Металци и стереотипи и предрасуди за металците

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Ја сум металец :pipi:

Он топик:
Го има некој гледано "Metal - A Headbanger's Journey"?
Многу забавен документарец, ама од ниеден документарец неможеш да извадиш комплетна слика, што повеќе документарци тоа поцелосна своја слика ке си насликаш, и това това... А конкретно овој е прилично закон пошто го има Дио и Ајоми.

D

Daftie

Гостин
Ја сум металец :pipi:
Многу забавен документарец, ама од ниеден документарец неможеш да извадиш комплетна слика, што повеќе документарци тоа поцелосна своја слика ке си насликаш, и това това... А конкретно овој е прилично закон пошто го има Дио и Ајоми.
Има и други документарци ко овој?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас метален привезок имам на клучојте, плус метална квака во собата моја... Колку посто сум металец ве молам кажете ми! Позз4е.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Металците се глупи...а ултра металците се најглупи...
Што го прави тоа лет 3 во овој случај?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Укажува на тоа дека ако беше уште малку поубер, ќе му требеше упатство за дишење, со патокази и постапно објаснети чекори.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Укажува на тоа дека ако беше уште малку поубер, ќе му требеше упатство за дишење, со патокази и постапно објаснети чекори.
Од кај па ти знаиш, Кисс беа шминкер рокери со Sweet sound i dance ритам. Освен сценска атракција со голтање огнови и жонглирање не оставија во музиката ништо значајно. После се обидоа со диско саунд али и тука не оставија впечаток. Овде се зборува за Метал. Тој изгледаше (кога започнуваше) вака:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Честитки!

Го достигнавте дното на вашиот живот.

KISS не голтаат пламен. Џин Симонс од KISS дува пламен.

Жонглирање? Покажи ми еден пример каде што било кој од KISS жонглирал со било што.

Мојш слободно да продолжиш со позерски постови и smartass став кои полека сите сфаќаат дека е фејк.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Почивај во немир на мојата игнор листа. Чаос.
Знаев дека нe ме кладе на игнор листата, сепак со нетрпение ги чекаш моите текстови.

Не се срами, не си ни прв ни последен кој се воодушевува од мене, па дури и јас самиот се навраќам на моите пишувања и уживам во нив како се остроумно и добро напишани.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Честитки!

Го достигнавте дното на вашиот живот.

KISS не голтаат пламен. Џин Симонс од KISS дува пламен.

Жонглирање? Покажи ми еден пример каде што било кој од KISS жонглирал со било што.

Мојш слободно да продолжиш со позерски постови и smartass став кои полека сите сфаќаат дека е фејк.
Да те прашам само, дали за тебе сите се позери?

Kajgana Shop

На врв Bottom