- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 1.876
- Поени од реакции
- 500
Ne znam sto ve boli vas za znaminjata ? gledajte ja vasata rabota a ti Ivica mozes da se pikas tamu vtora liga cao.
Ne znam sto ve boli vas za znaminjata ? gledajte ja vasata rabota a ti Ivica mozes da se pikas tamu vtora liga cao.
Пријателите, не може да бидат балисти.Пријателите кои ги поставиле знамињата не се Балисти. Прегледај го приврзокот 87093
Цао и тебеNe znam sto ve boli vas za znaminjata ? gledajte ja vasata rabota a ti Ivica mozes da se pikas tamu vtora liga cao.
Од трибината на Балистите не се вее ниту едно друго знаме освен албанското, а споменатите знамиња се поставени на северната трибина каде што седи обичната публика.Пријателите, не може да бидат балисти.
Nice one![]()
Вие општо како заедница цел живот сте оштетувани, нема збор тука.И лани мислам по една резултатска криза Вардар почна со овие снимки како биле оштетени очигледно вршејќи притисок врз ФФМ и судиите за следните натпревари. Демек овие во случај да се оштетени на некој натпревар се единствените, секој клуб особено Шкендија во милион наврати се оштетени ама нема ваљда да плаче клубот сеа кога би увидиле дека не им оди на зелениот терен
Чичино пак мене ме споменувашВие општо како заедница цел живот сте оштетувани, нема збор тука.
Поштеди ме од твоите глупости, видеата се со цел да се затнат муцките на тие како тебе, Горан, итн, што мислат дека на Вардар титулата му ја даваат на лепе очи.
Во Битола ви беа поклонети 2 бода со поништениот чист гол во 90таПа доволно е глупоста на ФФМ и казната за случајот со Бујчевски, службено изгубен бод и доделиени плус 2 на Металург, плус останување без Бујчевски 2 месеца баш највеќе коа н ифалеше како него играч.
И еве кажи до сега 22 кола, на која утакмица сме добиле ние поклон бодови, една не повеќе. На ниедна не ни се поклонети бодови. Ама такви сте вие вашата немоќ титула да освојте па одма се вадите демек државата не ви дозволувала, исто и тие Турново се куропецаа така, на крај дојдоа примија петарда и наведнаа главите.
Поништен гол кој едвај на снимка се гледаше дека е грешна одлука, кој го дадовте од НЕПОСТОЕЧКИ СЛОБОДЕН!Во Битола ви беа поклонети 2 бода со поништениот чист гол во 90та
Не бе, според то кој се жали најмногу тукаИзвините што ви се мешам. А како дојдовте до заклучок која е најоштетена екипа у нашава лига? Ги имате гледано сите утакмици од оваа сезона или...?![]()
Таа утакмица требаше Вардар да ја добие службено после упадот на тој мрсулот ваш кога му удри заушка на Адемовиќ.Во Битола ви беа поклонети 2 бода со поништениот чист гол во 90та
Шо збориш бе, понитениот гол се деси негде 90та минута, а тоа со упадот се случи порано.Ako gledas taka neopravdano ponisteniot gol dovede do takva situacija. Da bese ednakvo sudenjeto nemase da dojdi do to,za to od Ffm nemase kazna so neigranje pred publika. Na Vardar mu dadoja 3boda, Pelister bese samo paricno kaznet, a trebase da e nereseno i da nema nikakva kazna. Vrti suci Pelister e osteten.