Мразам кога некаде ке задоцнам, кога ке ме тера некој да се колнам за некоја работа (ич нејкам и многу ретко се колнам) и кога нема што да правам... Сам дома и дреми на компјутер или пред телевизор... Досадно... И на крај мора да си најдам работа ако нема ке земам да ја мијам колата.
Mrazam koga cekam a nesakam ni da me cekaat...najubavo mi e koga sme tocni na vreme a isto i mn mrazam da ucam koga nekogas nekade letam na dr mesto...kaj O..........
Sam ziveam vekje 7-8 god!
Nezavisno kade sum...
I ima dve raboti vo cistenjeto sto od dusa gi mrazam!
Mrazam da pominuvam so djoger i da brisam so krpa pod...
i mrazam da cistam wc!
A sakal nejkel...bar ednas nedelno mora da ja pravam taa rabota!
мразам штрумфови... уствари не. мразам кога треба да одработам работен ден во сабота, мразам кога е шкарт времето, се мразам кога сум мрзлив... и мразам кога некој ме замара-ми прави муабет, а мене не ми е до муабетење
mrazam kao mi recat gasi komp.....mrazam teletabisi i fifi.....mrazam deteski pesni tie od veselo slavejce,,,,,mrazam bebinja koga mi kvicat na glavata!
Мразам да се појавувам некаде каде веќе ме „очекуваат„ и при тоа да гледам фаци преполнети со лицемерие и завист.
Мразам да бидам вулгарна и проста тогаш кога „морам„ , зашто некои го блокираат мозокот и не гледаат дури и тогаш кога ќе земеш креда и фино ќе им нацрташ.
смрт ми е да одам до продавница уф се би дал тоа да го сменам а и мразам кога на фудбал мојот тим губи и сите ја гледаат кривицата во мене..
Очекуваат да играм ко роналдо о мај гад =))) нит сум бог нит сум семокен..али мразам да ме нервираат и тие и др.во секој случај
Самошто се вратив од шопинг и сум изнервирана до даска, башка шо нишо не купив па и ми се дереа зашо не сум била нормална како сите други. Бла.
Мразам да пробувам облека.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.