Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Абре ним да ни дојдат тука србите и некој грчуљац од солун, па да ни прават бељи...
Едвај чекаат некоја беља да се направи од политички план (не зборам за албанците овде во никој случај)...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абре ним да ни дојдат тука србите и некој грчуљац од солун, па да ни прават бељи...
Едвај чекаат некоја беља да се направи од политички план (не зборам за албанците овде во никој случај)...
Ете што мислат србите:
Српски против шиптарског клуба на територији БЈРМ зачиниће вероватно велики одзив "грчких" македонаца - ако мене питата ово је журка у најави.
Не е провокација ова туку за тие што се палат на "браќата" срби.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Ете што мислат србите:
Српски против албанецског клуба на територији БЈРМ зачиниће вероватно велики одзив "грчких" македонаца - ако мене питата ово је журка у најави.
Па и за вакви работи викам... ама ваљда нема да се толку исцадени.
Сигурно ни на вас не ви одговараат инциденти ;)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Свегде има такви. Неможе сите да те сакаат. Повеќето ја сакаат Македонија (за Србиве зборим), ама има и такви што не не сакаат. Исти случај и овде, некој ги сака некој не ги сака. Еве на пример ја сум пола Србин, ама многу појќе ги сакам Хрватите отколку нив, мада и против Србите немам ништо против.

Само да не се праа некој филмоој од типот на “Green Street Hooligans", зошто нема да има ни И од инцидент.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Еве еден тест за македонската полиција.Ако се помине добро би имале шанси да организираме и поважни европски натпревари.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Разбирам... мене ми е да не удрат по новиве скулптури, по такви работи, да се лигават, тоа мене ме плаши... за мали инциденти и дека има љуѓе шо не не сакаат... нема проблем, има такви... па и на нас не ни одговараат сите.

Како и да е... само да е се во ред.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Нема зошто Гробари да ги кршат скулптурите... И они знаат дека ние патиме со племево, како и самите тие-поверојатно е да има изливи на солидарност.
А сигурно низ градот ќе има полициски патроли кои ќе дозволат навивачите да се сретнат само на стадионот.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Нема зошто Гробари да ги кршат скулптурите... И они знаат дека ние патиме со племево, како и самите тие-поверојатно е да има изливи на солидарност.
А сигурно низ градот ќе има полициски патроли кои ќе дозволат навивачите да се сретнат само на стадионот.
Изливи на солидарност ќе има,тоа е повеќе од сигурно дека ќе се случи,но финтата е што со нив најверојатно ќе дојдат и навивачите на Паок,тоа ја ебе целата работа..
Низ градов ден пред утакмицата ќе биде како воена тампон зона,џандари и алфи заедно со опремени желки и марици ќе има на секој чекор спремни да реагираат одма,па да видиме колку се опасни и добри нашиве џандари против вистинска навивачка група која ако дозволи УЕФА би можеле да дојдат накај 3000 души спремна екипа.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Најмал проблем би и бил на полцијата (ЕБР) да спречи инциденти само да им се даде наредба и едните и другите ќе несмеат да мрднат.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Не верувам дека Гејт4 ќе дојдат. Многу поголеми шанси за доаѓање би имало ако се паднеше Партизан со Работнички. У овој српско-пиштарски дуел грците нема што да бараат.

М

Мартин`

Гостин
Ете што мислат србите:
Српски против албанецског клуба на територији БЈРМ зачиниће вероватно велики одзив "грчких" македонаца - ако мене питата ово је журка у најави.
Погледни ги коментарите на Српските сајтови на поголемите (ртс, блиц итн) 90% од Србите имаат позитивни коментари за Македонија и Македонците ако погледнеш, единствено јас ко што гледам пишуваат против Балистите и Шкендија па и Албанија и општо Албанците.. инаку стадионот 100% сум сигурен дека ќе биде полн и пак ќе биде фрка за карти иако е натпревар помеѓу клубски екипи.

И не верувам да се дрзнат Гробари да направат нешто против Македонците тука, знаат и они таков проблем не им треба плус ... :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Па доволно им е тоа што се игра во МАКЕДОНИЈА за да дојдат тука Гејт 4 и да направат некој инцидент без врска...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom