Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Од магазинот “Блиц“:
Реков погоре за неговата мисија...
Сакаше сите да бидат обединети..сакаше да има повеќе љубов.
Беше човек со големо срце...Пример како треба да изгледа еден млад човек...Со цврсти морални вредности и приземјеност.Toše Proeski je bio velika zvezda, ali se nije tako ponašao. Zato i jeste bio veliki. Veliki pevač, veliki čovek sa srcem deteta. Sa „Blicom“ je imao lepu saradnju. Često smo razgovarali. Poslednji put pre manje od mesec dana.
Pre pet godina izvinjavao se zbog „lošeg srpskog“. A govorio je sasvim pristojno i potpuno razumljivo. Već sledeći put, nakon godinu dana, pričao je dobro naš jezik. „Učio sam“, stidljivo se poverio. Obožavao je decu. Često je održavao humanitarne koncerte i davao novac deci bez roditelja. Pomagao je siromašnima i bolesnima.
Sve je stizao. I da studira, i da se bavi sportom, i da se druži sa prijateljima. Brzo je živeo. Kao da je znao...
Stalno je bio na putu. Skoro da je i živeo u kolima. Ispričao mi je jednom da se plaši aviona i da gde god može ide automobilom. Eh, da je znao...
Ali, kao da jeste osećao nešto. Mnogo je voleo svoje roditelje i žalio je što zbog posla malo vremena provodi s njima. Zato je ovog leta, umesto da poput njegovih vršnjaka ode na more sa devojkom ili drugovima, on je poslednji put na letovanje otišao sa tatom i mamom. Pre toga je bio u Izraelu. Osećao je potrebu da obiđe mesta na kojima je Isus Hrist boravio.
- Verujem u Boga i želeo sam da vidim u šta zapravo verujem. Nekim ljudima se desi da im se razruši vera kada odu tamo, jer im ništa ne izgleda onako kako su zamišljali. A meni se vera učvrstila - ispričao nam je nedavno Toše, u poslednjem intervjuu za „Blic“. Kada sam ga pitala može li da oprosti ljudima kada ga povrede, odgovorio je:
- Naravno. Po snazi da oproste i po svesti o tome koliko je oproštaj lekovit, prepoznaćete velike ljude. Isus je praštao svima. Ako je mogao Isus, što ne bih i ja koji sam niko i ništa. A bio je i neko i nešto. Tako veliki u svojoj skromnosti.
S. Stanković
Реков погоре за неговата мисија...
Сакаше сите да бидат обединети..сакаше да има повеќе љубов.