I
Iblis
Гостин
Синтетички и органски лубриканти?Јеби га идеш тогаш на орал
--- надополнето: 20 април 2012 во 16:33 ---
Анал?Пази, ако нејќе орал, има оружје.... и тоа доста силно оружје.......
Синтетички и органски лубриканти?Јеби га идеш тогаш на орал
Анал?Пази, ако нејќе орал, има оружје.... и тоа доста силно оружје.......
Јас не се ебам кога не ми се сака.Не не.. јас сум многу passive aggressive. Да не навлегувам во детаљи, ќе треба цензура, а уметноста не се цензурира.
Да тргнеме сарказам на страна, незнам како стигнавте до класифицирање на потребата за секс во редовна врска како силување. Демек со сите срања кои идаат со вас, ние обожаваме да се носиме со истите? Тоа ти е врска, компромис. Некад мора да се ебеш иако ти се несака. Нефер е животот.
Според твојава приказна, додека ја силуваш, уџум ќе фати.Синтетички и органски лубриканти?
Анал?
Е ако де, тогаш те ебат, а ти си пасивен играчЈас не се ебам кога не ми се сака.
Ти еби и кога не сакаш.
И ако сакам да ме ебеш ќе ме ебеш. Ич не ми е гајле што не сакаш.
Ќе те силувам
Се согласувам со тебе. Но постојат случаи (зборам за нефункционални врски), кога имаме насилен момак, кој без да ги почитува чуствата на девојката, сака да биде по негово. Мојата мазохистичка страна ја оправдува бруталноста во сексот, но брутално силување е далеку од согласен секс.Да тргнеме сарказам на страна, незнам како стигнавте до класифицирање на потребата за секс во редовна врска како силување. Демек со сите срања кои идаат со вас, ние обожаваме да се носиме со истите? Тоа ти е врска, компромис. Некад мора да се ебеш иако ти се несака. Нефер е животот.
Јас никогаш не сум пасивен играчЕ ако де, тогаш те ебат, а ти си пасивен играч
Абе ќе си а врзеш, нема да одиш неспремен, јаже, лисици, помагала и алатки неоходни. нема фаќање уџум, мислам ако си про, ако не може да избега.Според твојава приказна, додека ја силуваш, уџум ќе фати.
Добро де, старташ како пасивен и после стануеш активен, откако ќе сфатиш дека уствари сакашЈас никогаш не сум пасивен играч
Абе даде кај лубрикант ќе успееш да ставиш? Ја држиш со двете раце притисната на грб, а она мрда и сака да се ослободи... Ќе буташ свинско без коски, ете тоа ќе правиш.Синтетички и органски лубриканти?
Анал?
Убао со пиша чоекот, ако си профи и лубрикант ќе и стаиш и лисици и ќе ја натераш после тоа да кажуе дека и се сакалоАбе даде кај лубрикант ќе успееш да ставиш? Ја држиш со двете раце притисната на грб, а она мрда и сака да се ослободи... Ќе буташ свинско без коски, ете тоа ќе правиш.
Не е до толку опасна , не верувам дека со двајца ќе се справи.Мики оваа пумава може да ни излезе од некоја темна уличка и да не иссилува, така ми стои
Не знам зашто моите постови ги разбирате како: „Ако се шета провокативно она е крива што била силувана“Аха, значи според некој од членовите би требало комплетно да ја ограничиме слободата на изразување (било преку облека, говор, музика) и тоа се со цел да не случајно некој замери или не му се свиѓа што гледа или слуша, па да реши тука, на лице место да се предаде на сопствените недефинирани животински нагони.
Според мене, покорисно би било да се престане со ширење на небулози од типот „твоја одговорност е ако те силуваат“ и малце повеќе да се вежба на личната самоконтрола.
Силувањето е противзаконски акт и не може да се оправда со провокативна облека, флерт или пијанство.
Јас само би додал на твојов пост, дека секоја треба да знае каде и кога и вреди да го стави тоа парталче плус, и се разбира спротивното каде и кога да стави парталче минус.Не знам зашто моите постови ги разбирате како: „Ако се шета провокативно она е крива што била силувана“
Во секој пост кажав дека не одобрувам силување.
Ако можеш да ставаш крема за заштита од сонце, кондом за заштита од сексуално преносливи болести и трудноча, ако можеш да се мачкаш со секакви креми за да не те касаат комарци, ако можеш да пиеш апчиња за да не настинеш, ЗОШТО да не можеш да си го заштитиш она што те прави најранлива како жена и да облечеш парталче плус?
Јас то 5 страни то го кажувам, ама инаето е голем...Не знам зашто моите постови ги разбирате како: „Ако се шета провокативно она е крива што била силувана“
Ако можеш да ставаш крема за заштита од сонце, кондом за заштита од сексуално преносливи болести и трудноча, ако можеш да се мачкаш со секакви креми за да не те касаат комарци, ако можеш да пиеш апчиња за да не настинеш, ЗОШТО да не можеш да си го заштитиш она што те прави најранлива како жена и да облечеш парталче плус?
Абе ќе си а врзеш, нема да одиш неспремен, јаже, лисици, помагала и алатки неоходни. нема фаќање уџум, мислам ако си про, ако не може да избега.
Who knows....Убао со пиша чоекот, ако си профи и лубрикант ќе и стаиш и лисици и ќе ја натераш после тоа да кажуе дека и се сакало
--- надополнето: 20 април 2012 во 16:42 ---
Не е до толку опасна , не верувам дека со двајца ќе се справи.
Каде е границата за парталче плус?Не знам зашто моите постови ги разбирате како: „Ако се шета провокативно она е крива што била силувана“
Тоа е глупаво.Нормално дека не може, тебе прв ќе те фати, а јас ќе се растрчам да повикам помош
--- надополнето: 20 април 2012 во 16:46 ---
Ова може да се сведе на муабетот со деколтето"Се расоблекла, а и пречи да и зјапаат во цицките", скриј малку и помалку ќе манијачат по тебе.