Баш еден другар ми збореше за аутлетот во Борис, го фалеше и баш рече дека има и ново нешто отворено, во аутлетот, исто за патики. Можеш да си провериш.на добри патики попуст некаде да имате забележано? Планирам да одам во аутлетот во борис ако имате некој сега побрзо одено искуство има нема избор?
Поголем избор на женски патики има во аутлетот во Борис.на добри патики попуст некаде да имате забележано? Планирам да одам во аутлетот во борис ако имате некој сега побрзо одено искуство има нема избор?
машки барам јасПоголем избор на женски патики има во аутлетот во Борис.
Знам бе, па затоа ти кажуваммашки барам јас
Има Sport vision outlet отворено во Борис,ама цените не се како во оутлет,но имаш избор многу,помини види,се наоѓа под теретаната.на добри патики попуст некаде да имате забележано? Планирам да одам во аутлетот во борис ако имате некој сега побрзо одено искуство има нема избор?
У бершка или евроазија, ја си купив панталони од бершка со ваков каиш на нив гратис идеше каишот #Шоубаво иначе околу 300 сигурно ке те цепнат за повеќе неверувам
п.с. ваков тенок кафеав ремен каде може да се најде по разумна цена ?
ќе проверам мада по 1000ка се у зара не верувам и у бершка да се по малцеУ бершка или евроазија, ја си купив панталони од бершка со ваков каиш на нив гратис идеше каишот #Шоубаво иначе околу 300 сигурно ке те цепнат за повеќе неверувам
Има у ГТЦ во пролазите неколку продавници каде се продаваат само капи и такви ствари може таму да најдеш нешто.Зимско капче, солидно некое ? Да не лутам лево десно, ме мрзи да шетам за вакви работи.