Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Изјава на една од првично уапсени, а потоа ослободени жени (сестра на еден од оние што наводно се во бегство)
Според ова можам да претпоставам дека МВР всушност нема (силни) докази, туку се надева на признание. Традиционална и добро позната фора. Многу Албанци имаат лежено затвор на тој начин, а некои уште се затворени. Се надевам овојпат нема да упали истиот трик.

Изглеа то че да е и оние двајцана што се во бегство изгледа тргнале на одмор,па не знаеле дека ги бараат.
Само претпоставка... :rolleyes:
Фејсбук профилине изглеа лажно се монтирани од страна на МВР, што викаш а?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Изјава на една од првично уапсени, а потоа ослободени жени (сестра на еден од оние што наводно се во бегство)
Според ова можам да претпоставам дека МВР всушност нема (силни) докази, туку се надева на признание. Традиционална и добро позната фора. Многу Албанци имаат лежено затвор на тој начин, а некои уште се затворени. Се надевам овојпат нема да упали истиот трик.

Требало уште воспитни да добие. Жените се да седат дома и да му служат на мажот, не да се мешаат во тероризам.;)

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
А какви пресуди ти очекуваш во рок од 2 дена од притворот? Без основан сомнеж веројатно немало ни до барање за спроведување истрага да стигне.
WHOA! :) Полако.. само кажав.. ништо не очекувам, во никаков рок, кога ќе биде, ќе биде. А добро е ова, значи постапката си е во тек како што треба.

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Циркузи ќе бидат во Петок слушајте ми го зборот,ова веќе заличува како периодот пред војната во БиХ,кога во Сараево исламисти убиваа луѓе по свадби,протести исто така за поголеми права и мир,за на крај да се случи тоа што се случи...

P

Princ

Гостин
Требало уште воспитни да добие. Жените се да седат дома и да му служат на мажот, не да се мешаат во тероризам.;)
И овој е еден од оние златните цитати кои во други прилики може ќе користат. Saved ;)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
И овој е еден од оние златните цитати кои во други прилики може ќе користат. Saved ;)

Кај мене не палат тие фори.:) Секако користиш само она што ти одговара.:)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Да да сигурно тоа што она го кажала или не го ни кажала ама го измислиле во Алсат и тие препарачките портали ко Журнал Пљусинфо и слично, е чиста вистина (y)
А пази молим те, не верувал он на никого :facepalm:
Абе оргинал чопоративно се однесуваат, толку да не се знаело самостојно да се размислува, брее...

Член од
14 април 2012
Мислења
23
Поени од реакции
50
А некој се во парламентот, некој министри, некој директори, некој тепаат деца, некој палат цркви, некој силуваат, некој убиваат, ама сите незнаат ништа ни пак виделе ништа.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Тебе Принц дефинитивно ти фали некоја даска у тоа глаата.
Пет млади луѓе, од кои четири деца, беа крвнички убиени. И покрај овој монструозен чин, Македонците успеаа да останат со ладни глави и сочекаа полицијата да си ја заврши работата. И сега кога тоа се случи, ти ќе одиш да протестираш за да им дадеш поддршка на осомничените!? Демек, нема шанси да се тие, пошо едниот бил фризер, а имало и 60-годишна жена?!:facepalm:

Како бе Принц не ми кажа порано за ова, да знаев дека е така, и ја ќе се запишев у Влахов, па после ќе праев што ми душа сака. А ако евентуално ме уапсеа, ти ќе протестираше во моја одбрана, пошо нели сите знаеме дека фризерите имаат ореол над глава и нема шанси да го прекршат законот. Али нема веза, ќе чекам да напунам 60 години и после гајле неам, закон не ме фаќа, нели Принц?

Ја стварно не знам дали си ти нормален. Ќе протестирал зашто им бил нарушен угледот на притворените...Пет луѓе беа грозоморно убиени, а тебе ти е дојдено до угледот на некоја багра, и тоа само затоа што таа багра е од иста националност како и ти. Абе ако некој убие 5 души има да одговара за тоа, макар и роден брат да ми е! Ќе наведнам глава и ќе си ќутам, а не да одам уште да протестирам.
И немој да ми почнуваш со тие innocent until proven guilty мантри, си има суд што ќе одлучи кој е виновен, а кој не, нема ти што да протестираш и непотребно да создаваш тензии. А и онака сите знаеме дека е тоа само претстава која има за цел повторно да ги прикаже Албанците како јадни и обесправени. Кутрите Албанци, наместо Принц и Дарданиа да им судат, они треба да излезат пред вистински суд...

Наместо да се секираш за угледот на банда криминалци, си помислил ли барем за миг како им е на семејствата на тие убиени деца?! Ма ти чуе тебе за нив, и онака не се Албанци...
Ја повикував на разум и сталоженост, тврдев дека нема потреба да се одмаздуваме на невини Албанци, али да си ми пред очи, стварно нема да одговарам за постапките! Не си свесен колку иритираш со глупостиве што ги тресеш!

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Кај мене не палат тие фори.:) Секако користиш само она што ти одговара.:)

Подмукло играње до корен ко да не приметува дека си ироничен во коментарот, ако разбира што е ироничен....

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Комите се националисти друже.Единствено позитивно што остана во оваа куртон нација.Кај нас е срам да кажеш дека си националист, човек што ја сака својата нација, татковина.Да беа Македонците националисти до сега многу работи ќе беа различни, ама дека пола народ е куртон невиден затоа патиме тие другите.
Да да големи Националисти се, нема што ............... националисти се оние Баљистет и Шверцерат друже ......... каде гледаш национализам кај Комитите, што направиле лошо до сега, нападнале Албанец, нападнале џамија, муслимански гробишта, нападнале имот на Албанец, претепале Албанец ?! Досега не се случило такво нешто ............ што сметаш ти под национализам, веење на знаме, пеење патриотски песни и сл. ............ тоа се најнормални работи, тоа нема врска со национализам шовинизам !
Инаку сите сме иста песна како нација, делењето на вакви и онакви никаде нема да не однесе, ти се сметаш дека си националист и патриот да речеме, ама знаеш сите сме националисти и патриоти на тастатура ............ национализам и патриотизам лесно е да покажеш дома на тастатура, тоа и бабами го може, но во реалноста надвор малку потешко .............. али ајт сеа да не го тупиме со такви муабети на темава !

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.342
Поени од реакции
8.918

и сега јас треба да и верувам на некоја црна вдовица за лепе очи, на кого бе да верувам, на луге кој се воспитани уште од пелени да мразат све македонско, па за што ти не сметаш нас тука, за малоумни бе, не бе, таа магла можеш на некој друг да му ја продаваш, на некој педер од Холандија или Шведска, ама дефинитивно не мене.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Не, тие си се арни, ние сме куртони што им веруваме.Тој Princ може да им мачка очи на некои без р’бетни куртони, курви и бештии на форумот, ама на мене неможе.Ете им го Princ сега.
Точно не за џабе викаат „волкот крзното го менува али табиетот никогаш “ овој е типичен пример :tapp:

Член од
4 јули 2011
Мислења
52
Поени од реакции
50
за жал, шипциве ќе си го добијат тоа што го сонуваат...немири и порадикални ставови на политичарите...
тек ситуацијата ќе се згусти...ова е само почетокот.
пари се во прашање, а пари се прават кога има дестабилизација/војна....
видете само кои најмногу ќе користи да има неред во Македонија? не ги глејте шипциве они не се способни за вакви комплекси спинови и комплекси обработувања...
да не биде само како во 2001-ва кога ги вадеа од Арачиново со автобусчиња?

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.677
Поени од реакции
4.208
Циркузи ќе бидат во Петок слушајте ми го зборот,ова веќе заличува како периодот пред војната во БиХ,кога во Сараево исламисти убиваа луѓе по свадби,протести исто така за поголеми права и мир,за на крај да се случи тоа што се случи...
Не бе каква војна,ке дојдат Нато ке смират ситуација секундарно.

Kajgana Shop

На врв Bottom