- Член од
- 19 јули 2012
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 2
ама јас ја носам кратка моментално и знам како повеќе ми стои и не само сега, секое лето ја носам краткаИ јас го мислев истото додека не се истрижав...
ама јас ја носам кратка моментално и знам како повеќе ми стои и не само сега, секое лето ја носам краткаИ јас го мислев истото додека не се истрижав...
Ti taka da si se shisashКажи му на берберот да ти направи "хитлерова младина". Одма ќе знае што сакаш.
Еве ти една слика да однесеш за секој случај.
Па ја моментално вака сум ишишан, само малку подолги шишки.Ti taka da si se shisash
Кај има кафеави кошули да си купам, да ми иде со флизурата.Па ја моментално вака сум ишишан, само малку подолги шишки.
ПС: ако ти е незгодно заради униформата, однеси му ја оваа слика:
Не прават такви више, comrade, не прават такви ни за лек ни за мерит.Кај има кафеави кошули да си купам, да ми иде со флизурата.
Смеј се ама се навраќа оваа мода си знае Антоние што зборуваTi taka da si se shisash
Смеј се ама се навраќа оваа мода си знае Антоние што зборува
Предпоследен пат ко се шишав ојдов да се шишам четка само горе малце подолго а одстрана пократко, и тој фризерот вака слично ме ишиша, и сеа пред некој ден ко бев кај нов фризер одвај му објаснав како да ме ишишат ко овај, другиот пат ова слика ќе му ја носам.напрај си ваква да те види господ..