- Член од
- 27 јуни 2014
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 5
Уште еден месец ке сум полуматурант па ако може да ми дадете некој совет како да се облечам
некое сако, кошула, панталони.
некое сако, кошула, панталони.
Во Џамбо и во ГТЦ на прв спрат има проданица само за шешири. Од страната на кејот е. А за цени не знам.Здраво на сите сакам да ве прашам кај може да се најде во Скопје машки летни шешири (
панама стил) и да не знае некој како се движи цената на истите.
Здраво, ме интересира каде би можел во Скопје да најдам кожни/скај ранци како на сликата, и која им е одприлика цената. Види низ ГТЦ јас ваков ист купив ама скроз скроз ист од Москва...9 години го имам ко нов е
Аман бе другар капа ваква неможеш да најдеш иди во некој Скејт Шоп
Me interesira kade mozam da najdam vakva kapa vo Skopje?
Na primer kade?Аман бе другар капа ваква неможеш да најдеш иди во некој Скејт Шоп
Не Сум од СК незнам кај има Скејт Шопови види распрашај само знам дека ќе најдеш у Скејт Шоп СигурноNa primer kade?
Drop in е oк скејт шoп, друг имaше дo custom pub aли сo пoстaрa рoбa-не ми текнувa кaкo се викaше. Двaтa се вo Центaр.Na primer kade?
Да можеш во Њујоркер да најдеш али во Скеjт 100%Drop in е oк скејт шoп, друг имaше дo custom pub aли сo пoстaрa рoбa-не ми текнувa кaкo се викaше. Двaтa се вo Центaр.
Верoјaтнo и вo терaнoвa или њујoркер би се нaшoл сличен мoдел, aмa зимнo време
Бев пред некој ден во ГТЦ и барав не можев да најдам,кај точно во ГТЦ ?Во Џамбо и во ГТЦ на прв спрат има проданица само за шешири. Од страната на кејот е. А за цени не знам.