Мистерија над Охрид

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Чеј оваа фотка е "мистериозната"

Тоа се вика lens flare и често во затворени простории со многу влага или покрај езеро-море-река знаат да се појават на било кој апарат.

Пу бе да му ебам мајката, све за сеир да се фаќало.
Zoom на фацата на типката најлево шо шета..
Чек , брб , која фаца?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Сликава не е ништо чудно. И Јас имам добиено така на една ноќна фотографија, навечер. Најверојатно е од светлината од уличните светилки.
А и на првата има вакви кругови, не еден туку повеќе. Видете ја на 100%, или осветлете ја, и ќе се забележат. Значи светилката е, а не вонземјани.
А можно е и некоја ситна многу мала капка на објективот да има, или така нешто.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Хахаха не сте нормални ме изнасмеавте со сликине браво хаха... Ова ти се вика памет за следен пат, да си ја исчистам сликата и да си проверам сам прво хахаха

Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
Хахаха не сте нормални ме изнасмеавте со сликине браво хаха... Ова ти се вика памет за следен пат, да си ја исчистам сликата и да си проверам сам прво хахаха

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
стварно ова ги претера сите граници,па доста те мајку му стара, човекот ете сакал да сподели нешто со нас вие ич не сте фер. дамка, дамка, нло, нло па што и да е готово повеќе не е интересно:uvo: остајте го на раат човекот

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
Не е точка не е НЛО... Нешто многу помрачно од се тоа...

P.S Се надевам ова ќе го сватите како мала шала... :smir::smir::smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.956
Поени од реакции
23.109
Од блиски извори на семејството ја добив оригиналната слика, пред таа да биде претходно обработена од страна на LiverpoolFC и како таква поставена овде за детална анализа, сликата е чисто позерска... демек види ме, бев во Охрид и се сликав со другар на кеј пицнат... :helou:

Викај Рипли....

M

makedon^

Гостин
kako ne nlo. skoro na sekoja slika koga slikam ako ima vo blizina svetlo toa izleguva, takva lazna mesecina

Член од
1 јули 2008
Мислења
165
Поени од реакции
19
Мистеријава во треш да појт мислам јас и коментарите на репутација......

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Таман еј... животна желба ми е да видам нло а за 3 недели одам на одмор за Охрид :je:

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Чекајте бе луѓе, тој што ја сликал оваа слика. мора да знае ... јебига не му биле очите нон стоп во апаратот.. ако било нешто стварно, ќе го видел и он ин лајв..

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Не озбилно ајде малце да се задржиме на темава..
Значи ко што реков во претходниот пост...
Сигурно човекот кој ја сликал сликава.. како и да е морал да го види тоа... Неможе такво нешто пред очи да му е и да не го види..
И сеа ако е вистина ќе го вишол, а а го не го вишол, ондак е некоја фрка до апаратот.. :icon_mrgr:icon_mrgr:icon_mrgr

Kajgana Shop

На врв Bottom