Модни трендови: Есен/Зима 2012/13

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Тууу,овие све негативци од некоја глупа комедија...:coffee:

S

Sagan

Гостин

(Гласот на Данчо Чеврески) “Господа... кој... се облекува вака, господа?“

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
(Гласот на Данчо Чеврески) “Господа... кој... се облекува вака, господа?“
Она што ми е најинтересно е дека секоја сезона вадат некои вакви чудни комбинации за мажите, иако во реалноста, никој од нив не се облекува така.

Истите тие модни марки имаат навистина интересни модни парчиња за мажи од типот на фармерки, панталони, кошули, но кога треба да ја презентираат колекцијата, како да се губат некако...

Баш вчера кога барав слики, се убив од барање некои комбинации кои би биле “прифатливи“ за нормални денови и нормални околности, ама никако не можев да најдам, се беа некако вакви.

Еве ја и колекцијата ЗАРА за мажи за оваа сезона:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
:pos:
Најновата колекција есен зима 2012 2013 ГЕЈЛОРД ВАХАБИТИ :pos:
Абе аман зарем има некој што ке се облече вака :pos::pos: фармерките и пантолоните до глуждови па бела чарапа па и плус црвена и зелена ортопедска кондура ПА ПА ПА ПА ПА ПА :pos: Крзнени КАПУТИ
Боље у плави работнички ке шетам отколку вакво нешто да натнам на мене.
можеби сум премногу конзервативен кога станува збор за облека НО... чекај сега малку уствари мајките на овие манекениве знаат кај им се синовите или ги мислат дека се на факс ?:pos:
Се согласувам Цитро со тебе.
На што личи бре тоа? Море последно да е нема да се облечам така. :eek:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Ах бре луѓе....и со кеси на глава да шетаат манекенкиве, веднаш и вие ќе си ставите по една, да сте во тренд:facepalm:

Некои работи од колекцијава се ОК, некои се тотално безвезе, како и во повеќето случаи со модата.
Мене лично црната и црвената ми се едни од најомилените бои, а црната си имам обичај понекогаш и да ја искомбинирам со дискретен анимал принт.
Во секој случај, се гледа дека оваа есен ќе биде колоритно многу пожива за разлика од претходните, па затоа ја поздравувам иницијативава...не сум многу поборник на земјени тонови:D

Од се што видов, ова ми беше најубаво.
Ако видите вакво негде да се продава, кажувајте одма:vozbud:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
секоја чест за темава, како само ти успеа за неколку часа,
да наполниш две страници и стотина слики,ида привлечеш десетина истомисленици и заинтересирани членови кој и ја дополнуват рубриката,а јас сум отворил некоја тема
„Македонски Народни Херои“- и неколку недели-месеци не можам да свртам страна.

B

Black Guard

Гостин
Чекај сега кога ќе ставам облека за мажи, има да вриштиш од смеа...
Реално најсмешни ми се машките колекции, комбинациите им се крај!

Доста беше од мене денес, се уморив... дополнувајте вие...
Што се овие бре како на гробарот да му избегале.

Еве нешто есенско ма и зимо се тера вака ако си у кафич или дискотека само да пазите на пиењето оти ако имате куса маица како мандеј типот што е јас еднаш така се излажав да испаднам зимо и го заборавив клучот па измрзнав малку, се вратив назад во кафичот мој школски беше келнер па и клуч си добив, такси и лекција за другпат.

--- надополнето: 31 август 2012 во 18:46 ---

НОСИ ТАШНА!?
и Есенски нараквици.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.778
Поени од реакции
1.169
Што се овие бре како на гробарот да му избегале.

Еве нешто есенско ма и зимо се тера вака ако си у кафич или дискотека само да пазите на пиењето оти ако имате куса маица како мандеј типот што е јас еднаш така се излажав да испаднам зимо и го заборавив клучот па измрзнав малку, се вратив назад во кафичот мој школски беше келнер па и клуч си добив, такси и лекција за другпат.

--- надополнето: 31 август 2012 во 18:46 ---

и Есенски нараквици.
Monday ала Полат Алендар :D

Kajgana Shop

На врв Bottom