- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 157
25годисен е дојде од Руфеа играсе една полусезона и постигна 16-17голаТони, да те прашам.Од кај и кога дојде тој Ертан Хасан во Шкендија? И колку години има? Да не дојде од приштина?
Ајде нека се падне АЕЛ Лимасол да биде интересноDajte link od uefa stream kaj ke ima nemozham da najdam ...
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 11:02 ---
Извлечена е групата за можни противници кои ФК Вардар може да ги добие во второто квалификациско коло од ЛШ на ждрепката која ќе започне од 12.00 во Нион.
Тоа се екипите на:
Бате Борисов (Белорусија)
Жилина (Словачка)
Дебрецен (Унгарија)
АЕЛ Лимасол (Кипар)
Марибор (Словенија)
Хех,фала ти многу.Сакав да се уверам дали е тој.Иначе комшија ми е25годисен е дојде од Руфеа играсе една полусезона и постигна 16-17гола
да има играно за Пристина
The draw for the second qualifying round of the UEFA Europa League will be held at 14.30CET.da ne ima nekoj informaci ?
Првата ни е на гости за жалВардар - Бате Борисов
Најтежок противник сепак мотивирани се Вардар не ме чуди ако дома тепаат минимално а таму бункер и 0-0 ..
Колку лошо толку и добро може да испадне, ако извадат пораз од 1 разлика максимум мислам во пеколот во Скопје лесно ќе може да се надополни таа разлика.. Бате Борисов е класа над Вардар реално гледано ама се е можно топка еПрвата ни е на гости за жал
Имам направено налаиза на нивните играчи во нашиот фан клуб. Искрено не ми изгледаат којзнае колку импресивно. Имаат стубови во одбрана, средина солисдна, и ниски напаѓачи. Некои главни играчи ги напуштиле од лани. Иако доминираат во Белоруското првенство, сепак не ми изгледаат како којзнае каков противник што неможе да се помине. Нормално, фаворити се, и тоа големи, ама имаме и ние шанси. Се зависи од тоа каков тим ќе склопиме. Остане ли Фичо за квалификацииве, нека му ја мислатКолку лошо толку и добро може да испадне, ако извадат пораз од 1 разлика максимум мислам во пеколот во Скопје лесно ќе може да се надополни таа разлика.. Бате Борисов е класа над Вардар реално гледано ама се е можно топка е
Добра ждребкаShkendija vs trans narva
ne znam.Добра ждребка
Ренова и Металург со кој се паднаа???
Ова е и повеќе од одлична ждребка. Сигурен сум дека може да ги поминете и Бохемианс... Слаби се екипиве од Ирска...ne znam.
a vtoro kolo Shkendija vs bohemians (Irska)