глумат дека се од скопје им се крева цената и кога ке им текне на крај дека сепак се од битола им пага цената!По Битолски велиме му се крена цената...
И најчесто таквите со цената го креваат и носот, па одма почнуваат да глумат, да се прават нешто што не се и да заборават од каде потекнуваат.
Епа ондак можеш да идеш у кладионица и да се обложуваш на натпревари во живо... според движењето ке ги познаеш какви се играчитеКако се познава човек со набилдано его? Многу лесно по движењето на неговото тело! Телото кажува каков е карактерот: сигурен, несигурен, одморен, уморен, ведар, намќорест, темпераментен, успорен. Не мора да седи со тебе на маса, доволно е да го погледнеш од дистанца, многу поубаво ќе го видиш каков е! Никогаш не сум погрешила во проценката досега. Јас грешам за куп дурги глупи работи, но не и за искомплексирани егоистични џукели :smir:
Добро ти беше ова! :smir: Не ми беше тоа поентата!глумат дека се од скопје им се крева цената и кога ке им текне на крај дека сепак се од битола им пага цената!
--- надополнето ---
Епа ондак можеш да идеп у кладионица и да се обложуваш на натпревари во живо... според движењето ке ги познаек какви се играчите
Не можеш да препознаеш его секогаш на визуелен начин има и доста интроверти кој имаат високо его, не го гледај егото како некоја многу негативна особина.Како се познава човек со набилдано его? Многу лесно по движењето на неговото тело! Телото кажува каков е карактерот: сигурен, несигурен, одморен, уморен, ведар, намќорест, темпераментен, успорен. Не мора да седи со тебе на маса, доволно е да го погледнеш од дистанца, многу поубаво ќе го видиш каков е! Никогаш не сум погрешила во проценката досега. Јас грешам за куп дурги глупи работи, но не и за искомплексирани егоистични џукели :smir:
Ова според устав му идиМало ми е егото што скоро дури го немам, и секој си има свое сопствено демократско право да си има его големо или мало по личен избор и јас ќе го почитувам тоа.
Добро се сеќаваш али во првиот пост пиша дека не се работи за супер его, онака општо се прави муабет.чекајте малку...во психолошкиве теми не сум многу многу навлезена и запознаена, ама од тоа што годинава на училиште го учев - нешто знам.. или пак мислев дека знам се додека не ја отворив темава.. според тоа што сме го разјаснале на училиште, егото е како свесен дел од човкот кој претставува баланс помеѓу идот и супер егото..Според мене, според сите карактеристики кои му се препишаа на „егото“ во темава - мислам дека станува збор за супер его... НЕ велам дека сум во право, затоа што не сум ни компетентна да коментирам покрај студенти на психологија итн, и затоа барам некој компетентен да ми објасни..