Металци и стереотипи и предрасуди за металците

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Ја сум металец :pipi:

Он топик:
Го има некој гледано "Metal - A Headbanger's Journey"?

Многу забавен документарец, ама од ниеден документарец неможеш да извадиш комплетна слика, што повеќе документарци тоа поцелосна своја слика ке си насликаш, и това това... А конкретно овој е прилично закон пошто го има Дио и Ајоми.

Ја сум металец :pipi:
Многу забавен документарец, ама од ниеден документарец неможеш да извадиш комплетна слика, што повеќе документарци тоа поцелосна своја слика ке си насликаш, и това това... А конкретно овој е прилично закон пошто го има Дио и Ајоми.
Има и други документарци ко овој?

Јас метален привезок имам на клучојте, плус метална квака во собата моја... Колку посто сум металец ве молам кажете ми! Позз4е.

Металците се глупи...а ултра металците се најглупи...
Што го прави тоа лет 3 во овој случај?

Укажува на тоа дека ако беше уште малку поубер, ќе му требеше упатство за дишење, со патокази и постапно објаснети чекори.

Укажува на тоа дека ако беше уште малку поубер, ќе му требеше упатство за дишење, со патокази и постапно објаснети чекори.

Од кај па ти знаиш, Кисс беа шминкер рокери со Sweet sound i dance ритам. Освен сценска атракција со голтање огнови и жонглирање не оставија во музиката ништо значајно. После се обидоа со диско саунд али и тука не оставија впечаток. Овде се зборува за Метал. Тој изгледаше (кога започнуваше) вака:

Честитки!

Го достигнавте дното на вашиот живот.

KISS не голтаат пламен. Џин Симонс од KISS дува пламен.

Жонглирање? Покажи ми еден пример каде што било кој од KISS жонглирал со било што.

Мојш слободно да продолжиш со позерски постови и smartass став кои полека сите сфаќаат дека е фејк.

Почивај во немир на мојата игнор листа. Чаос.

Знаев дека нe ме кладе на игнор листата, сепак со нетрпение ги чекаш моите текстови.

Не се срами, не си ни прв ни последен кој се воодушевува од мене, па дури и јас самиот се навраќам на моите пишувања и уживам во нив како се остроумно и добро напишани.

Честитки!

Го достигнавте дното на вашиот живот.

KISS не голтаат пламен. Џин Симонс од KISS дува пламен.

Жонглирање? Покажи ми еден пример каде што било кој од KISS жонглирал со било што.

Мојш слободно да продолжиш со позерски постови и smartass став кои полека сите сфаќаат дека е фејк.
Да те прашам само, дали за тебе сите се позери?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom