С
Спенсер
Гостин
Тие се од порано,квалитетните Планика сега имаат набавено нови,само незнам која марка се...Јас колку што знам сите носат стандардно словенските Планика, јас ги имам истите
Тие се од порано,квалитетните Планика сега имаат набавено нови,само незнам која марка се...Јас колку што знам сите носат стандардно словенските Планика, јас ги имам истите
што се словенците подобри од нас за да можаат они да произведуваат чизми а ние не незнам што мозок имаат нашиве.....?Тие се од порано,квалитетните Планика сега имаат набавено нови,само незнам која марка се...
:pos2: Тоа не е надлежност на специјаните единици... :pos2:што се словенците подобри од нас за да можаат они да произведуваат чизми а ние не незнам што мозок имаат нашиве.....?
Aбе не ме зафркавај зборам за фабриките наши што произведуваат чизми,чевли.....!:pos2: Тоа не е надлежност на специјаните единици... :pos2:
bates i viktori italijanska licenca a normalno proizvedeni vo kinaТие се од порано,квалитетните Планика сега имаат набавено нови,само незнам која марка се...
Златна планика се знае што е квалитет... иначе, Таворчето како се покажа?bates i viktori italijanska licenca a normalno proizvedeni vo kina
Хухуууу тоо брате абе дај еден на мене :kesa: од дека ти е ?само што се вратив од слава а кога таму ме израдуваа со нов календар на ЕБР за 2011 па сеа се вратив дома и одма го сликав и еве го
http://img826.imageshack.us/i/sdc10722f.jpg/
Едно прашање дали некој има информација дали моето најомилено оружје за самоодбрана(најомилено поради калибарот 4.6x36) heckler&koch или наследникот на MP 5, MP 7 го има во вооружувањето кај нашиве единици без разлика дали воени или полициски
исто и hk p2000
^ Чек, заебавате ли ме.. На ов’ј форум дали има 1-2 луѓе што се спремни за тоа... Мислам 24 дена со 2 сата спиење само, тоа не е физичка подготвеност туку и психичка.. а научно е докажано дека ако човек не спие повеќе од 72 сата може да почне да се однесува хистерично... а да не зборувам за тоа колку ќе е одморен и колку ќе е спремен, така да....
Знаеш ли од кога се сликиве кои ги постираше??? минимум 3-4 години стари и повеќе/pa uste si gi imaat istite cizmi site pripadnici na MVR i nikogas nema da gi zamenat.Прегледај го приврзокот 39451Прегледај го приврзокот 39452Прегледај го приврзокот 39453
Значи исто е со тоа малото календарче за на биро,такво имам ја,истата слика е Добри слики имасамо што се вратив од слава а кога таму ме израдуваа со нов календар на ЕБР за 2011 па сеа се вратив дома и одма го сликав и еве го
http://img826.imageshack.us/i/sdc10722f.jpg/
Хухуууу тоо брате абе дај еден на мене :kesa: од дека ти е ?
немам. Брат ова календаров ми е даден директно од припадник на ЕБР, а понатака очекувам и амблеми