мислам дека истово го имам читано на мотикаАбе имаше знам невеста некоја се појавувала пред коли, не ми текнува кај беше ни што правела, само така ке се појави од нигде и после незнам.. мада по мене тешка работа.
Napisi "nevestata od rotino" na google i citaj ako ne tie maka ,inaku i mene mi ima ugasnato kolata gore ama ni nevesta dojde ni buturАбе имаше знам невеста некоја се појавувала пред коли, не ми текнува кај беше ни што правела, само така ке се појави од нигде и после незнам.. мада по мене тешка работа.
Од страв си пуштил кумплунг порано.Napisi "nevestata od rotino" na google i citaj ako ne tie maka ,inaku i mene mi ima ugasnato kolata gore ama ni nevesta dojde ni butur
Побарав и има демек се појавила пак, ги исплашила битолчани итн.[DOUBLEPOST=1449440708][/DOUBLEPOST]Napisi "nevestata od rotino" na google i citaj ako ne tie maka ,inaku i mene mi ima ugasnato kolata gore ama ni nevesta dojde ni butur
Аутоматик имаОд страв си пуштил кумплунг порано.
За жал не постои повеке ова грандиозно дело.Требаше да го заштитат ....Сега е никната зграда во (црниче).Имам слушнато како некои од новите станари се жалел на чудни работи, но мислам тоа се афери од конкуренцијата во градежништвото.