Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
ПРОДАДЕН!!! ВОЛФСБУРГ ПЛАТИ 700.000 ЕВРА
http://www.time.mk/read/6d1bca4bc1/2195758d3c/index.html...
Najgolemiot transfer od MFL 1 dosega...DOVOLNO
Не скокај одма како млад мајмун,во оваа сума спаѓаат и парите што ќе ги земе за време на договорот.Најголем трансфер јас како што знам е тој на Тричковски...околу 800 000 евра(без парите за него).

П

Паспарту

Гостин
Инаку Столе Димитриевски ќе биде отстапен на екипата на Гранада.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Не скокај одма како млад мајмун,во оваа сума спаѓаат и парите што ќе ги земе за време на договорот.Најголем трансфер јас како што знам е тој на Тричковски...околу 800 000 евра(без парите за него).
a koj skokase sega !!!i vnimavaj na recnikot Ok :) slobodno vnesi podatok..i demantiraj toa nikoj ne ti osporuva..

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93
brate greska si ti ovie 700.000 iljadi se za klubot a Buba ke zarabotuva 1.2 Milion evra za 3 godini

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
brate greska si ti ovie 700.000 iljadi se za klubot a Buba ke zarabotuva 1.2 Milion evra za 3 godini
Дај боже да е така:)Али чисто сумњам дека толку би платиле за играч што игра во една од најслабите 5 лиги во Европа:)

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Браво за Буба.

Се надевам ќе продолжи да се развива ко играч.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
abe a metalurg kolku ke kjari za detevo,a i rabotnicki kolku go dade stole?
nekoj da odgovori?
--- надополнето: 17 декември 2011 во 01:27 ---
nekoj da odgovori?

П

Паспарту

Гостин
nekoj da odgovori?
--- надополнето: 17 декември 2011 во 01:27 ---
nekoj da odgovori?
Удинезе го испраќа на позајмица во Гранада, а не знам за која цена го продаде Работнички во Удинезе.

Во Македонија нема шанси да дознаеш за колку пари е продаден некој играч, се е сведено на шпекулации...

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
ПРОДАДЕН!!! ВОЛФСБУРГ ПЛАТИ 700.000 ЕВРА
http://www.time.mk/read/6d1bca4bc1/2195758d3c/index.html...
Najgolemiot transfer od MFL 1 dosega...DOVOLNO
Se radues sto zaminal ??? Odbranata na titulata vi bese oddalecena 3 svetlosni godini,a sega so ova stana nevozmozna misija :) Mu se ostvari sonot ce ja proseta Germanija,no tesko deka ce dobiva sansa....Ako nisto drugo barem go napolnil gjebot kako i sekoj od ovie kraista!

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Se radues sto zaminal ??? Odbranata na titulata vi bese oddalecena 3 svetlosni godini,a sega so ova stana nevozmozna misija :) Mu se ostvari sonot ce ja proseta Germanija,no tesko deka ce dobiva sansa....Ako nisto drugo barem go napolnil gjebot kako i sekoj od ovie kraista!
nie se raduvavme na titula pred nepolna godina....a pak, nekoj sonuva titula cela vecnost neli ??? svoeto go napravi covekot,nema vise komu da se dokaze vo ova zemja(osvoji se sto mozese) ,vreme e za novi iskustva..

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Љепотану, шо се чудиш ко теле у шарена врата. На Ибраими знаеш шо му се случи кога отиде во Шалке? Го препратија по брза постапка во аматерскиот тим кој се натпреварува во Регионална лига откако увидоа дека некој добро ги преварил. И тој отиде од тука како најдобар играч во нашава многу јака лига. Со Ѓоргиев од Турново истото се случи. Шо мислиш дека Хасани е екстра класа во споредба со нив? Прво кога ќе се појави таму, ќе се запрепастат од неговата физичка спремност. Во Бундес треба да трча по 12-13 километри, а не како тука со 2 поминати км на утакмица. На ниво на некоја нивна полуаматерска лига. Шо ти објаснувам и ја, коа и онака појма немаш!

B

Beck's

Гостин
mnogu nastradamusi se javija u posledno vreme, ja ne znam sto ne ve vrabotat vas mesto onie celnicite na evropskite klubovi, bar vie bi gi podogile site transferi, duri bi znaele i kolku minuti ke igra vo odreden natprevar, odreden igrac (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom