Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
eve ti i godini na transfer..i sega napraj si ja svojata Jaka matematika... Germanskite MARKI .. aj Beri Tutun toa znaes podobro :)
На теле памет не можеш да му насадиш, така и на тебе. Џабе си го вртиш муабетот како што на тебе ти одговара. Поздрави го Феран Асани од мене и друг пат земи марамче, многу лиги оставаш после лижењето!

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
А кој те праша тебе па? Админ дан си ти а? Или ти дојде мувата на капа па се јави? Не ми реплицирај ако не сум те спомнал.
Placi....o
--- надополнето: 21 декември 2011 во 01:06 ---
На теле памет не можеш да му насадиш, така и на тебе. Џабе си го вртиш муабетот како што на тебе ти одговара. Поздрави го Феран Асани од мене и друг пат земи марамче, многу лиги оставаш после лижењето!
xaxaxaxa..me iznasmea ..ma jbg ..od tebe nisto seriozno ..i pazi da ne soberes nekoja MARKA od Bate Vane so ostanalo od tie 1.5 mil DM :tapp: aj pozz deka otide diskusijava upm..toa ,jas ti kazav fakti,a ti na mene kafanski muabeti ..stedi zdravje,ke bide...ke se vrati i MARKATA pak :)

П

Паспарту

Гостин
Placi....o
--- надополнето: 21 декември 2011 во 01:06 ---

xaxaxaxa..me iznasmea ..ma jbg ..od tebe nisto seriozno ..i pazi da ne soberes nekoja MARKA od Bate Vane so ostanalo od tie 1.5 mil DM :tapp: aj pozz deka otide diskusijava upm..toa ,jas ti kazav fakti,a ti na mene kafanski muabeti ..stedi zdravje,ke bide...ke se vrati i MARKATA pak :)
Факти!? Ти си факт самиот по себе...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе еј напалени мајмуне .. нели сфаќате шо сакаме да ви кажаме ? Од тај ваш хасани преку qур веќе напинате секоо втора минута и секој 2 пост. Неиживиина раја сте и нема на шо друго да се радуват на транфер у вофлсбург. Јас шо да кажам? Струмичанец стана ЕВРОПСКИ ШАМПИОН и шо ли друго не па треба гол да шетам низ улица ? Па БОЈАН ГЕОРГИЕВСКИ направи трансфер у Бате Борисов екипа секоо година шо игре у Лига на Шампиони па не напине никој. Смирејте се .. се напалиите и за Ибраими ама изгоре у Бундеслигата. Чекајте да не е исто и Хасани ..

Прво СКОКИ па кажи ОП. ;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Лелее Нострадамус,Баба Ванѓа....сите предвидуваат нешто! Аман бе веќе...едниот вика Хасани ќе го снајде истото како Ибраими,друг вели следната сезона Шкендија ќе отпадне од првата лига...

Кажав и претходно времето ќе покаже што ќе се случи со Хасани.Па тогаш реметите цел ден ако сакате!

Јасно е дека Пандев е најдобриот играч кој излезе од Македонија.Ама на почеток и тој играше во 2-3 лига таму во Анкона,па после блесна.Нека стигне Хасани да игра стандарден во некоја силна европска лига ние ќе бидеме презадоволни.
Никој не вели дека ќе биде главен играч на Волфсбург и дека следната сезона ќе ги предводи до титулата.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.226
Поени од реакции
84.189
Во никој случај, можеби еден од најпријатните засилувања оваа година... Јас дури би му дал предност пред Зендели според голманските квалитети, иако Зендели беше миленик на публиката, е добар голман и човек пред се!
xabe mu e koga e kaur

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
mu preci na nekoj buba da uspee?
На никој не му пречи на Буба да успее, ама некој овде со самиот трансфер у Волфсбург почнаа да го обожуваат ко бог без притоа да изигра ниту еден натпревар.
А за да биде иронијата уште поголема се праваат некои компарации со Пандев кој е светлосни години пред Хасани.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
mu preci na nekoj buba da uspee?
На никој не му пречи бе друже да успее. Кој рече против тоа нешто а ? Па што поквалитетни играчи толко поквалитетен фудбал и репрезентација,него муабетот е дека го направивте ПЕЛЕ и МАРАДОНА со тоа што отишол на тренинг во Волфсбург. Па и Ибраими беше у Шалке,Георгиев во Мајнц па ништо не биде. Затоа муабетот е да не се палат дека потпишал во Волфсбург. Кога ќе заигра и има некој успех тогаш нека го величат а не сега. ;)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.989
Поени од реакции
1.272
Така е, на никој не му пречи да успее дечково, јас одамна чекам да го добиеме новиот Артим Шакири, па закопајте ги секирите и оставете времето да покаже.

A

Ali Pasha

Гостин
xabe mu e koga e kaur....]
Што ти е целта? Да го промовираш видеото ... (намерно го тргнав)
Претплатен си да придонесеш што повеќе да не се трпиме ?
Друга причина не гледам... си пикирал пост доста стар, каде фалам еден македонец, а твојот коментар е “Oh my god“

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.226
Поени од реакции
84.189
Што ти е целта? Да го промовираш видеото ... (намерно го тргнав)
Претплатен си да придонесеш што повеќе да не се трпиме ?
Друга причина не гледам... си пикирал пост доста стар, каде фалам еден македонец, а твојот коментар е “Oh my god“
Македонец? Каков Македонец?
Јас колку што знам официјалниот став на навивачката група Балисти, по ова прашање е - Славомакедонец.
Не знам дали Славомакедонецот сте го прашале дали така се чувствува. Исто така, не знам дали сте го прашале што мисли за тоа Смрт на Каури што го пишувате по Тетово.
Ти во твојот пост фалиш некој Славомакедонец, кој сакаш да е мртов (пошто претпоставувам влегува во категорија каур).

A

Ali Pasha

Гостин
Македонец? Каков Македонец?
Јас колку што знам официјалниот став на навивачката група Балисти, по ова прашање е - Славомакедонец.
Не знам дали Славомакедонецот сте го прашале дали така се чувствува. Исто така, не знам дали сте го прашале што мисли за тоа Смрт на Каури што го пишувате по Тетово.
Ти во твојот пост фалиш некој Славомакедонец, кој сакаш да е мртов (пошто претпоставувам влегува во категорија каур).
Значи дефинитивно си бил претплатен...ако не е тајна, колку те плаќаат?
Ако е добра сума, ќе почнам и јас да пишувам против Албанците, кој те се дојдени од Кавказ, те од Африка, само да им расипат благосостојба на мирољубивиот македонски намачен народ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom