- Член од
- 7 септември 2009
- Мислења
- 126
- Поени од реакции
- 86
Дечки да препорача некој поквалитетен лоу баџет микрофон (не е за пеење ) , и од каде би можел да се набави.
http://doremi.mk/index.php?route=product/product&path=12_176&product_id=2273&sort=p.price&order=ASCДечки да препорача некој поквалитетен лоу баџет микрофон (не е за пеење ) , и од каде би можел да се набави.
Ako sakas da krcis togas takov.ako ne okolu 100 e nov shure sm 58 a so praes ako ne pees.ke kazuvas vicevi?Дечки да препорача некој поквалитетен лоу баџет микрофон (не е за пеење ) , и од каде би можел да се набави.
Ako sakas da krcis togas takov.ako ne okolu 100 e nov shure sm 58 a so praes ako ne pees.ke kazuvas vicevi?
Od mikrofoni samo shure haha.a ti nekoj novinar li si na koj ke mu vrsis intervju?
Па за квалитетен аудио звук за интервјуа и тако даље. Бидејќи сум лаик на оваа тема си реков да нагласам дека не е за пеење. Можеби си има посебни микрофони за пеење.
Фала за предлозите дечки .
Јас свирам на грамофони и дискети, цена инбокс.Дечки, имам другар кој пее одлично и моментално е во потрага по бенд. Негов стил на пеење е поп-рок и рок. Гласот му е речиси идентичен како на Фреди Меркјури (и по боја и по висина). Кој е во потрага по таков вокал слободно нека ме контактира
gledam nekoi pesni ima na you tube,samo napisi dzemo biljbilj)Дечки некој да не ја има касетата на џемо биљбиљ?
Знам ама јас сум колекционер затоа ја барамgledam nekoi pesni ima na you tube,samo napisi dzemo biljbilj)
Kakov kolekcioner?zemi slusaj i nekoja moja pesnaЗнам ама јас сум колекционер затоа ја барам
Ako si seuste vo potraga po gitarist pisi mi.Zdravo svim muzicarima Sviram bubnjeve vec 15 godina (malo sam u "suvom" periodu od sviranja). Trazim ekipu za sviranje rock, blues fazona i naravno za daljim mogucim radom na autorskim pesmama, naravno u istom fazonu. Inace ja sam u Skoplju pa ko je raspolozen ili ima vec formiranu ekipu i mu fali bubnjar, slobodno neka me iskontaktira.  R'N'R!!!