Медведев: Екстремистите на Кавказ се шират како „Карцином“

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Што си во право за Русија ли претходно што пиша или што ? :icon_neut

Не те разбирам нај добро појасни ! :)
Не ,за проблемите на Маорите во Самоа :icon_lol: Много jaсно дека за Раша ти говорам :toe::icon_lol:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.867
Ако ja нема Раша ки доjдат 5 милиона луге(од малко кинезко село) , ки се заселат при вас и ки изпиат водата во Охридско езеро :icon_lol:
А после ќе одат на Слн'чев Бријаг да се избањаат и ете ти поплава у Бургас, отиде под море.

M

.:makedonec:.

Гостин
Ако ja нема Раша ки доjдат 5 милиона луге(од малко кинезко село) , ки се заселат при вас и ки изпиат водата во Охридско езеро :icon_lol:
Ебати психопатот а кај вас нема да се населат 5 000 000 кинези море кај вас ќе се населат 15 000 000 кинези пошто е Бугаристан - Bugarija поголема па и поеќе простор има и ќе ви го испијат цело Црно Море ебати мутавиот !

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Ебати психопатот а кај вас нема да се населат 5 000 000 кинези море кај вас ќе се населат 15 000 000 кинези пошто е Бугаристан - Bugarija поголема па и поеќе простор има и ќе ви го испијат цело Црно Море ебати мутавиот !
Много си прост дечко !

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
A ти цветаш од паметноќа , имаш мозок како на кокошка или voop[to гo немаш !
Ти за маjтап,ирониja и т.н. имаш ли слушнато ? Не че ми чудно де,се пак си на 17 години :icon_lol:

--- надополнето ---

"Македонец",оти си промени постот бре,доста личеше на србски ,нели србино ?:icon_lol:

M

.:makedonec:.

Гостин
Ти за маjтап,ирониja и т.н. имаш ли слушнато ? Не че ми чудно де,се пак си на 17 години :icon_lol:

--- надополнето ---

"Македонец",оти си промени постот бре,доста личеше на србски ,нели србино ?:icon_lol:

Што ти е проблемот на тебе бе хоштаплер што ме замараш вие бугарите сте сите националистички преодредени забеган тупак !

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Што ти е проблемот на тебе бе хоштаплер што ме замараш вие бугарите сте сите националистички преодредени забеган тупак !
Така сме ние Блгарите од Пирин,сите сме забегани :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom