kako prvo : NE PCUES DRZAVA STO TIE SOSED PCUES TVOI SOGRAGJANI....За да не цитирам многу ке го пишам ова само за балистите посебно за Тони....
Тони не знам што го вртиш муабетот што ВОЈВОДИ пееле ши******и пи**и кога и вие пеете за нас пеете против МАКЕДОНИЈА земја која ви даде покрив над глава што ве храни...Убаво ти објасни АЦАБ..А нас не не нарекуваш навивачи и ние сме го правеле истото..:Да го правиме и ке го правиме ама пцуеме по држава што ни е сосед..Таа држава нас ништо не ни даде нити не храни нити имам покрив од нејзе...Всушност вие и не сте Албанци избеглици од бомбардирањето на косово..Колку и да зборите и да се правите јаки на форум џабе ви е сите ја знаеме правата вистина.
Ајде еве ти уште еден доказ дека не сте навивачи.УЛТРАС ПРАВИЛО:Ултрасот никогаш не користи нож поготово пиштол!Се докажавте и вие и пиштолџиите од џепчиште.Читам по фан клубовите се правите јаки па мене искрено срам ми е да кажам дека сум извадил нож или пиштол...Срамот е уште поголем кога сте 2000 на 200!Што не го тепавте Тетекс 10-0?Нели сте јаки ?Ке ве видиме на 25 септември колкава бројка ке бидете и што ке направите.
Навивачки поздрав до сие навивачи(освен балисти)
Те разбирам да пцуеш вера али против МАКЕДОНИЈА?Исто коа сеа ја да идам у Албанија тоест таму да сум роден и да живеам 20 години а да си ја пцујам државата...Тука немаш изговор!Вчера извади пиштол албанец со гипс на главата како се вика тоа белото капче кече ли како беше не е битно....За бројката жити бога не ме смеј....до 2007 гледај клипови и учи!Дачлечни 93 години..Балисти каде беа тогаш поготово во бројки од 3000-4000 па и 5000....И сега не сте нешто кузнае колку бројни....Минатата сезона нигде ве немаше кузнае што праевте....За обична публика факт е у моментот дека на стадион има повече но со силен ВАРДАР ке ви ја видиме бројката....Најди ми едно дете и жена во клип каде што ја мава МАКЕДОНЕЦ тоест КОМИТА!И ја сеа ке дупнам глаа ке ми се деси нешто и ке идам на телевизија шверцери ме нападнаа во чаир ја сосем невин бев со девојка ми се пуштија 200 души можда и ке ми поверува некој....Сакам докази дека сме дупнале глава на дете или жена видео не слика и ја ке се сликам со скршена рака ке кажам вие ми ја скршивте!Ах бре комита...ти најде да кажуваш а!!
Ти ми пцуеш националност бе...па и јас ќе ти пцујам,разбираш!
А за тоа друже косоварите се во Косово,ние овде сме биле отсекогаш,барем јас си го знам бе потеклото,ама ајт тоа е друга тема.
Вчера ниту еден наш не извади нож а камоли пиштол,оружје извади еден македонец и беше приведен,но не беше навивач тој.
Абре за бројка секогаш сме биле први тоа факт и не можеш да го негираш,и нормално дека не не сакате како што ние не ве сакаме вас.
А вие комитите навивачи се сметате бе?!! офф...тепате деца низ град,тепате невини луѓе![]()
Обични фанови доагаат на трибина пеат против клубот со столче маваат во стара гарда...И кој почна сеа бе ?Вие нормални сте 2000 на 200 што им се пуштивте?kako prvo : NE PCUES DRZAVA STO TIE SOSED PCUES TVOI SOGRAGJANI....
vtoro : za pishtolot od xhepcishte kako mislis be ti 300 komiti mu se pustate na eden covek i toj ke vika ajde tepajte me... Normalen si sto zboris ?
treto: sto da praem ja sega sto se minoritet vo Tetovo treba da izmislat malce ako se pomalce da barat pomos ili ili da ne doagat vo stadion.... ! ili barem da ne skandirat da navivat za klubot i CAO! taka ke nemase incidenti !
Еее не е исто...јас сум овде роден,мојот татко овде е роден,дедо ми овде е роден,пра-дедо ми овде,пра-пра дедо ми...па пра-пра-пра....со еден збор од овде сум јас бе!Те разбирам да пцуеш вера али против МАКЕДОНИЈА?Исто коа сеа ја да идам у Албанија тоест таму да сум роден и да живеам 20 години а да си ја пцујам државата...Тука немаш изговор!Вчера извади пиштол албанец со гипс на главата како се вика тоа белото капче кече ли како беше не е битно....За бројката жити бога не ме смеј....до 2007 гледај клипови и учи!Дачлечни 93 години..Балисти каде беа тогаш поготово во бројки од 3000-4000 па и 5000....И сега не сте нешто кузнае колку бројни....Минатата сезона нигде ве немаше кузнае што праевте....За обична публика факт е у моментот дека на стадион има повече но со силен ВАРДАР ке ви ја видиме бројката....Најди ми едно дете и жена во клип каде што ја мава МАКЕДОНЕЦ тоест КОМИТА!И ја сеа ке дупнам глаа ке ми се деси нешто и ке идам на телевизија шверцери ме нападнаа во чаир ја сосем невин бев со девојка ми се пуштија 200 души можда и ке ми поверува некој....Сакам докази дека сме дупнале глава на дете или жена видео не слика и ја ке се сликам со скршена рака ке кажам вие ми ја скршивте!
--- надополнето ---
Обични фанови доагаат на трибина пеат против клубот со столче маваат во стара гарда...И кој почна сеа бе ?Вие нормални сте 2000 на 200 што им се пуштивте?
Neznam koj i koga rekol deka se merzime :uvo:Сеа се враќам од одмор и што ќе видим...БРУКА! И се фалите со ова??
2.000 на 200, браво многу сте јаки нема што. Вие први бевте што јадевте гомна за братството меѓу Војводи и Комити, а ете ви ги чаирчани на помош.А нели вие толку многу се мрзевте со нив?? Абе џабе оправате овде, уште многу ви треба за да бидете тоа што мислите дека сте.Иначе ќе ви замина странциве, ќе ве видим на втората утакмица колку ќе бидете
А стварно сте јаки у пм, 10-0 сте не тепале гледам...
Ќе има бе мислам само подоцна можеби ќе ги ставаат.добро де неме ниедна видео снмка од инцидентот? па на толку мобилни и камери навистина не ми се верува дека нема да видиме што како било
Епа тука си тироден зашто пцуеш по македониј цела фамилија ви е тука а вие пцуете...Верата ве учи да не пцуете по други вери а нонстоп пцуете да пееш за мртва личност дека е педер уби се !Еее не е исто...јас сум овде роден,мојот татко овде е роден,дедо ми овде е роден,пра-дедо ми овде,пра-пра дедо ми...па пра-пра-пра....со еден збор од овде сум јас бе!
Потоа ние никогаш не пцуеме вера,нашата вера не учи да не пцуеме по никоја вера и тоа го правиме,не пцуеме вера,но со националноста тоа е обострано и вие и ние.
Аха ќе не надминете...идно време а...добро ќе видиме....а што правиме ако и ние правиме уште посилна Шкендија!!
А за тепањето невини луѓе секаде низ медиумите ве имаше...или сите се против вас а!
Или ја не читам арно или ти не си арен друго нема!za brojka nemojte da diskutirate sme bile sme i ke bideme sekogas POVEKE !
Kolku se komitite i vojvodite tolku ima samo navivaci sto doagat od CETINSKE !
Еееее тоа е разликата помеѓу вас и нас. Кј што не ви држи гзот и кј што сте помалку, не идете. Мие знаемо дека смо помалку и знаемо дека нема да бидемо у никој случај појќе од вас, ама тоа се вика СРЦЕ! Мене ме боли КУР колку балисти и навивачи на шкендија ќе има, ја идем за Тетекс а на вас не ви го ставам ни 2% дур сум на трибина.kako prvo : NE PCUES DRZAVA STO TIE SOSED PCUES TVOI SOGRAGJANI....
vtoro : za pishtolot od xhepcishte kako mislis be ti 300 komiti mu se pustate na eden covek i toj ke vika ajde tepajte me... Normalen si sto zboris ?
treto: sto da praem ja sega sto se minoritet vo Tetovo treba da izmislat malce ako se pomalce da barat pomos ili ili da ne doagat vo stadion.... ! ili barem da ne skandirat da navivat za klubot i CAO! taka ke nemase incidenti !
За ова не вреди да се коментира, само слатко ќе се насмеем.Потоа ние никогаш не пцуеме вера,нашата вера не учи да не пцуеме по никоја вера и тоа го правиме,не пцуеме вера,но со националноста тоа е обострано и вие и ние.
А ти да не рипаш како петле некое може? Никој ништо не те праша. Прочитај неколку пута пред да цитираш некого, па ако не сфатиш и после 5 пута значи до тебе е нешто.Neznam koj i koga rekol deka se merzime :uvo:
hahahah smesen si se gleda kolku pratis MK futbal zas be j***s abe mora vie da izvadite nekoa mana be leleeeeeeeeeee pa kolku bevmo koga igravmo vo 2 liga kolku ili ne si bil da go gledas natprevarot a ? vidi kolku imalo minimum fanovi koga bevmo vo 2liga,prasaj nekoj kolku sme bile koga sme igrale 1liga,ti vikam prasaj zatoa sto togas ne si znael sto e futbal kamoli da navivas na stadion,vie kolku sto bevte vcera da znaes Shkendija ima i pojce na priatelski natprevari :helousega cekam da izvadis druga mana hahhaha sigurno ne ste bile pogolem broj zatoa sto bilo mnogu vrucina hahahhaha)
srce ? srce samo vo tribina koga ve cuvat dzandarite ? srce da begas ? ili srce da spijes do 9 vo stadion ? za sto zboris ?Еееее тоа е разликата помеѓу вас и нас. Кј што не ви држи гзот и кј што сте помалку, не идете. Мие знаемо дека смо помалку и знаемо дека нема да бидемо у никој случај појќе од вас, ама тоа се вика СРЦЕ! Мене ме боли КУР колку балисти и навивачи на шкендија ќе има, ја идем за Тетекс а на вас не ви го ставам ни 2% дур сум на трибина.
Сакам да кажем дека не е све у бројката, треба да имаш срце. Нешто што вие го немате. Зошто лани пред 2 сезони, кога ја бојкотиравте утакмицата Тетекс - шкендија “заебаните“ од главна кои вчера ваѓале пиштоли не рекоја ни А, зошто немаше балисти (организирано)?? Ама тоа е тоа, сум ви кажал многу пута, а и ќе ви кажем пак. Не е све у бројката, треба да имаш и срце.
Или црце на 20 години Војводи не тргнавме 3 души по пиво (комити) балисти 5 души се стрчуваат накај нас им врачаме бегаат?Срце?Работнички-шкендија на градски вие 100 души на трибина ние комити надвор 60-70 макс ушет не бевме собрани за ракомет ви викаме ајде да се тепаме се криете ко пички!srce ? srce samo vo tribina koga ve cuvat dzandarite ? srce da begas ? ili srce da spijes do 9 vo stadion ? za sto zboris ?
off koj zbora...pa vie ne gostuvavte so Shkendija nikogas nikogas i nikogas .... SEGA KE RECES POLICIJATA NE NE PUSTASE... nas ne pustase ? idevmo od star pat samo da dojdeme !!Или црце на 20 години Војводи не тргнавме 3 души по пиво (комити) балисти 5 души се стрчуваат накај нас им врачаме бегаат?Срце?Работнички-шкендија на градски вие 100 души на трибина ние комити надвор 60-70 макс ушет не бевме собрани за ракомет ви викаме ајде да се тепаме се криете ко пички!