Македонски специјални единици (полициски и воени)

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Ако ги ограничат комисиските дискусии временски, ќе може само да ја одолговлечат процедурата. Ќе потрае 3-4 месеци сигурно.
МИслам дека ВМРО враќа заради споменико на ХАсан Приштина ,малце оф топик забегав ама морав

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe deneska sto vidov eden policaec ili specijalec neznam sto bese :) na ramoto nosese amblem i pisese PEP
koa spec.edinica e ovaa sega :)

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Само ќе кажам, секоја чест, зашто кога србиштава извадија грчко знаме за помалце од 30 секунди реагираа и им го земаа.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Само ќе кажам, секоја чест, зашто кога србиштава извадија грчко знаме за помалце од 30 секунди реагираа и им го земаа.
А ти го виде тоа со свој очи :)? или ти кажаа

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Го видов со свој очи бидејќи бев на исток на 30 метри од српските навивачи.
Некако сумљам пошо од мој извори ми тврдат дека србите сами си го собрале знамето ...

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Некако сумљам пошо од мој извори ми тврдат дека србите сами си го собрале знамето ...
Незнам друже тебе што ти кажале, али откако извадија грчко знаме се створи тензија се стрчаа специјалци одма и ваљда им го земаа, после тоа не видов да извадија.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Незнам друже тебе што ти кажале, али откако извадија грчко знаме се створи тензија се стрчаа специјалци одма и ваљда им го земаа, после тоа не видов да извадија.
Имале предходно некој фрки со ЕБР ... мене шо ми кажале од доста сигурни извори од исток е дека му викале на типот што го извадил знамето да си го собере и да не провоцира и си го собрал ...

Член од
21 август 2012
Мислења
22
Поени од реакции
13
Некои од комбинизоните/униформите на ЕСЗ-Тигар во 2001.

--- надополнето: 14 октомври 2012 во 23:40 ---

Имавме т.е. бранителите што загинаа ја имаа НЕСРЕЌАТА да бидат наместени и продадени од своите. А посебно за Вејце, велепредавство беше тоа.
Ама готово, сите го заборавија тоа. Само оние кои што изгубиле некој близок се обележани, засекогаш.
ubava uniforma a pogotovo amblemot pozzz i golema pocit

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Дека 2001 беше чиста режија на Западот докажува самото тоа што на глава ни се качија со реченицата НЕМОЈТЕ ДА УПОТРЕБУВАТЕ ПРЕКУМЕРНА СИЛА,МОРА СРАЗМЕРНА... и каква е таа борба или војна каде двете страни иако едната или другата е многу појака се борат со иста сила... тоа крај нема... што значи 2001ва беше една глуп и проклет филм на западот..

Член од
21 август 2012
Мислења
22
Поени од реакции
13
тоа кај си слушнал
koga go stavaa spomenikot onoj pred mavrovka
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 23:59 ---
Македонските специјални единици ЕСЗ Тигар и пСО Волци до 2001 се броеа на прсти годишно колку пати беа активирани, да не се изразам лошо ама така улежани специјалци многу лошо се покажаа во 2001, да беа малце поискусни инаку ќе се одвиваше битката во Арачиново!

Да беше АРМ добро опремена ќе го избомбардираа цело село со хеликоптери и авиони!
koklku godini imas be mali odi do majkati legnisi sto razbiras ti od vojni sto treses gluposti

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
koga go stavaa spomenikot onoj pred mavrovka
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 23:59 ---

koklku godini imas be mali odi do majkati legnisi sto razbiras ti od vojni sto treses gluposti
A шо треба да каже ? дека Волците и Тигрите се најдобрите специјални единици во светот и подобри нема? ... не зезај во 2001 таква беше ситуацијата (сега е далеку подобра) и тоа е тоа човекот е реален

Kajgana Shop

На врв Bottom