B
Beck's
Гостин
Abe ostaj je nema da bidam,pa tiОтиде стадионот...
Пех бе, баш тогаш нема да бидам во Скопјево у пм...
Абе нели првата ќе се играше тука?
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Revansot se igra vo Skopje,sto ke bide toj dena bog znae
Abe ostaj je nema da bidam,pa tiОтиде стадионот...
Пех бе, баш тогаш нема да бидам во Скопјево у пм...
Абе нели првата ќе се играше тука?
Јбг резервирав за одмор на 17-тиAbe ostaj je nema da bidam,pa ti
Revansot se igra vo Skopje,sto ke bide toj dena bog znae
Ете што мислат србите:Абре ним да ни дојдат тука србите и некој грчуљац од солун, па да ни прават бељи...
Едвај чекаат некоја беља да се направи од политички план (не зборам за албанците овде во никој случај)...
Па и за вакви работи викам... ама ваљда нема да се толку исцадени.Ете што мислат србите:
Српски против албанецског клуба на територији БЈРМ зачиниће вероватно велики одзив "грчких" македонаца - ако мене питата ово је журка у најави.
Не е провокација ова туку за тие што се палат на "браќата" срби.
Изливи на солидарност ќе има,тоа е повеќе од сигурно дека ќе се случи,но финтата е што со нив најверојатно ќе дојдат и навивачите на Паок,тоа ја ебе целата работа..Нема зошто Гробари да ги кршат скулптурите... И они знаат дека ние патиме со племево, како и самите тие-поверојатно е да има изливи на солидарност.
А сигурно низ градот ќе има полициски патроли кои ќе дозволат навивачите да се сретнат само на стадионот.
Погледни ги коментарите на Српските сајтови на поголемите (ртс, блиц итн) 90% од Србите имаат позитивни коментари за Македонија и Македонците ако погледнеш, единствено јас ко што гледам пишуваат против Балистите и Шкендија па и Албанија и општо Албанците.. инаку стадионот 100% сум сигурен дека ќе биде полн и пак ќе биде фрка за карти иако е натпревар помеѓу клубски екипи.Ете што мислат србите:
Српски против албанецског клуба на територији БЈРМ зачиниће вероватно велики одзив "грчких" македонаца - ако мене питата ово је журка у најави.
Не е провокација ова туку за тие што се палат на "браќата" срби.