Мразам да го правам тоа!

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
ќе ми речат МАРТИН ПРЕКИНИ СО ТОЈ КОМПЈУТЕР!
или кога некој ми развикува без причина.:)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Мразам кога некаде ке задоцнам, кога ке ме тера некој да се колнам за некоја работа (ич нејкам и многу ретко се колнам) и кога нема што да правам... Сам дома и дреми на компјутер или пред телевизор... Досадно... И на крај мора да си најдам работа ако нема ке земам да ја мијам колата.

Член од
20 мај 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Mrazam koga cekam a nesakam ni da me cekaat...najubavo mi e koga sme tocni na vreme a isto i mn mrazam da ucam koga nekogas nekade letam na dr mesto...kaj O..........

N

n/a

Гостин
Sam ziveam vekje 7-8 god!
Nezavisno kade sum...
I ima dve raboti vo cistenjeto sto od dusa gi mrazam!
Mrazam da pominuvam so djoger i da brisam so krpa pod...
i mrazam da cistam wc!
A sakal nejkel...bar ednas nedelno mora da ja pravam taa rabota!

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
1.Mrazam da uplakam smetki
2.Mrazam da stanuvan rano

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Мразам да одам на забар

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
мразам штрумфови... уствари не. мразам кога треба да одработам работен ден во сабота, мразам кога е шкарт времето, се мразам кога сум мрзлив... и мразам кога некој ме замара-ми прави муабет, а мене не ми е до муабетење

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
mrazam kao mi recat gasi komp.....mrazam teletabisi i fifi.....mrazam deteski pesni tie od veselo slavejce,,,,,mrazam bebinja koga mi kvicat na glavata!

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Мразам да се појавувам некаде каде веќе ме „очекуваат„ и при тоа да гледам фаци преполнети со лицемерие и завист.

Мразам да бидам вулгарна и проста тогаш кога „морам„ , зашто некои го блокираат мозокот и не гледаат дури и тогаш кога ќе земеш креда и фино ќе им нацрташ.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
смрт ми е да одам до продавница уф се би дал тоа да го сменам а и мразам кога на фудбал мојот тим губи и сите ја гледаат кривицата во мене..
Очекуваат да играм ко роналдо о мај гад =))) нит сум бог нит сум семокен..али мразам да ме нервираат и тие и др.во секој случај

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Мразам да учам,мразам да седам дома кога е убаво времето и мразам кога не ми се симнува песна која си ја пеам веќе 3 дена

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
МРАЗАМ ШОПИНГ!!!!!!!

Самошто се вратив од шопинг и сум изнервирана до даска, башка шо нишо не купив па и ми се дереа зашо не сум била нормална како сите други. Бла.
Мразам да пробувам облека.

Kajgana Shop

На врв Bottom