- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.623
- Поени од реакции
- 36.354
WTF?Дегутантно е тоа што карнивор животно го идентифицираш како веган животно. Идентификациони политики, итн...
WTF?Дегутантно е тоа што карнивор животно го идентифицираш како веган животно. Идентификациони политики, итн...
Аман,WTF?
Аман,мачетоапекс предатор го нарекуваш Срна... Наместо Убиец, Јадач, Хеј, итн.
Ги заслужуваш сите заебавања. И повеќе!
Ja земам од пријатели 5 ама последно порачав од Ананас пошо имаше побрза достава.Од каде ја купуваш?
И ова е сува храна. А паштети?Ja земам од пријатели 5 ама последно порачав од Ананас пошо имаше побрза достава.
Оваа ја земав дури беа мали моите и за малите кога се родија: https://prijateli5.com/prodavnica/macina/hrana-za-mace/hrana-za-mace-kiten-i-adult/brit-care-cat-grain-free-kitten-gentle-digestion-strong-immunity-brit-hrana-za-mache-kiten-7k/
А оваа за возрасните: https://prijateli5.com/prodavnica/macina/hrana-za-mace/hrana-za-mace-kiten-i-adult/brit-premium-cat-adult-salmon-brit-hrana-za-mache-adult-losos-8k/
Па кај моиве од паштетите добиваа само пролив и повраќаа. Никогаш не се навикнаа на нив ни на тие од конзерва ни на тие од вакумираните во кеси.И ова е сува храна. А паштети?
Еве, истото се случува и кај мене. Значи не и штети да и давам само сува храна?Па кај моиве од паштетите добиваа само пролив и повраќаа. Никогаш не се навикнаа на нив ни на тие од конзерва ни на тие од вакумираните во кеси.
Oваа ти е полна со житарки шо не е препорачливо за мали мачиња а и општо за мачки.Ете, прашав и на ветеринар, ми кажаа пак истото: ако добива пролив од мократа храна, да и давам само сува. Оваа ми ја понудија:
Прегледај го приврзокот 414381
Зедов за проба, па ќе видиме колку ќе ја сака. Ова е веќе петти бренд што го пробувам.
Пробајте со поквалитетена храна. Без житарки. Нешто од типот на Hills, Bewi catЌе ве замолам за помош! Веќе неколку месеци мачката ми има фатено, како што кажа ветеринарот, кожна болест. И' ставија инекции, за кратко малку се намалија раните. У последните недели значително се зголемени и крвјасани. Ја чеша многу, ослабена е и со помалку енергија. Ветеринарот некој период одбива да дојде, а во кола не знам колку ќе можам да ја пренесам.
Кажете лек, апчиња или што да ја правам? Многу ми е мака кога ја гледам вака. Повремено ја чуваме дома, времено е надвор.
Прегледај го приврзокот 415215
Прегледај го приврзокот 415216
Кога јас можев да ги носам во транспортер до Автокоманда пешки 3км и назад, можеш и ти, со кола, кај сакаш да го однесеш, само купи си пластичен транспортер кафез. Има во ветеринарната во Автокоманда, накај 1600-1800МКД мислам беа.а во кола не знам колку ќе можам да ја пренесам.