Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Neznam zoshto site ste fokusirani na mecevite Shkendija - Pelister i Bregalnica - Vardar.
Sto ako Metalurg zagubi od Makedonija GP denes , a Vardar i Shkendija pobedat :P
Статус кво останува!

Металург осигура веќе место во ЛЕ.

Член од
5 февруари 2013
Мислења
239
Поени од реакции
124
Баш прочитав во Македонски Спорт дека осигурал но не ми е јасно како? Загубија во финалето од купот и со овој расплет на настаните ако Вардар и Шкендија победат, а Металург загуби тогаш Металург оди на 5тото место кое не води во Европа.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.373
Поени од реакции
5.465
Шо е работата со мечот Ѓорче-Металург ?
Коефициентот за 2 беше 1.20, сега гледам кренал на резултати дури до 2.00 :eek:
Некој да не има некоја информација за мечот, мене за денес ми изгледаше чиста 2, сега се предомислив :cautious:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Баш прочитав во Македонски Спорт дека осигурал но не ми е јасно како? Загубија во финалето од купот и со овој расплет на настаните ако Вардар и Шкендија победат, а Металург загуби тогаш Металург оди на 5тото место кое не води во Европа.
Осигура ЛЕ бидејќи во финалето изгуби од шампионот на првенството Работнички. Да изгубеше од било кој друг тим, немаше да осигура место во ЛЕ.
Иначе од следната сезона нема да важи оваа правило.

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.137
Поени од реакции
2.324
Sega pak paga za 2.gledam vo azija ja otvorile sigurno Makedonija GP ke "legne" da izgubi i da ja napravi 3 + za da zeme nekoe evro od poslednoto kolo,neli ke se najde za ponatamu :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Исто како пред некое коло, само не ми текнува која утакмица беше. Напредок мислам беа едните.

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.137
Поени од реакции
2.324
Ovaa seozna bea Makedonija,Gostivar i Napredok.Lani bese Teteks,polani bese Teteks i Ohrid.Sekoja sezona si ima ekipi za mestenje.[DOUBLEPOST=1400416987][/DOUBLEPOST]I gi zaboraviv nezaboravnite Drita od lanskata sezona,definitivno bea carevi za mestenje.

Последно уредено:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.373
Поени од реакции
5.465
Леле кој пенал му го свирна на Шкендија :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Клавај катанците на мак. фудбалот и да не се игра поќе фудбал тука, ова нигде не се суди пенал бе алоооо :tapp:

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
Леле кој пенал му го свирна на Шкендија :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Клавај катанците на мак. фудбалот и да не се игра поќе фудбал тука, ова нигде не се суди пенал бе алоооо :tapp:
a ke izlezete od 16-erecot ? :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.583
Штипјани се радуваат на победа на Шкендија против Пелистер .... :tapp::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
На Брегалница минатата сезона кога најмногу и требаа бодови и ги даде Шкендија, а не Вардар да се разбереме. :D

R

Rigel Kent

Гостин
Со ваква игра не заслужуваат во Европа , тотално неорганизирани .

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
ludiloooooooooooooo vo tetovooooooooooooooooooooooooooooo

SHKENDIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SHKENDIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Член од
11 јануари 2014
Мислења
490
Поени од реакции
757
Точно е дека Вардар не заслужи Европа, само едно ми е многу криво. Штипјани продадени души, како не ви е срам бре, навивајте сега за кабриолетите во Европа:facepalm:. Штипската публика се радуваше на секој гол на Шкендија, сеа одете дома да барате јаже и да се бесете ебаве продадените души. Ќе зависите од Вардар, ќе дојде ден, ќе молите да не испаднете ама тогаш браќата нека ве спасуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom