Македонски специјални единици (полициски и воени)

M

.:makedonec:.

Гостин
Тие се од порано,квалитетните Планика :) сега имаат набавено нови,само незнам која марка се...
што се словенците подобри од нас за да можаат они да произведуваат чизми а ние не незнам што мозок имаат нашиве.....?

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Има планика у пеко 8 и 300 ги зема другарче ептен мерак му се правеа на такви чизми :D

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Едно прашање дали некој има информација дали моето најомилено оружје за самоодбрана(најомилено поради калибарот 4.6x36) heckler&koch или наследникот на MP 5, MP 7 го има во вооружувањето кај нашиве единици без разлика дали воени или полициски

исто и hk p2000

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.268
Поени од реакции
958
Inaku Heklerot MP7 go davaase na future weapons i e strvarno mn dobar koristi specijalna municija koja ima probusuvacko dejsto.Inaku nie vo MAK.seuste go nemame

M

.:makedonec:.

Гостин
само што се вратив од слава а кога таму ме израдуваа со нов календар на ЕБР за 2011 па сеа се вратив дома и одма го сликав и еве го

http://img826.imageshack.us/i/sdc10722f.jpg/
Хухуууу тоо брате абе дај еден на мене :kesa: од дека ти е ?

--- надополнето ---

Едно прашање дали некој има информација дали моето најомилено оружје за самоодбрана(најомилено поради калибарот 4.6x36) heckler&koch или наследникот на MP 5, MP 7 го има во вооружувањето кај нашиве единици без разлика дали воени или полициски

исто и hk p2000

Неаме пари ние за таква роба бе кај нас знаесе што е М70 и тоа друго нема :toe:

--- надополнето ---

^ Чек, заебавате ли ме.. На ов’ј форум дали има 1-2 луѓе што се спремни за тоа... Мислам 24 дена со 2 сата спиење само, тоа не е физичка подготвеност туку и психичка.. а научно е докажано дека ако човек не спие повеќе од 72 сата може да почне да се однесува хистерично... а да не зборувам за тоа колку ќе е одморен и колку ќе е спремен, така да....

Хахахах мене и не ми е баш проблем да истрчам 20 километри дури би можел и првите 10 да ги трчам полушпринт на припремите летоска не тераа да истрчеме 7,5 километри за 25 минути а тогаш бев едвај 16 што значи дека на 18-19 по мои претпоставки ако се пријавам на таа возраст ќе истрчам без проблем 20 :toe:

С

Спенсер

Гостин
Знаеш ли од кога се сликиве кои ги постираше??? минимум 3-4 години стари :) и повеќе/

--- надополнето ---

само што се вратив од слава а кога таму ме израдуваа со нов календар на ЕБР за 2011 па сеа се вратив дома и одма го сликав и еве го

http://img826.imageshack.us/i/sdc10722f.jpg/
Значи исто е со тоа малото календарче за на биро,такво имам ја,истата слика е :) Добри слики има :)

Kajgana Shop

На врв Bottom