Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.418
Поени од реакции
16.697
i uste nesto zaboravi : vie bevte domakini,vie ja imavte priveligijata da izberete tribina (ako e do toa)
Војводи како што знам си имаат матична трибина кога се на домашен терен, не ќе праат екскурзии и да шетаат низ трибини.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Војводи како што знам си имаат матична трибина кога се на домашен терен, не ќе праат екскурзии и да шетаат низ трибини.
ama sepak ne znaes :) ne bea na maticnata tribina ovoj pat...zatoa ne se tie vinovni,i na ballisti im e zabraneto na maticnata tribina da sedat

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.418
Поени од реакции
16.697
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
i uste nesto zaboravi : vie bevte domakini,vie ja imavte priveligijata da izberete tribina (ako e do toa) i sepak vie kako domakini mozevte organizirano vo stadion kako grupa..pred 2 nedeli nie bevme domakini a vie nigde vo stadionot veke po tradicija ,toa spored mene e loso za gradskoto derbi ,sepak za najprestiznoto Gradsko derbivo vo drzavata poslednite sezoni se raboti
Ја знаем дека и нашата и вашата трибина ќе бида затворени до крај на сезона, па ќе видимо дали е точно или не. Незнам која е причината, ама која и да е е тотално ретардирана.
За прошлото дерби ка бевте вие домаќини, објаснив пред утакмицата. Војводи са заверени како Друштво на граѓани (навијачка група) и свите што имаа членски а посебно воѓете са регистрирани. Уште 2-3 дена пред утакмица им се јавија на воѓете дека не смеа ни да помисља да организираа група за таја утакмица, зошто ќе има кривични пријаве. Реков, многу е полесно да се контролира нашата група од полиција зошто смо помалку, а како што реков и смо заведени како Друштво на граѓани (незнам дали Балисти са, ама не веруем).
Некој ми се смееја и ми рекоа дека ова биле измислице, ваше е дали сакате да веруете или не, ама за жал таке е.
А ако се иде на главна и самиот знаеш дека може да дојде до тешки инциденти, а пријаве за глупости никој нејќе да јаде. Таке да, остана само да има утакмица како што треба кога е Тетекс домаќин, ваљда ќе им дојде памет па ќе ни дозвоља наредна утакмица да присуствуемо и мие ка ќе бидете вие домаќини.

Иначе Ивица, оваја утакмица бевмо на Западна.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Одамна сме регистрирани.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
ama nasite vogi gi promenile broevite t.e gi isklucile mobilnite 2-3 dena pred utakmica :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ич не се мести првенството Брегалница - Напредок - 2 во 1

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Се поправив :pos:
Ова не е ново ни за Напредок, Брегалница аматери се за нив во тој поглед :pos:

М

Мартин`

Гостин
Осеќам утре Шкендија ќе им ја пушти/продаде утакмицата на Турново.. ем да ги заглават Тетекс уште повеќе на дното :icon_mrgr:

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Осеќам утре Шкендија ќе им ја пушти/продаде утакмицата на Турново.. ем да ги заглават Тетекс уште повеќе на дното :icon_mrgr:
без пари е :D Колку сакај осети ...

Шкендија нема да ја продаде утакмицата ... Ако ја продаде може со еден скорем НЕРЕШЕН РЕЗУЛТАТ што нема да се случи ..

2-0 победиме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom