Место што сте го посетиле и ви текнало дека го имате сонувано

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.491
Ми се случи минатата недела во Непал во храмот Пагода.
Ме пукна такво јако дежаву што не можев да се соземам 2минути.

I

INFECTED

Гостин
Ми се случи минатата недела во Непал во храмот Пагода.
Ме пукна такво јако дежаву што не можев да се соземам 2минути.
Јас па имам сонувано некои плантажи со розеви растенија негде Непал, Бутан,... Може ќе отидам, мда.

I

INFECTED

Гостин
Da be, kakva reinkarnacija, kakvi bakraci! Od majmuni poteknuvame, zemjata e plocka. :)
Abe majmuni , glejte si ti tam fakultetite za biznisi, informatiki, menagmenti, politiki i slicni sranja. Koa ke evoluirate u Coveci togaj kazite neso. :tapp:[DOUBLEPOST=1447464604][/DOUBLEPOST]
Cudno e ako do sega nemalo tema za DE JA VU pokraj mnogute misticni kosmicki temi so gi ima. Inace samiot fenomen na De Ja Vu e samo sporeden efekt za reinkarnacija i sudbinata odnosno odnapred dizajnirano scenario za nestata koi sleduvaat (inace veke dokazano od vrnata nauka deka celiot univerzum e edna PROGRAMA koja e odnapred dizajnirana...
Ако се вика таа програма "масакр од 2018 до 2024 година" тогаш да, може да пројде теоријата...

graveyard

lovec
Член од
9 мај 2013
Мислења
25
Поени од реакции
5
bulshit daj nesto poseriozno[DOUBLEPOST=1448206302][/DOUBLEPOST]deja vu sranja ako ima nesto poseriozno osven deja vu kazete mi slobodno na raspolaganje sum

graveyard

lovec
Член од
9 мај 2013
Мислења
25
Поени од реакции
5
govinda ime ti lepo stoi:dudlac:[DOUBLEPOST=1448395027][/DOUBLEPOST]ima nekoj poseriozen vo kajganava .samo glupost do glupost se kazuva[DOUBLEPOST=1448395274][/DOUBLEPOST]zamislete citam post kade sto pisuva deka rasputin bil najgolem ubiec.zamislete kakvi se gluposti se tresat vo forumov.aj slagerive gi razbiram si go gubat vremeto ama ima li ovde vo forumov nekoj sto stvarno nesto znae.cekam nekoja seriozna informacija.ve pozdravuvam

Последно уредено:
Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
govinda ime ti lepo stoi:dudlac:[DOUBLEPOST=1448395027][/DOUBLEPOST]ima nekoj poseriozen vo kajganava .samo glupost do glupost se kazuva[DOUBLEPOST=1448395274][/DOUBLEPOST]zamislete citam post kade sto pisuva deka rasputin bil najgolem ubiec.zamislete kakvi se gluposti se tresat vo forumov.aj slagerive gi razbiram si go gubat vremeto ama ima li ovde vo forumov nekoj sto stvarno nesto znae.cekam nekoja seriozna informacija.ve pozdravuvam
Epa ima be bate, ama ocigledno ti si zakoraven hristijanin so ne veruva u nisto so ne e hristijansko, taka da ti automatski si stavil zid. DE JA VU e nogu poteok , podlabok fenomen otkolku so mozebi cini na prv pogled.

I

INFECTED

Гостин
Со тоа дежа ву, што ќе кажете ако кажам дека на мои 11 и кусур години сонував нешто слично на денешните ИСИС, некој хаос и некои објекти кои тогаш не беа а сега се изградени, и разурнати можеби, во 2017та? Примерот погоре е нула во споредба со илјадниците чудесии што ми идат во сон и кад тад се оствариле.

graveyard

lovec
Член од
9 мај 2013
Мислења
25
Поени од реакции
5
ozbilno ajde sakam da mi goobjasnis posto sum jas zakoraven.da vidime kolku e slozen toj fenoimen bas bi saklal da znam od nekoj popametenkako tebe .posto jas ne veruvam kako sto ti kaza ama pod moeto ime pisuva nesto drugo mozebi ako si pameten ke svatis.ajde cekam objasnuvanje od nekoj kako tebe[DOUBLEPOST=1448454531][/DOUBLEPOST]
Со тоа дежа ву, што ќе кажете ако кажам дека на мои 11 и кусур години сонував нешто слично на денешните ИСИС, некој хаос и некои објекти кои тогаш не беа а сега се изградени, и разурнати можеби, во 2017та? Примерот погоре е нула во споредба со илјадниците чудесии што ми идат во сон и кад тад се оствариле.
ako sakas ke go sredime toa sto ti e vo glavata ima nacin ne beri gajle.

I

INFECTED

Гостин
ozbilno ajde sakam da mi goobjasnis posto sum jas zakoraven.da vidime kolku e slozen toj fenoimen bas bi saklal da znam od nekoj popametenkako tebe .posto jas ne veruvam kako sto ti kaza ama pod moeto ime pisuva nesto drugo mozebi ako si pameten ke svatis.ajde cekam objasnuvanje od nekoj kako tebe[DOUBLEPOST=1448454531][/DOUBLEPOST]
ako sakas ke go sredime toa sto ti e vo glavata ima nacin ne beri gajle.
Изеди колку сакаш, по себе влечам. На тие год сакав да бидам едно,а во сонот бев сосема друго (она што сум денес). Видов пун курац работи, знаеш, сон од оние неколку во животот што биле толку реални што никогаш не би ги заборавиле. Ти јади лајна и гомна колку сакаш, поважно ми е да не се оствари тоа што го видов а го памтам ко вчера да беше. Луд нека сум само мир нека е.

graveyard

lovec
Член од
9 мај 2013
Мислења
25
Поени од реакции
5
ke bide mir nostradamus.ne znaes ti so sto se zanimavam neli?[DOUBLEPOST=1448482186][/DOUBLEPOST]kaj mene nema laga ako imas nekoj psihicki i natpriroden problem neobicen ili kako saka s reci jas sum tuka site problemi gi resavam drugarce.ako sakas da se uveris i da vidis nesto vistinsko daj mi telefon i ke se vidime[DOUBLEPOST=1448482336][/DOUBLEPOST]jas sum lovec na natprirodno i se sto e neobicno na planeteva.i ne mi kazuvajte vie mene za deja vu sum videl mnogu poveke od vas.koj ne veruva neka ostavi telefon i ke go pustam malku vo akcija so mene da vidi nesto seriozno ne igracki za deca[DOUBLEPOST=1448482512][/DOUBLEPOST]edna akcija pa da vidime kavi mazinja se ostavete telefon i ke ve vidime kolku ste seriozni

Последно уредено:
Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Preku telefon cuda li praves nekoi, vizii li davas? :) Daj objasni malce.

graveyard

lovec
Член од
9 мај 2013
Мислења
25
Поени од реакции
5
ne na delo rabotam daj mi telefon i ke te pripremam mza vistinsko nesto.jas sum lovec mali ne vizioner.sakas andrenalin dojdi so mene i mojata organizacija koja e niz cela makedonija i posiroko.nie slusame problemi koj so ima mozi da kazi pa edna proverka prajme i ako ima nesto neobicno natprirono go vrakame kade sto pripaga.znaci se sto e neobicno natprirodno i slicno.ne rabotime komercijalno samo po povik i pomos /pravime se egzorcizam lovenje na se i sesto sobiranje dokazi se e evidentirano i ostanuva takvo.ne se kazuva sto i kako e osven ako ne si eden od nas.pa povik do site zainteresirani ostavete si brojcinja i ke se zpoznaete so toa sto sakate da go vidite.pozdrav do site[DOUBLEPOST=1448488655][/DOUBLEPOST]kratko i jasno lovci na natprirodno.a inace pogolem hristijanin nema da najdis od mene zatoa sto rabotam vo imeto bozjo.

I

INFECTED

Гостин
ke bide mir nostradamus.ne znaes ti so sto se zanimavam neli?[DOUBLEPOST=1448482186][/DOUBLEPOST]kaj mene nema laga ako imas nekoj psihicki i natpriroden problem neobicen ili kako saka s reci jas sum tuka site problemi gi resavam drugarce.ako sakas da se uveris i da vidis nesto vistinsko daj mi telefon i ke se vidime[DOUBLEPOST=1448482336][/DOUBLEPOST]jas sum lovec na natprirodno i se sto e neobicno na planeteva.i ne mi kazuvajte vie mene za deja vu sum videl mnogu poveke od vas.koj ne veruva neka ostavi telefon i ke go pustam malku vo akcija so mene da vidi nesto seriozno ne igracki za deca[DOUBLEPOST=1448482512][/DOUBLEPOST]edna akcija pa da vidime kavi mazinja se ostavete telefon i ke ve vidime kolku ste seriozni
Ова со соништата, спаѓа во категорија "медиум" не во категорија "психички болен" или не ти знам кој термин. Едноставно, според мене, постојат паралели некои што прават сѐ да се врти во круг. Протони, атоми, молекули, днк, крвоток, вода, планети,.... Тоа што го очекувам ниеден телефон ќе нема да го спречи. Муабетот ми беше дали некој би знаел од каде, зошто и како идат тие соништа. Level up е да се навлезе во таа тема. Тука сме да размениме знаења и теории а не да си мериме ташаци кој има повеќе сива маса на мадето.

Kajgana Shop

На врв Bottom