Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Ѓорче со никого не се фузира турете им пепел на весниците
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Ова го дробим и ја цело време. Проблемот е што двата тима си продолжуваат како ништо да не било, а по правило е како што кажа и ти, фактички од тие два тима се прави еден и само едниот продолжува да постои. Ама овде све ти е каша попара...Немам ни јас против , ама кога се фузираат еве пример ако Силекс се фузира со Ѓорче тогаш ќе се направи еден тим кој ќе игра во 1лига , но не смеј вториот тим да игра во 2лига .
Автоматски со фузијата треба едниот клуб да не постои веќе .
Чист пример и со вас...
Миравци требаше да се расформира и да не постои веќе а не да си продолжат да играат во 2лига како ништо да не се случило.
Тука е проблемот во фузирањето , не е проблемот дали некој ќе се фузира.
Тоа е право на избор на сопствениците на клубовите.
тоа не е натпреварување, уште помалце фудбал!Никој не им става нож под грло на еки8пите кои прифаќаат да си го дадат местото, впрочем они играат само ради тоа да заработат продавајќи го местото, така да не гледам некој проблем.
Зошто толку песимистички бре? Реално супер ви е ждрепката. Пјуник биле 4ти во ерменска лига која е послабо рангирана од нашата, а и лани не се прославиле многу во Европа, испаднале во прво коло од Зета од Црна Гора, која е сигурно послаб клуб од Тетекс. За мене вие и Хоризонт сте фаворити во ова коло.Ех Македонијо, туго. Дојде и такво време да се молиме да избегнеме тимови од Молдавија, Ерменија, Таџикистан и остали вукојебини.
Искрено, не очекуем ниту еден тим од Македонија да пројде у наредна фаза.
Ќе видиме. Да се навратиме последниве 4-5 години наназад и да видиме од кого се испаѓале нашиве екипи, више ништо не е сигурно. Може мие имамо шанса, ама времето ќе покаже.Зошто толку песимистички бре? Реално супер ви е ждрепката. Пјуник биле 4ти во ерменска лига која е послабо рангирана од нашата, а и лани не се прославиле многу во Европа, испаднале во прво коло од Зета од Црна Гора, која е сигурно послаб клуб од Тетекс. За мене вие и Хоризонт сте фаворити во ова коло.
Турново има добри шанси овие Судува се четвро во лигата и доста бодови наназад, ако остане овој тим и малце се зајачаат ете друго коло со ХајдукЌе видиме. Да се навратиме последниве 4-5 години наназад и да видиме од кого се испаѓале нашиве екипи, више ништо не е сигурно. Може мие имамо шанса, ама времето ќе покаже.
Се повторува историјата, Победа против Пјуник, еве сега со ТетексСе молат екипите шо планираат да местат да најават, да се офајдиме и ние еднаш.