- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
ти напиша ама те избришааКоментирајте му на текстот......да видат дека е лага....ајде јас нашишав прв
ти напиша ама те избришааКоментирајте му на текстот......да видат дека е лага....ајде јас нашишав прв
Мноооогу мирно очигледно.Повреден полицаец и скршена глава на камерман, меѓу другото.
Еве ги мирните протести како изгледаат:
не објавуваат коментариКоментирајте му на текстот......да видат дека е лага....ајде јас нашишав прв
двајца, еден камерман и еден фоторепортер.Деден полицаец и еден новинар биле повредени со камења,
Не зезај па после да го биде хауз во Скопје.Зошто полицајците не применија сила денес како врз комитите кога штрајкуваа?
Сите знаеме дека најголема опасност за Македонија се навивачите на Вардар, а не ќелиите на исламистите кои егзекутираат деца на христијански празник.Зошто полицајците не применија сила денес како врз комитите кога штрајкуваа?
Затоа што некоја џуекла на улица можеш да ја рогаш колку сакаш, ај иди во зоолошка тепај ја пандата да те видамЗошто полицајците не применија сила денес како врз комитите кога штрајкуваа?
Ти скроз забеган ли си? Да убиеле џандар? Па оди човече лечи се. До Јанкуловска ти е дојдено. Овде за деца убиени зборуваме, и како да се фатат убијците. Ти политичките фрустрации лечи си ги на друго место. УТРЕ НЕМА ПРОТЕСТ ЗА НАС !!!! ТОЧКА !!!Како бе не убијат некој џандар да и дојде памет на ороспијана јанкуловска , и не ме боли ич што и како се десило едно нешто знам соживот со тие гнаси нема и нема да има ! затоа идеме утре јако! 13h пред влада
бре што кажа сеа не стресе. Ова е познатат изрека што ја воскликнуваат бомбашите самоубијци пред да се сретнат со девиците?mozebi ti treba da gi gledas rabotite od poinakov agol! 3 pati montiraa slucaji (barem tie sto gi znaeme nie) mislis ova nemoze da e montirano? vcera vo debata vo alsat m jankulovska neznaese sto da odgovori na prasanjata nitu edno prasanje ne odgovri kako sto treba. naprotiv gi odbegnuvase. nema radikalen islam svesni li ste lugje alooo?!! ne ste vie krivi sekako toa sto ke vi se prenese na scena toa i gledate, a pozadi sto se slucuva pojma nemate!
AKO AKO PRAVETE STO SAKATE NA KRAJOT PRAVDATA KE POBEDI.
ALLAH E NAJGOLEM.
Баш вчера јас ја гледав емисијата на алсат и не добив таков впечаток!mozebi ti treba da gi gledas rabotite od poinakov agol! 3 pati montiraa slucaji (barem tie sto gi znaeme nie) mislis ova nemoze da e montirano? vcera vo debata vo alsat m jankulovska neznaese sto da odgovori na prasanjata nitu edno prasanje ne odgovri kako sto treba. naprotiv gi odbegnuvase. nema radikalen islam svesni li ste lugje alooo?!! ne ste vie krivi sekako toa sto ke vi se prenese na scena toa i gledate, a pozadi sto se slucuva pojma nemate!
ALLAH E NAJGOLEM.
Аха, нема да... Сигурни и оние што протестираа во такви маички и со такви знамиња не се Албанци, туку ние самите и тоа го монтираме...Самите пароли и извикувања на протестиве не никако не говорат дека има радикален ислам, тоа ние така си монтираме се...mozebi ti treba da gi gledas rabotite od poinakov agol! 3 pati montiraa slucaji (barem tie sto gi znaeme nie) mislis ova nemoze da e montirano? vcera vo debata vo alsat m jankulovska neznaese sto da odgovori na prasanjata nitu edno prasanje ne odgovri kako sto treba. naprotiv gi odbegnuvase. nema radikalen islam svesni li ste lugje alooo?!! ne ste vie krivi sekako toa sto ke vi se prenese na scena toa i gledate, a pozadi sto se slucuva pojma nemate!
ALLAH E NAJGOLEM.
Секако дека Јанкуловска нема да одговири на секакви прашања, особено оние што се во интересн на истрагата!!!! Многу ти е јасно тебе... но најдобро ќе биде да се почека да си почне судењето па потоа ќе се види кој молчел, а кој тогаш ќе молчи! Инаку за тоа дали Алах е најголем, хм... Ќе видиме на Денот после деновите. А до тогаш најголемо е срцето на човекот што верува во Вистината и кој ја живее низ сељубовта, семилоста, седобрината.mozebi ti treba da gi gledas rabotite od poinakov agol! 3 pati montiraa slucaji (barem tie sto gi znaeme nie) mislis ova nemoze da e montirano? vcera vo debata vo alsat m jankulovska neznaese sto da odgovori na prasanjata nitu edno prasanje ne odgovri kako sto treba. naprotiv gi odbegnuvase. nema radikalen islam svesni li ste lugje alooo?!! ne ste vie krivi sekako toa sto ke vi se prenese na scena toa i gledate, a pozadi sto se slucuva pojma nemate!
ALLAH E NAJGOLEM.