Мразам да го правам тоа!

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Мразам да читам латиница.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Мразам кога дедо ми ќе ми даде празна пивска флаша за да му купам пиво.Низ населба со шишето,катастрофа :tapp:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Mразам кога треба да станам рано за да одам негде кај што ама буквално ич не ми се оди, а морам да одам

Член од
23 јули 2007
Мислења
166
Поени од реакции
2
мразам да ги слусам моите дома кога ме заповедува нешто . оди ваму оди онаму земи го овоа дај ми тоа..............

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
mnogu mrazam koga nekoj od moite ke me potera po cigari i mene ni idi da go otepam..

А

Адриано

Гостин
Мразам да ја раскревам собата и коа ме праќаат до продавница и коа ке се вратам тогаш им текнуе дека им фали уште нештои пак се враќам(продавачот мисли дека сум ретардиран оти се по 2 пати се вракам:nesum:
а највеќе од се мразам коа ке рече професорот "Еве Никола нека каже и нека објасни што кажуев до сега"

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Мразам кога ќе видам 6eski и 4etvorki, пишување на латиница и една помала друга поголема буква, мразам да одам на забар ... итн. Појќе има...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Мразам кога двете сестри ми се на одмор и целата одговорност врз домот и животните низ домот паѓа врз мене. tazno:
Тешко е твоите само тебе да те малтретираат да пружаш алишта и сама да мораш три пати дневно да го шеташ кучето. :nesum:

Член од
12 февруари 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
e ima nogu raboti so gi mrazam ama pred se go izdvojuvam momentite na moite greski

E

`EsCaPe`

Гостин
Dodeka odam vo skolo smrt mi e da stanuvam rano , a posebno vo zima..lelelle..a za vreme na raspust SE mi e smrt da pravam , nekoja teshka mrza me fakja..:):):)...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Мразам кога треба некого или нешто да мразам.
Мразам кога за ручек ќе има боранија,или пак кога треба да се правдам некои сторени дела што сум направил сум направил што им чуе на други:)

Kajgana Shop

На врв Bottom