Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
Повикува на соживот батката,а види му го аватарот и потписот и се ќе ти стане јасно.
да видов и немав намера да рзговарам он е подржувач на балистите ама почна нешто да кажува приказни дека ние генерализираме.Бидејќи децава се симнал некој од марс и ги ликвидираше.
Можеби верува дека некој се намачил да изгледа како балисти го направиле тоа ,а уствари се профи од некоја друга земја.
--- надополнето: 16 април 2012 во 23:42 ---
A ti od kaj znaes deka tie se albanci ako imas tocni informaci aj gitla MVR te ceka
и Што тие проблемот ако се албанци?
Еве ако се македонци јас прв ќе барам да ги линчуваме, нема да протестирам да ги ослободат.

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Ne go podrzuvam ovoj masakr jas.. Toa sum go kazal po stoti pat , gledaj gi prethodnite stranici..

Ali sakam da kazam , ne osuduvajte nikogo za ovoj SLUCAJ - bidejki uste ne se znae isto.. A grupata huligani-Komiti ne trebaa silno da protestira vrz Albancite ..
Ама тоа се деца не се хулигани, па децата пеат песни мали се и не треба да се лутиш. Голема работа ако си играле со камчиња малку, па и да паднел некој камен во Албанска глава ќе му помине. Да не се расправаме за дечки игри, ние сакаме ЕУ и НАТО.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
posledno vreme poradi ovie grozomorni ubistva cesto pati ja sledev situacijata i preku kajgana, ona shto site znaeme dosega e idiotskoto mislenje bez nekakvi dokazi i poradi nekoi kriminalni ubijci preku ovoj forum se sirese golema omraza za albanskiot narod, obicni luge koi isto kako jas gi osudija ovie grozomorni ubistva...

gi prasuvam administratorite(iako za nekoj od niv mi se simpaticni) zos ne prezemea nisto da gi precat tie najgrdi zborovi za albancite koi shirea golema meguetnicka omraza kaj dvete strani...nesamo sho ne prezema nisto tuku zborot Albanci bese najnormalno vo ovoj forum ovie denovi...neli shirenje meguetnicka omraza e protiv pravilata na ovoj forum istotaka i protiv zakonot??!!

znaci poradi ovie administratori iljadnici zapaleni tinegesrski glavi koi seuste ne se oformeni kako sho treba i se vlijaat mnogu od ovoj nacin na shirenje omraza poradi toa sho seuste nemat formirano svoe kriticno mislenje...neli za ova vie drzite moralna i opstestvena odgovornost??!!

poradi shirenje na ova golema omraza za albancite pa makar i ideite za etnicko cistenje i vojni i se drugo, eve se posledicite sho ke gi gledame sekoj den..zatoa jas kako graganin na ova drzava zagrizena za mojata bezbednost i so opstestvena odgovornost ova shos e slucuva tuka ke go prijavam vo policia posto direktno vlijae na meguetnicki konflikt, pa ako ima malce funkcioniranje na institucii i zakoni koi go razbirat ova neka prezemat nesto...
Тоа е тоа.. еве ви финален продукт. Егзекутираа 5 души и нема да смеете ни да дискутирате за тоа, ќе пријавела во полиција. А познавајќи ги џандариве, ништо чудно и да се свртат против Македонците, како и вообичаено
Да си жива и здрава, ако не се ваквите како тебе да си го пишат мислењето, многу луѓе ќе мислат дека нема такви ко тебе. А реалноста е дека СИТЕ се такви ко тебе.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Дали ти спореди самоодбраната на џандарот во Гостивар кога ја нападнаа ќерката затоа што попречил канал на дрога, со егзекуција на 5 невини (без досие) на свиреп начин, 1 километар од Скопје? И ги третираш двата настана на ист начин? (инаку зашто би ги споредувал, нели..)
Малку прстето на чело пред да напишете нешто.
Види дечко, ти на форумов си пократко него што постои темата. Ако си прочитал би видел кои се моите ставови и дека воопшто се спротивставувам на таква споредба. Но заради причина да не навлегуваме во беспредметна расправија со Албанците по таа тема и ја развлекуваме непотребно оваа тема, едноставно споредбата ја правам од нивна гледна точка.

Го спомнав во контекст на реакцијата.

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
хаха ние и да сакаме неможе да има војна !
1.Немаме со што да се бориме
2. И да имаме не знаеме да го употребиме ...
3.Америка нема да ни дозволи војна
значи џабе си муабетиме ... по се изгледа ќе треба да си останеме толерантни и разумни Македонци :sick:
Имаме со што да се бориме,и знаеме убаво како треба да го употребиме.Али и покрај тоа не треба одма да се мисли на 2001 бидејки тие што не доживеале незнаат како е.А ако веќе дојде до тоа,само Паравојската може да ни помогне,бидејки со срце се борат за Македонија,ова денеска се све пички!

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
Ne go podrzuvam ovoj masakr jas.. Toa sum go kazal po stoti pat , gledaj gi prethodnite stranici..

Ali sakam da kazam , ne osuduvajte nikogo za ovoj SLUCAJ - bidejki uste ne se znae isto.. A grupata huligani-Komiti ne trebaa silno da protestira vrz Albancite ..
а балиситте треба така?балистите од тетово што се?унитед статес оф албаниа ?тоа е натпис за соживот?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.702
Поени од реакции
21.201
Semejstava na Zaginatite : Ne ni treba podrska so incidenti @ problematicni protesti ...

Vie bevte svite za protesti , nad 350 stranici debatiranje , no tie "heroite" pak ostana sami 100-200 dusi i sakaja edno Skopje da ja vrtat preku nok :facepalm:
Парадокс сам по себе .... некој викаат мислам значи постојам , ама кај тебе е ... дишам значи постојам ...

Потписот што го имаш доле е провокација сам по себе ...

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Da , otidov mirno , i isto taka se vrativ .. Protestirav zasto mojot narod taka vikase .. vprocem se ZAPOCNA tamu.. Sosema ne potrebno.. Protestot se odvivase super , i imas nad 5 iljadi ,,, a ne kako sto vie si blamirate tuka celo vreme 400 stranici a ve ima 200 dusi i tie site mali "huligancinja" .. NOT BAD..

NE OSUDUVAJTE NIKOGO--- NEMATE PRAVO...
Фала ти за ова, дури и да има некој од тие космополитите, ќе го премислиш. Може и очите ќе им ги отвориш.
Сега си играш к.. дека и да сме сакале, не сме можеле да се организираме, а вие, вашата силина, вашиот НАРОД КОГА ТАКА ВИКАЛ, изглеговте 5 илјади и крштевте во Гостивар (бидејќи се започнало таму)..
Еее.. џандар нападнаа, се бранеше човекот, ќерката ја нападнаа, вие ги браните напаѓачите затоа што се албанци и кршите по цел град.. тоа било супер одвивање.
ЧИТАЈТЕ, КОСМОПОЛИТИ, не го измислив овој човек јас, си постои. Најверојатно им е еден од пописмените, глеаш на форум иде, пишува, чита..
Тоа е тоа..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ако веќе го планирале целиов чин значи не биле прв пат на местово, сигурно претходно се врткале и некој сигурно ги забележал.
Ако се покажува дека се работи за професионалци тогаш ова некако не ми држи вода.Поголема е веројатноста некој друг да ја следел ситуацијата на езерото па потоа овие да биле известени отколку самите тие да се врткале тука.Нивната работа е дојди-пукај-бегај па не верувам дека истите што пукале биле пред тоа тука за да ја следат ситуацијата.
Според мене оние ‘‘главните‘‘ се луѓе што се надвор од државава,а оној што управувал со возилата (претпоставувам дека се две) е човек што сите патчиња во таа околина ги знае на памет.Сигурно е мислено и на нешто што би можело да им го расипе планот како на пример полиција.Ако случајот е забележан од полиција и ги збркаат тогаш потребен им е човек што ќе ги извади од таа ситуација т.е човек што ја знае секоја улица и каде води истата.

Како и да е да почекаме да видиме што ќе направат со истрагата па подоцна да прокоментираме зошто вака сите 363 страници се исполнети со претпоставки.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
и Што тие проблемот ако се Албанци?
Еве ако се македонци јас прв ќе барам да ги линчуваме, нема да протестирам да ги ослободат.
I ako se albanci jas ke baram da se kaznat najstrogo P.S ako moze vikaj me albanec kako jas tebe sto ti se obrakam so makedonec ako ne togas i jas ke preminam na drugo izrazuvanje

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
Da , otidov mirno , i isto taka se vrativ .. Protestirav zasto mojot narod taka vikase .. vprocem se ZAPOCNA tamu.. Sosema ne potrebno.. Protestot se odvivase super , i imas nad 5 iljadi ,,, a ne kako sto vie si blamirate tuka celo vreme 400 stranici a ve ima 200 dusi i tie site mali "huligancinja" .. NOT BAD..

NE OSUDUVAJTE NIKOGO--- NEMATE PRAVO...
види мајката мирно а?кршењето на прозори и смрт за македонци јс да не викав?
Значи твојот народ ко вика убаво им направија на 5 те кај езерото и ти ќе викаш супер?
Наашиот народ нема право на протест?
Ако зборуваш за соживот има само еден народ, сите сме исти и жители на оваа држава.

wqx

Член од
12 април 2012
Мислења
49
Поени од реакции
36
Тоа е тоа.. еве ви финален продукт. Егзекутираа 5 души и нема да смеете ни да дискутирате за тоа, ќе пријавела во полиција. А познавајќи ги џандариве, ништо чудно и да се свртат против Македонците, како и вообичаено
Да си жива и здрава, ако не се ваквите како тебе да си го пишат мислењето, многу луѓе ќе мислат дека нема такви ко тебе. А реалноста е дека СИТЕ се такви ко тебе.
АЈДЕ ДА ВИДИМЕ КОЛКУ Е СИЛНА !!!

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
posledno vreme poradi ovie grozomorni ubistva cesto pati ja sledev situacijata i preku kajgana, ona shto site znaeme dosega e idiotskoto mislenje bez nekakvi dokazi i poradi nekoi kriminalni ubijci preku ovoj forum se sirese golema omraza za albanskiot narod, obicni luge koi isto kako jas gi osudija ovie grozomorni ubistva...

gi prasuvam administratorite(iako za nekoj od niv mi se simpaticni) zos ne prezemea nisto da gi precat tie najgrdi zborovi za albancite koi shirea golema meguetnicka omraza kaj dvete strani...nesamo sho ne prezema nisto tuku zborot Albanci bese najnormalno vo ovoj forum ovie denovi...neli shirenje meguetnicka omraza e protiv pravilata na ovoj forum istotaka i protiv zakonot??!!

znaci poradi ovie administratori iljadnici zapaleni tinegesrski glavi koi seuste ne se oformeni kako sho treba i se vlijaat mnogu od ovoj nacin na shirenje omraza poradi toa sho seuste nemat formirano svoe kriticno mislenje...neli za ova vie drzite moralna i opstestvena odgovornost??!!

poradi shirenje na ova golema omraza za albancite pa makar i ideite za etnicko cistenje i vojni i se drugo, eve se posledicite sho ke gi gledame sekoj den..zatoa jas kako graganin na ova drzava zagrizena za mojata bezbednost i so opstestvena odgovornost ova shos e slucuva tuka ke go prijavam vo policia posto direktno vlijae na meguetnicki konflikt, pa ako ima malce funkcioniranje na institucii i zakoni koi go razbirat ova neka prezemat nesto...
Си реков нема да коментирам веќе, ама ова морав да ти го искоментирам.... Очигледно е дека си албанка/ец... Ова што се случува тука ќе го пријавиш во полиција..А што ќе кажеш? Сакам да пријавам преголемо интересирање и огромна интересираност за случајот од одредени личности на форум... И ми смета тоа што креваат прашина ради ситни македонски души? Тоа ли ќе го пријавиш? Зошто не земеш да ги пријавиш секојдневните малтретирања од страна на албанците на недолжни луѓе по автобусите или да си ги собереш пријателчињата и нив да им поделиш некој совет??

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.779
Поени од реакции
30.640
Protestirav zasto mojot narod taka vikase .. vprocem se ZAPOCNA tamu.. Sosema ne potrebno.. Protestot se odvivase super , i imas nad 5 iljadi ,,, a ne kako sto vie si blamirate tuka celo vreme 400 stranici a ve ima 200 dusi i tie site mali "huligancinja" .. NOT BAD..
.
Добро е што не ти кажале да убиеш некого.
Кој го симна Македонското знаме на фудбалски натпревар?
Цело време провоцирате и после се правите невини, кој го бојкотираше пописот?
Биле 200 души, не терај да излезе и старо и младо а камо ли цела Македонија да се дигне на протест.
Седете мадро, на Македонецот му е веќе преку глава, ги минавте сите граници.

Kajgana Shop

На врв Bottom