B
Beck's
Гостин
Abe ostaj je nema da bidam,pa tiОтиде стадионот...
Пех бе, баш тогаш нема да бидам во Скопјево у пм...
Абе нели првата ќе се играше тука?
Revansot se igra vo Skopje,sto ke bide toj dena bog znae
Abe ostaj je nema da bidam,pa tiОтиде стадионот...
Пех бе, баш тогаш нема да бидам во Скопјево у пм...
Абе нели првата ќе се играше тука?
Јбг резервирав за одмор на 17-тиAbe ostaj je nema da bidam,pa ti
Revansot se igra vo Skopje,sto ke bide toj dena bog znae
Ете што мислат србите:Абре ним да ни дојдат тука србите и некој грчуљац од солун, па да ни прават бељи...
Едвај чекаат некоја беља да се направи од политички план (не зборам за албанците овде во никој случај)...
Па и за вакви работи викам... ама ваљда нема да се толку исцадени.Ете што мислат србите:
Српски против албанецског клуба на територији БЈРМ зачиниће вероватно велики одзив "грчких" македонаца - ако мене питата ово је журка у најави.
Не е провокација ова туку за тие што се палат на "браќата" срби.
Изливи на солидарност ќе има,тоа е повеќе од сигурно дека ќе се случи,но финтата е што со нив најверојатно ќе дојдат и навивачите на Паок,тоа ја ебе целата работа..Нема зошто Гробари да ги кршат скулптурите... И они знаат дека ние патиме со племево, како и самите тие-поверојатно е да има изливи на солидарност.
А сигурно низ градот ќе има полициски патроли кои ќе дозволат навивачите да се сретнат само на стадионот.
Погледни ги коментарите на Српските сајтови на поголемите (ртс, блиц итн) 90% од Србите имаат позитивни коментари за Македонија и Македонците ако погледнеш, единствено јас ко што гледам пишуваат против Балистите и Шкендија па и Албанија и општо Албанците.. инаку стадионот 100% сум сигурен дека ќе биде полн и пак ќе биде фрка за карти иако е натпревар помеѓу клубски екипи.Ете што мислат србите:
Српски против албанецског клуба на територији БЈРМ зачиниће вероватно велики одзив "грчких" македонаца - ако мене питата ово је журка у најави.
Не е провокација ова туку за тие што се палат на "браќата" срби.