- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.307
- Поени од реакции
- 84.450
Да, но жртвите не страдале само затоа што се родиле како неалбанци немуслимани...., главните учесници не се арнаути туку каури.
Да, но жртвите не страдале само затоа што се родиле како неалбанци немуслимани...., главните учесници не се арнаути туку каури.
Кај нас ова е лоша работа и затоа е ударна вест, а кај вас е нормално да си ебиш братучедка, снаа, сестра или да ја отепаш оти се ебела со каур. Па боже мили, вие децата си ги ветувате дури на 11год. Педофили со тапиа сте.
Доста ебеш преку компјутер. Еби малку во реалност, па да те видиме на вест како тој кауринот од Тетово, па да ти честитаме сите арнаути, кога ќе добиеш тројка,четворка, и ќе го израдуваш Грујо...за инает но овој Господарот на Црнoто Пристаниште (edited by Lord of Blackhaven)![DOUBLEPOST=1406114821][/DOUBLEPOST]Back to reality. Ја венчале на 17 години преку стројници да ви ебам тоа планинарското племе.
http://kajgana.com/petkratno-ubistvo-vo-albanija
Најчесто, педофилските напади се случија во Источна Македонија , каде се пие ж'та, па божем биле пијани... види да нема дедо ти некоја тапија домаКај нас ова е лоша работа и затоа е ударна вест, а кај вас е нормално да си ебиш братучедка, снаа, сестра или да ја отепаш оти се ебела со каур. Па боже мили, вие децата си ги ветувате дури на 11год. Педофили со тапиа сте.
haven е пристаниште или засолниште, heaven е рајДоста ебеш преку компјутер. Еби малку во реалност, па да те видиме на вест како тој кауринот од Тетово, па да ти честитаме сите арнаути, кога ќе добиеш тројка,четворка, и ќе го израдуваш Грујо...за инает но овој Господарот на Црниот Рај!
А замисли да беа насилниците албанци...екстаза ќе имаше, една недела материјал за форум...ма како една недела, еден месец!!![DOUBLEPOST=1406114984][/DOUBLEPOST]Да, но жртвите не страдале само затоа што се родиле како неалбанци немуслимани.
Усвоено!haven е пристаниште или засолниште, heaven е рај
Се молам тоа да не се случува. Но ете, realitetot злокобно ми оди контра. Секоја недела, во просек има едно такво дело, за жал.А замисли да беа насилниците албанци...екстаза ќе имаше, една недела материјал за форум...ма како една недела, еден месец!!!
Дали стварно се молиш? Според постовите, тешко!!! Ваквите настани ти станаа душевна хранаСе молам тоа да не се случува. Но ете, realitetot злокобно ми оди контра. Секоја недела, во просек има едно такво дело, за жал.
Ајде жити се барем вие немојте за убиства да пишувате , кај вас тие секојдневија се, ако треба сега линкови да ставам туку ќе нема место.Дали стварно се молиш? Според постовите, тешко!!! Ваквите настани ти станаа душевна храна
...инаку олошот си е олош. Двеста денари човече, двеста . Толку вредел животот на дедо Јован, или па толку го проценил олошот Зоранчо...балеринче Виктор, овој Зоранчо мора да имал арнаутски гени, иначе вакво сурово убиство за двеста денари, каурите не прават, нели?
Вие, ние, вас, нас, планинари, угнетувани, инцести, пијандури...а државата ни оди у пропаст...затоа се случуваат овие работи, нема држава, млада дама, има пашалук за „елитите“!Ајде жити се барем вие немојте за убиства да пишувате , кај вас тие секојдневија се, ако треба сега линкови да ставам туку ќе нема место.
Na ko toa be ti mu se obrakas so dete,mursulko eden,jas ima 39 godini be budalo edna, i sum videl takvi kako tebe sto se pravat budali znaes li kolku,premnogu,premnogu za da imam veke nervi da trpam takvi kako tebe neobrazaovani i ne civlizirani planinci,znaci uste ednas imam videno takvi kako tebe premnogu!!!Добро дете смири се.
Заборави да го кажеш спасот. Спасот е во шеријатот, така ли ? Бекни го више аман... знаеме што сорта си.Вие, ние, вас, нас, планинари, угнетувани, инцести, пијандури...а државата ни оди у пропаст...затоа се случуваат овие работи, нема држава, млада дама, има пашалук за „елитите“!
Затоа ги спомнав случајно последниве инциденти, не дека ми е гајле кој кого силувал , или убил, туку оти нема држава и секој многу лесно прави што сака, па макар тој бил арнаут или каур...
А ние уште целата енергија меѓусебе ја трошиме, нема никаква реакција кон грешките на власта! Епа истата епизода уште долго ќе ја гледаме, за жал.
Во секој случај не бил нападнат заради нешто што не може да го смени - тоа што се родил како кафир. Токму таа работа врз која немаат контрола, е причината кафирите кои мораат да живеат меѓу Муслимани, да ги трпат секојдневните напади, од страна на своите соседи.Дали стварно се молиш? Според постовите, тешко!!! Ваквите настани ти станаа душевна храна
...инаку олошот си е олош. Двеста денари човече, двеста . Толку вредел животот на дедо Јован, или па толку го проценил олошот Зоранчо...балеринче Виктор, овој Зоранчо мора да имал арнаутски гени, иначе вакво сурово убиство за двеста денари, каурите не прават, нели?
Ендаш ме праша дали те сметам глуп, а со ова уште повеќе го потврди моето тогашно мислење за тебе...оти спасот го спомнав во тој пост , што го цитираше...ама не си ти крив, толку ти сече!Заборави да го кажеш спасот. Спасот е во шеријатот, така ли ? Бекни го више аман... знаеме што сорта си.
Власта/државата за некој е мајка, а за некој е макеа.А ние уште целата енергија меѓусебе ја трошиме, нема никаква реакција кон грешките на власта! Епа истата епизода уште долго ќе ја гледаме, за жал.