koef bese, sto znaci za da stignea do finale bil nad 100 koef.
Cuden bese playoffot prethodnata sezona, ili mozebi samo mene mi bese cuden.