Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Силекс нема никогаш играно 2ра лига не се надевајте на нешто невозможно ;)

B

Beck's

Гостин
Ne sakam Teteks da ispadne, od edna strana deka ke nedostiga derbito, od druga strana poveke mecevi taka igrame na nas stadion. Kolku poveke timovi od Tetovo vo prva liga tolku podobro za nas

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ах бе МТВ...и двете (засега единствени) интересни утакмици, дерби натпревари во Македонија, каде што има над 5.000 публика не ги пренесуваат.
Ги даваат Турново и Работнички, да гледам како топкана незнае кај тера од теренон никаков...

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
^

Super do sega igraa :)
--- надополнето: 30 септември 2012 во 18:56 ---
Uuf Ferhan Hasani mnogu dobro centrirashe za Olic koj sam so golmanot na Mainz greshi :A !!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Marikj od Teteks vo Mechelen za 1.000.000 € :pos:
Уфф, многу си смешен бе :)

Само уште не ми е јасно, муабет за Хасани у тема “Македонско фудбалско првенство“, а дечкото моментално игра у Волфсбург...

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Уфф, многу си смешен бе :)

Само уште не ми е јасно, муабет за Хасани у тема “Македонско фудбалско првенство“, а дечкото моментално игра у Волфсбург...
Poshto vie bevte tie shto go kritikuvavte deckoto , ne e za Wolfsburg , ne mozhe toj tamu , treba da igra vo Azerbejxhan , Moldavia!!!

Ete , so rabota se stignuva kade sakash :) Poleka Poleka kje bide i starter poshto zasluzhuva :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Оф мори мајкооо...ти ги прашуеш што има врска Хасани со Македонско фудбалско првенство, они ти викаа дека некој го оспоруел неговиот талент...Арно ви реков, у “мода и убавина“ стајте, сигурно и таму има некој што го оспоруел неговиот квалитет. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom