Милан Гуровиќ

Статус
Затворена за нови мислења.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
po baranje na Together Lozari ja otvoriv temata za eden odlicen kosarkar koj za mene sekogas ke bide broj 1!!!!!!!!!!!

aj sea

kavadarcanec

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
HEHEHHE а кога беше во Звезда да не можеше да патува во Хрватска ќе ти кажам и зошто заради тетоважата што ја има од Дража Михајлович абе и да бил избркан тоа не е оправдување бе пријателе тое е предаство а не реков јас дека Симиќ бил избркан туку дека направил предаство..Нема проблем отвори теме и ќе збориме..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
na zvezda i bese dovolen i bez toa da patuva vo hrvatska.

nemoj samo ti da me prosvetlis so toa cija tetovaza ima.

on u toj moment koga go vikna zvezda bese 3 meseci bez klub.i so sea.da ne igra nigde.

imas mnogu predavnici od toj tip ali ne bile site isvirkuvani.eve ti sea na primer:eek:vaa godina od partizan u zvezda otide boris bakic i so sea on e predavnik

treba da naprais razlika so simic.simic bese dete na mzt i sve sto znaese nauci u mzt.isto ko sea karakolev.

ja go postuem MILAN GUROVIC kako golem patriot koj sekogas doagjal da igra za reprezentacija i nikogas ne bila vo prasanje negovata patriotska dolznost.

ti se fati za slikata

aj vise koga tolku znaes kazi mi koj e drugiot na slikata?

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Па ти кажав во еден пост на форумот на Мзт бившиот селектор Зоран Славнич коа добро гледам ако грешам поправиме.А и Борис Бакич не е ништо подолу од Милан Гурович јас не ги оспорувам квалитетите на Милан ама јебига тој остави таков впечаток а тоа дека им помогна многу на Звезда тешка работа колку што памтам Партизан играше евролига освојуваше јадранска па и првенство на Србија а Гурович со Звезда не направи буквално ништо само плукаше судии се тепаше со публика и на крај плачеше како мало дете кое направило многу голема грешка.Незнам дали се сеќаваш на слоганот на Гробарите Е мој Милане сузама се ватра не гаси али човекот касно му текан за делата сторил..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
dobro sea.ne mozese on sam da igra pa da napravi nesto.ja ne osporuvam deka partizan e podobra ekipa od zvezda.

partizan kako kolektiv e 5 godini pred zvezda.

ja go postuvam poradi toa sto dojde da igra za reprezntacija koga site otkazaa,posle sezona vo koja igrase 35 minuti sekoj utakmica i sekako poradi trojkite protiv amerikancite 2002 na SP.

a toa so zborese za cetnicite

grobarite se pogolemi cetnici od deliite samo sto toa ne go iskazuvaat javno

i placese poradi toa sto mislese deka toa mu e poslena utakmica za zvezda pred nejznini navijaci.posle ispadna deka uste edna izigra ali eve da ti kazam deka uste se pee pa i na stadion posto sea deliite bojkotiraat kosarka odnosno jadranska liga ,se pee TI SI ZVEZDIN CETNIK MILANEEEEEE.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
dobro sea.ne mozese on sam da igra pa da napravi nesto.ja ne osporuvam deka partizan e podobra ekipa od zvezda.

partizan kako kolektiv e 5 godini pred zvezda.

ja go postuvam poradi toa sto dojde da igra za reprezntacija koga site otkazaa,posle sezona vo koja igrase 35 minuti sekoj utakmica i sekako poradi trojkite protiv amerikancite 2002 na SP.

a toa so zborese za cetnicite

grobarite se pogolemi cetnici od deliite samo sto toa ne go iskazuvaat javno

i placese poradi toa sto mislese deka toa mu e poslena utakmica za zvezda pred nejznini navijaci.posle ispadna deka uste edna izigra ali eve da ti kazam deka uste se pee pa i na stadion posto sea deliite bojkotiraat kosarka odnosno jadranska liga ,se pee TI SI ZVEZDIN CETNIK MILANEEEEEE.
Знам дека се пее таа песна занего ама на Маракана ја иам слушнато кога се појавин он со дрес на Звезда.А кога плачеше тоа беше на дербито со Партизан кога паднаа навивачите незнам дали се сеќаваш он отиде и кај Гробарите и кај Делиите за да ги змири пошто падна трибината помошна и имаше повредени и после едно пола част напишан слоган со големи букви со спреј набрзина Е мој Милане сузама се ватра нега си незнам дали знаеш дека он беше највалкан играч во цела лига и ќе ти кажам уште една работа моментално Милан Гурович единствен играч што го цени од Партизан е Миленко Тепич пошто он го научил на магиите на кошарката затоа што живееле во исти влез во зградата во Нови Сад.Кога Гурович замина за прв пат од Србија поточно во Паниониос од Грција Миленко Тепич бил нели мал плачел како по свој роден татко и заради таквиот гест што го сторил Гурович ком малиов тој му е едниствен идол али тааа што било било ама начинот на кој што ги прифати Делије и Звезда мислам дека беа одмаздувачки спрема Партизан но можеби постои и некоја вистинска љубов..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
se pojavi na sever na utakmicata zvezda-glagsow rangers zaedno so Milos Teodosic,Mile ILic i Nemanja Aleksandrov

toa so tribinata bese preklani i togas uste smeese na derbi da ima navijaci od dvete ekipi a duri od minatata godina go primenija grckiot metod po koj samo navijacite na domasnite smeat da bidat na tribini.

bese najvalkan igrac posto e temperamenten i dojde vo taa liga so status na zvezda i normalno deka ocekuvase da bide tretiran kako zvezda.

sea za odmazduvanje ne znam bas,ali moze si donekade vo pravo.ali toa bese pojse igranje od inaet kon provokaciite od grobarite(slicno na nas simic so ni prai).
on ocekuvase deka ke bide zastiten i od sojuzot posto ima dosta napraeno za kosarkata vo zemjata.mu bese veteno od pretsedatelot na kosarkarskiot sojuz deka ako mu se spomnat zenata i deteto ke se praznele tribinite.normalno deka ne dojde do toa.toa bese glavnata frustracija.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Abe sto otvarate tema za vakvi srpski gomnari, ne zabole nas satpot za Milan Gjurovic ili bilo koj srpski igrac, ebate nacijata nasa , napalena na srbi

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
bolje tuka da ja otvoram nego za nego da se zbori kaj MZT SKOPJE.

NEPISMEN CENTAREC ne e Gjurovic nego e GUROVIC

zasto pa da ne se zbori ako e dobar igrac.ne prodavaj tuka nekoj patriotizam zasto nema smisla.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Koj e toj dobriot igrac gurovic ziti se? Poprvo bi otvoril tema za Janevski od mavrovo sto ni dojde

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Абе види тоа дека не му спомнуваа детето и жената тешко тоа го докажува и песната што е наменета за него Јебе мо ти све пичко Милане. Јас мислам дека е најдобро што замина во Проком да се смират и малце тензиите оти кога се играше дербито кога беа присутни двете навивачки групи мислам на гробарите и делије а и најдобро за него да не преживува така наречени тешки мигови за него а ќе направе добра европска турнеа на која ќе има добра заработувачка пошто е најдобар играч на Проком до сега мислам/

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
За некој кој прошол сито и решето..на 33 години не ни чудо што отиде во Проком..иако мислам дека парите не се во прашање..договорот од 1.600.000 евра е сепак доволна мотивација...
Сепак можел и подобро затоа што во последен момент ги одбил Олимпијакос кои нуделе дупло ама закасниле...
Неговиот дострел не е ова екипа..Полското првенство е далеку послабо ..но газдата бил полн како брод па давал пари за меѓународна сцена..можеби сакал да проба од друга прспектива..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
vo pretposlednoto kolo od prviot del na Evroliga go zakopa Olimpijakos so okolu 30-ina poeni.Pini Gerson povtorno se obide da go donese ama eve sega i on samiot si otide od Pireja pa nisto od biznisot.

a inace on ima kazano deka ako ide nekade vo Evropa toa bi bil Olimpijakos i toa samo poradi bratstvoto na Delije i Gate 7.

slobodno otvori tema za Janevski.nikoj ne ti brani.ne znam samo koj bi zborel za nego ali neka ti bide.samo te molam nemoj da omalovazuvas sto ima postignato MILAN GUROVIC.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
vo pretposlednoto kolo od prviot del na Evroliga go zakopa Olimpijakos so okolu 30-ina poeni.Pini Gerson povtorno se obide da go donese ama eve sega i on samiot si otide od Pireja pa nisto od biznisot.

a inace on ima kazano deka ako ide nekade vo Evropa toa bi bil Olimpijakos i toa samo poradi bratstvoto na Delije i Gate 7.

slobodno otvori tema za Janevski.nikoj ne ti brani.ne znam samo koj bi zborel za nego ali neka ti bide.samo te molam nemoj da omalovazuvas sto ima postignato MILAN GUROVIC.
Оти не отиде во Олимпијакос туку замина во Проком а???????/ Еве доказ за неговото фолирање дека е голем Делија к според наведените податоци велите дека Олимпијакос давал дупла повеќе пари од Проком уште една причина на лага Делије Гејт 13 ако толку ја сакаше Звезда ќе одеше во Олимпијакос заради нивното побратимство меѓу навивачите тоа значи дека исто му е а Делије а GATA 13 ама он си замина во Полска и после речи дека он ја сакал Звезда неговото играње во Звезда е резултат на инает само на Партизан.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Гуровић: Јежим се на слику „севера"...Ова е негова изјава за Мондо...така да дефинитивно е Делија...

Олипијакос закаснил веќе имал склучено договор со Проком...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom