- Член од
- 7 септември 2009
- Мислења
- 126
- Поени од реакции
- 86
Дечки да препорача некој поквалитетен лоу баџет микрофон (не е за пеење
) , и од каде би можел да се набави.
) , и од каде би можел да се набави.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
) , и од каде би можел да се набави.Дечки да препорача некој поквалитетен лоу баџет микрофон (не е за пеење) , и од каде би можел да се набави.
Ako sakas da krcis togas takov.ako ne okolu 100 e nov shure sm 58 a so praes ako ne pees.ke kazuvas vicevi?Дечки да препорача некој поквалитетен лоу баџет микрофон (не е за пеење) , и од каде би можел да се набави.

Ako sakas da krcis togas takov.ako ne okolu 100 e nov shure sm 58 a so praes ako ne pees.ke kazuvas vicevi?![]()

Od mikrofoni samo shure haha.a ti nekoj novinar li si na koj ke mu vrsis intervju?
Па за квалитетен аудио звук за интервјуа и тако даље. Бидејќи сум лаик на оваа тема си реков да нагласам дека не е за пеење. Можеби си има посебни микрофони за пеење.
Фала за предлозите дечки .![]()

Sviram bubnjeve vec 15 godina (malo sam u "suvom" periodu od sviranja). Trazim ekipu za sviranje rock, blues fazona i naravno za daljim mogucim radom na autorskim pesmama, naravno u istom fazonu. Inace ja sam u Skoplju pa ko je raspolozen ili ima vec formiranu ekipu i mu fali bubnjar, slobodno neka me iskontaktira.  R'N'R!!!

Јас свирам на грамофони и дискети, цена инбокс.Дечки, имам другар кој пее одлично и моментално е во потрага по бенд. Негов стил на пеење е поп-рок и рок. Гласот му е речиси идентичен како на Фреди Меркјури (и по боја и по висина). Кој е во потрага по таков вокал слободно нека ме контактира![]()
gledam nekoi pesni ima na you tube,samo napisi dzemo biljbiljДечки некој да не ја има касетата на џемо биљбиљ?
)

Знам ама јас сум колекционер затоа ја барамgledam nekoi pesni ima na you tube,samo napisi dzemo biljbilj)
![]()
Kakov kolekcioner?zemi slusaj i nekoja moja pesnaЗнам ама јас сум колекционер затоа ја барам

Ako si seuste vo potraga po gitarist pisi mi.Zdravo svim muzicarimaSviram bubnjeve vec 15 godina (malo sam u "suvom" periodu od sviranja). Trazim ekipu za sviranje rock, blues fazona i naravno za daljim mogucim radom na autorskim pesmama, naravno u istom fazonu. Inace ja sam u Skoplju pa ko je raspolozen ili ima vec formiranu ekipu i mu fali bubnjar, slobodno neka me iskontaktira.  R'N'R!!!
.