Македонците од Егејот го прославија св.Илија во Овчарани!

  • Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.108
POZDRAV OD EGEJOT

 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.108
Пожарско овие три дена 27-28-29 август со богата музичка програма ама и ЈАКА ПРОВОКАЦИЈА за гејците :vozbud::pos2:
меѓу останатите и учество на оркестаротMAKEDONIKO MERAKI

Македонски мерак-


:vozbud::vozbud::smir:

http://www.pellablogs.gr/Karatzova.com/2010/08/27/%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%C E%BD_%CF%84%CE%B1__%CE%A0%CE%BF%CE%B6%CE%B1%CF%81% CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1_2010_
 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.108
--- надополнето: 29 декември 2012 во 09:40 ---
АБЕР ПРИСТИГНА ОД ДАЛЧИНА, ОД ИЗМАЧЕНА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.718

БОЛКА ЗА НЕРЕТ ЌЕРКО

Стари сме ќерко печалбари
пеесет долги тешки години
имаме пари ќерко, куќи и коли
гледаме внуци, ама друго не боли

Болка за Нерет ќерко носам на душа
цел век ја носам ќерко в туѓа тугина
цел живот пусти Грци не ми дадоја
да си го видам Нерет не ме пуштија

Уште ни зборот не докажа
заплака тивко тетка Фанија
еднаш да појдев ќерко село да видев


 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.108

Kajgana Shop

На врв Bottom