Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Ne znam sto ve boli vas za znaminjata ? gledajte ja vasata rabota a ti Ivica mozes da se pikas tamu vtora liga cao.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Пријателите кои ги поставиле знамињата не се Балисти. Прегледај го приврзокот 87093
Пријателите, не може да бидат балисти.
Nice one :pos:[DOUBLEPOST=1395072862][/DOUBLEPOST]
Ne znam sto ve boli vas za znaminjata ? gledajte ja vasata rabota a ti Ivica mozes da se pikas tamu vtora liga cao.
Цао и тебе

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Пријателите, не може да бидат балисти.
Nice one :pos:
Од трибината на Балистите не се вее ниту едно друго знаме освен албанското, а споменатите знамиња се поставени на северната трибина каде што седи обичната публика.
Џабе се палиш... :cool:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
И лани мислам по една резултатска криза Вардар почна со овие снимки како биле оштетени очигледно вршејќи притисок врз ФФМ и судиите за следните натпревари. Демек овие во случај да се оштетени на некој натпревар се единствените, секој клуб особено Шкендија во милион наврати се оштетени ама нема ваљда да плаче клубот сеа кога би увидиле дека не им оди на зелениот терен
Вие општо како заедница цел живот сте оштетувани, нема збор тука.

Поштеди ме од твоите глупости, видеата се со цел да се затнат муцките на тие како тебе, Горан, итн, што мислат дека на Вардар титулата му ја даваат на лепе очи.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.462
Поени од реакции
8.591
Вие општо како заедница цел живот сте оштетувани, нема збор тука.

Поштеди ме од твоите глупости, видеата се со цел да се затнат муцките на тие како тебе, Горан, итн, што мислат дека на Вардар титулата му ја даваат на лепе очи.
Чичино пак мене ме споменуваш :love: фала на вниманието ...
Инаку сега нема да ги барам видеата на грешки спрема нашиот клуб но тврдам дека ние сме оштетени најмногу оваа сезона и сите уназад ! Еете да речиме вие ако сте оштетени за 5 бода тогаш ние сме за 10 бода и знаеш што крајот го краси делото посебно оваа сезона кога се изедначени екипите со бодови шо значи ќе видиме дали и колку бодови ќе ви поклонат до крај ...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Па доволно е глупоста на ФФМ и казната за случајот со Бујчевски, службено изгубен бод и доделиени плус 2 на Металург, плус останување без Бујчевски 2 месеца баш највеќе коа н ифалеше како него играч.
И еве кажи до сега 22 кола, на која утакмица сме добиле ние поклон бодови, една не повеќе. На ниедна не ни се поклонети бодови. Ама такви сте вие вашата немоќ титула да освојте па одма се вадите демек државата не ви дозволувала, исто и тие Турново се куропецаа така, на крај дојдоа примија петарда и наведнаа главите.

Член од
13 март 2010
Мислења
378
Поени од реакции
480
Па доволно е глупоста на ФФМ и казната за случајот со Бујчевски, службено изгубен бод и доделиени плус 2 на Металург, плус останување без Бујчевски 2 месеца баш највеќе коа н ифалеше како него играч.
И еве кажи до сега 22 кола, на која утакмица сме добиле ние поклон бодови, една не повеќе. На ниедна не ни се поклонети бодови. Ама такви сте вие вашата немоќ титула да освојте па одма се вадите демек државата не ви дозволувала, исто и тие Турново се куропецаа така, на крај дојдоа примија петарда и наведнаа главите.
Во Битола ви беа поклонети 2 бода со поништениот чист гол во 90та

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Поништен гол кој едвај на снимка се гледаше дека е грешна одлука, кој го дадовте од НЕПОСТОЕЧКИ СЛОБОДЕН!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Извините што ви се мешам. А како дојдовте до заклучок која е најоштетена екипа у нашава лига? Ги имате гледано сите утакмици од оваа сезона или...? :D

Член од
13 март 2010
Мислења
378
Поени од реакции
480
Извините што ви се мешам. А како дојдовте до заклучок која е најоштетена екипа у нашава лига? Ги имате гледано сите утакмици од оваа сезона или...? :D
Не бе, според то кој се жали најмногу тука :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Таа утакмица требаше Вардар да ја добие службено после упадот на тој мрсулот ваш кога му удри заушка на Адемовиќ.

Z

ziko bt

Гостин
Ako gledas taka neopravdano ponisteniot gol dovede do takva situacija. Da bese ednakvo sudenjeto nemase da dojdi do to,za to od Ffm nemase kazna so neigranje pred publika. Na Vardar mu dadoja 3boda, Pelister bese samo paricno kaznet, a trebase da e nereseno i da nema nikakva kazna. Vrti suci Pelister e osteten.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ako gledas taka neopravdano ponisteniot gol dovede do takva situacija. Da bese ednakvo sudenjeto nemase da dojdi do to,za to od Ffm nemase kazna so neigranje pred publika. Na Vardar mu dadoja 3boda, Pelister bese samo paricno kaznet, a trebase da e nereseno i da nema nikakva kazna. Vrti suci Pelister e osteten.
Шо збориш бе, понитениот гол се деси негде 90та минута, а тоа со упадот се случи порано.

Машала машала, 2-1, вашите и Копчар тријат раце :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom