Машка фризура

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
I lol'd ..

исчувај ја, направи ја ..ако не ти се допаѓа - ошишај се кратко .. simple as is, isn't it?

лесно можеш да исшишаш долга коса, проблемот е тешкото раснење ;)

Колку е само убаво смајливо... баш сум љубопитен да дознаам зошто го пиша ? :)))))))
затоа шо е воодушевен од твојта awesomeness :)

П

Пепси_

Гостин
тиња фризура е тоа само сакав да кажам.....ама се глеа по годините

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Боље немој ваква. Ке те гледаат искривено сите. Ама како сакаш ти

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Па од тебе, дефинитивно повеќе знам. Не го лажи детето не ја бива фризурата. Многу е тиња......
Што знам,мене искрено оваа од Моус повеќе ми се свиѓа,него таа на првата страна.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Па од тебе, дефинитивно повеќе знам. Не го лажи детето не ја бива фризурата. Многу е тиња......
Taa e барем машка фризура ако не друго, over and out.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Гледам..Дефинитивно си стручњак на ова поле<..Дај му и некој совет за лакирање нокти,и нанесување шминка...Сигурно ќе му биде потребно,штом ја одбере посакуваната AWESOME фриЅура..

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кога ќе ми текне дека сум носел ваква фризура ме фаќа срам.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Немој да се кастриш како она горе тоа само у војска ако идеш или ако си 100+ кила

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Подобро си направи операција на ушите отколку ваква фризура. Не е страшно тоа за една недела си како нов. ;)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.777
Поени од реакции
30.640
Ако целта ти е со фризурата да ги скриеш клемпавите уши не ја прави.
Поарно иди си на операција ќе ти ги средат...нема ништо срамно во тоа, исто ко да одиш заб да правиш.
Инаку поминав многу фризури од долги до кратки. И се сеќавам точно ова време минатата година ме фаќаше нервоза од косава и отидов на бербер онака во стилот "што ја ебам ќе ја сечам" и типот ме гледа и вика како да ја правиме, му реков шишај со машинка двојка...и неговата реакција беше кој се шишал кратко веќе никогаш не пуштил коса...си реков у себе "yeah right" и еве после година дена додека го пишувам постот пак ми е двојка..мислам дека е време да ја пуштам да расте малку :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom