ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Ич не ми е привлечна идеата за медениот месец.Не верувам дека има некој кој не би сакал да оди на меден месец.
Ич не ми е привлечна идеата за медениот месец.Не верувам дека има некој кој не би сакал да оди на меден месец.
Сакаш да кажеш дека со подароците ќе бидеш обезбедена и со полн стан и со се што ти треба. Ако си немаш од тебе ти да си купиш што ти треба не те раскрстуваат тие микробранови и фрижидери. Јас се шегував со тоа поклонот во плик зошто интересно ми е во последно време колку многу се применува. И да биде така, од свадба можеш да собереш најмногу 2-3000 евра, ништо не правиш со тие пари.И парите ќе ги лупнеш на одмор во Акапулко и кога ќе дојдеш тука ќе имаш бели ѕидови и фрижидер од кумот и микробранова од старосватицсата, ама битно во Акапулко на одмор си бил. Јуху фалење до бескрај.
Премногу гледаме амерички филмови ние и сонуваме до бескрај.
И јас си сонувам за егзотика, мене тоа ме исполнува. И точка!
доволни се за да те снема некаде во некоја пустелија кај што нема жив човек и да се оддадеш на активноста правење деца...Сакаш да кажеш дека со подароците ќе бидеш обезбедена и со полн стан и со се што ти треба. Ако си немаш од тебе ти да си купиш што ти треба не те раскрстуваат тие микробранови и фрижидери. Јас се шегував со тоа поклонот во плик зошто интересно ми е во последно време колку многу се применува. И да биде така, од свадба можеш да собереш најмногу 2-3000 евра, ништо не правиш со тие пари.
Некои луѓе ништо не прат без тие пари.Сакаш да кажеш дека со подароците ќе бидеш обезбедена и со полн стан и со се што ти треба. Ако си немаш од тебе ти да си купиш што ти треба не те раскрстуваат тие микробранови и фрижидери. Јас се шегував со тоа поклонот во плик зошто интересно ми е во последно време колку многу се применува. И да биде така, од свадба можеш да собереш најмногу 2-3000 евра, ништо не правиш со тие пари.
sakam sekako meden mesec da imam posle vencavkata, ali ako nemam dovolno pari da si dozvolam eden vakov meden mesec, koj sto mi e son i mene, togas bilo kade malce sami jas i on bi mi doslo dobro :back:Не верувам дека има некој кој не би сакал да оди на меден месец. Според вас која е идеалната дестинација и како би изгледал вашиот меден месец од соништата?
Според мене ...
дестинација Акапулко...
а би изгледал вака некако...
GarfieldеЈас бев на едниот меден месец на карибите, Сент Луша и после со мало пајперче (цесна) праевме ајленд хопинг!
Вториот пат бев Египет, а последниоф пат во Шри Ланка!