Мирка Велиновска

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
294
а ако има некој три чисти тоа да го побие или да ја тужи за тоа - бујрум... Ама нешто слабо јунаци во последно време....
Kje i dojde redot i nea kako shto mu dojde na Milenko koga lezeshe robija za pasoshite,ama po se izgleda Latas kje bidi prviot.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Kje i dojde redot i nea kako shto mu dojde na Milenko koga lezeshe robija za pasoshite,ama po se izgleda Latas kje bidi prviot.
:pos2::pos2:Ќе и дојде редот...жими таквото.....кај ли ќе ни е крајот ако судовите се занимаваат со секој што ќе се испрди на ТВ......

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
294
:pos2::pos2:Ќе и дојде редот...жими таквото
Pa i za Milenko taka vikaa vo vremeto na Ljubcho dpBneovcite,ama na kraj ja usra rabotata so sportistite i vizite i na kraj zad reshetki,istoto i so Mirka kje se sluchi.Po zaminuvanje na dpBne od vlast nikogash novinarski studija nema da posetat.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Pa i za Milenko taka vikaa vo vremeto na Ljubcho dpBneovcite,ama na kraj ja usra rabotata so sportistite i vizite i na kraj zad reshetki,istoto i so Mirka kje se sluchi.Po zaminuvanje na dpBne od vlast nikogash novinarski studija nema da posetat.
Миленко и Мирка ....НЕ СЕ ИСТИ КАЛИБАР ......оваа само лае...додека на оној првиот рацете му беа лепливи...

N

n/a

Гостин
Ги познавам лично и Мирка и Миленко...
и затоа мојот прилично аргументиран и солен коментар по однос на нив двајцата ќе си го задржам за...
мене. :)

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.489
Поени од реакции
18.516

Eeeeeee, батка, со овие твои коментари СДСМ, НИКОГАШ нема да се врати на ВЛАСТ.

Изгледа нема видено некој од штабот твој колкава штета правиш по форумите.

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Мирка е закон!

Ги опнува сдсбјрм,ама и не им опрашта на вмро-дпмне.

Вика „Бранко е добар човек,само една клоца за да му дојде памет у глава.“

„Ние немаме опозиција“.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Ги познавам лично и Мирка и Миленко...
и затоа мојот прилично аргументиран и солен коментар по однос на нив двајцата ќе си го задржам за...
мене. :)
Ти ги удрија клоците

Kajgana Shop

На врв Bottom