Она што ми е најинтересно е дека секоја сезона вадат некои вакви чудни комбинации за мажите, иако во реалноста, никој од нив не се облекува така.(Гласот на Данчо Чеврески) “Господа... кој... се облекува вака, господа?“
Се согласувам Цитро со тебе.
Најновата колекција есен зима 2012 2013 ГЕЈЛОРД ВАХАБИТИ
Абе аман зарем има некој што ке се облече вакафармерките и пантолоните до глуждови па бела чарапа па и плус црвена и зелена ортопедска кондура ПА ПА ПА ПА ПА ПА
Крзнени КАПУТИ
Боље у плави работнички ке шетам отколку вакво нешто да натнам на мене.
можеби сум премногу конзервативен кога станува збор за облека НО... чекај сега малку уствари мајките на овие манекениве знаат кај им се синовите или ги мислат дека се на факс ?![]()
Што се овие бре како на гробарот да му избегале.Чекај сега кога ќе ставам облека за мажи, има да вриштиш од смеа...
Реално најсмешни ми се машките колекции, комбинациите им се крај!
Доста беше од мене денес, се уморив... дополнувајте вие...
и Есенски нараквици.![]()
![]()
НОСИ ТАШНА!?
Monday ала Полат АлендарШто се овие бре како на гробарот да му избегале.
Еве нешто есенско ма и зимо се тера вака ако си у кафич или дискотека само да пазите на пиењето оти ако имате куса маица како мандеј типот што е јас еднаш така се излажав да испаднам зимо и го заборавив клучот па измрзнав малку, се вратив назад во кафичот мој школски беше келнер па и клуч си добив, такси и лекција за другпат.
![]()
--- надополнето: 31 август 2012 во 18:46 ---
и Есенски нараквици.