Месечината, дали навистина слетавме?

• Креатор на темата Креатор на темата Trancer4e
  • Време на започнување Време на започнување

Дали слетавме на месечината?

• Да

Гласови: 229 50,7%
  • Не

Гласови: 223 49,3%

• Вкупно гласачи
    452
Доказ??? Ти водиш дискусија со докази и факти... знаеш дека за двете теории ги има мноооогу :) Никој незнае,ДА или НЕ :)

Дека човекот слетал на Месечината има доволно докази, а тие докази што се против тоа се сите побиени.
А прееска за кладбата.... хаха, не слетавме ние, јас и ти, туку само 12 астронаути.

Доказ??? Ти водиш дискусија со докази и факти... знаеш дека за двете теории ги има мноооогу :) Никој незнае,ДА или НЕ :)

Де, постирај некој доказ дека НЕ СЛЕТАЛЕ НА МЕСЕЧИНАТА, а?

Еден само.

Човештвото слета на месечината, не губете си го времето со лабави теории.

ништо чудно снимката да е „фејк“, ама 100% имаат слетано на месечината...

премногу докази има дека слетале на месечината, а само лабави теории дека не слетале...

За првото слетување од страна на САД не можеме да знаеме дали е вистинито или е само исцениран дел од трката до вселената со СССР . Како и да е имаме слетано на месечината подоцна со сигурност .

I jas imam negde procitano deka stapnuvanjeto na mesecinata e laga.
Лага!?!?!?!Само заради знамето нели?Американското знаме и без ветар се вее.Зошто?Тоа е се поради неговиот јарбол.Ајде сега да преминам на поважното.За освојувањето на трката Американците пратиле спејс шатл во вселената со намера да слетат на месечината.Второ.Камерата.Камерата е во црно-бело.Јас незнам каде сте виделе камера во боја.Па тоа да не било некое едишн.И по камерата се гледа дека Американците слетуваат на Месечината направуваат 5-6 чекори, стават знамето и се качуваат горе и трк накај дома.Прво провери.Истражи.Заклучи.Не тропај се што ќе ти падне на памет!

Малце се извинувам ме мрзи да барам наназад во темава, ама дали тие што ја гледале снимката од слетувањето на месечината забележале дека знамето на месечината се вее??? Како е возможно???

Малце се извинувам ме мрзи да барам наназад во темава, ама дали тие што ја гледале снимката од слетувањето на месечината забележале дека знамето на месечината се вее??? Како е возможно???
Просто е.Изгледа не ми го прочита коментарот.Американското знаме без ветар се вее.Зошто?Тоа е поради неговиот јарбол.Не е како на другите знамења.Секогаш Американското знаме е исправено.
--- надополнето: Jul 9, 2011 9:49 AM ---
Абе тоа што се веело знамето на Месечината и треба да се вее, бидејќи на Месечината дува слаб соларен ветер, предизвикан од Сонцето. Некој што се прави паметен, вели дека стапнувањето на Месечината е американска лага, бидејќи се веело знамето, а не би требало, бидејќи нема атмосфера. Мислам дека стапнувањето на Месечината не е холивудска фикција туку чиста реалност. Мислите дека сте попаметни од куп светски научници кои не ја откриле "заблудата" пред вас!? Не бидете толку наивни и не верувајте на се што ќе видите и прочитате на интернет. Лист од весник на снимката!?
Ех конечно!

Може и да е вистина сето тоа, но тој настан се случуваше во времето на Студената Војна, каде САД и СССР тогаш се докажуваа кој ќе направи помоќно оружје, па подоцна настана битката за вселената....

А ти што мислиш?Слетавме или не слетавме?

Еве ќе верувам и јас во официјалната верзија дека слетавме , бидејќи немам докази со кој би ја подкрепил и докажал другата теорија...

сега јас ќе ти кажам зашто.......прднал астронаутот.......
абе тоа ти е лага........за да ги смират американците.....
пошто кога го лансира Корољев Спутник, американците се плашеа....
мораа да ги смират малку.....и ај...слетаа на месечината...ама во студиото на дизни.......
Знамето на Месечината не се вее!
па не се вее...како да се вее во безвоздушен простор......:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom