МИслам дека ВМРО враќа заради споменико на ХАсан Приштина ,малце оф топик забегав ама моравАко ги ограничат комисиските дискусии временски, ќе може само да ја одолговлечат процедурата. Ќе потрае 3-4 месеци сигурно.
МИслам дека ВМРО враќа заради споменико на ХАсан Приштина ,малце оф топик забегав ама моравАко ги ограничат комисиските дискусии временски, ќе може само да ја одолговлечат процедурата. Ќе потрае 3-4 месеци сигурно.
ПЕП- Посебна Единица за Подршкаabe deneska sto vidov eden policaec ili specijalec neznam sto bese na ramoto nosese amblem i pisese PEP
koa spec.edinica e ovaa sega
А ти го виде тоа со свој очи ? или ти кажааСамо ќе кажам, секоја чест, зашто кога србиштава извадија грчко знаме за помалце од 30 секунди реагираа и им го земаа.
Го видов со свој очи бидејќи бев на исток на 30 метри од српските навивачи.А ти го виде тоа со свој очи ? или ти кажаа
Некако сумљам пошо од мој извори ми тврдат дека србите сами си го собрале знамето ...Го видов со свој очи бидејќи бев на исток на 30 метри од српските навивачи.
Незнам друже тебе што ти кажале, али откако извадија грчко знаме се створи тензија се стрчаа специјалци одма и ваљда им го земаа, после тоа не видов да извадија.Некако сумљам пошо од мој извори ми тврдат дека србите сами си го собрале знамето ...
Имале предходно некој фрки со ЕБР ... мене шо ми кажале од доста сигурни извори од исток е дека му викале на типот што го извадил знамето да си го собере и да не провоцира и си го собрал ...Незнам друже тебе што ти кажале, али откако извадија грчко знаме се створи тензија се стрчаа специјалци одма и ваљда им го земаа, после тоа не видов да извадија.
ubava uniforma a pogotovo amblemot pozzz i golema pocitНекои од комбинизоните/униформите на ЕСЗ-Тигар во 2001.
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 23:40 ---
Имавме т.е. бранителите што загинаа ја имаа НЕСРЕЌАТА да бидат наместени и продадени од своите. А посебно за Вејце, велепредавство беше тоа.
Ама готово, сите го заборавија тоа. Само оние кои што изгубиле некој близок се обележани, засекогаш.
тоа кај си слушналslusam pak aktuelnoe deka uckive pak sakale vo edna drzava da ziveaat pa da im pomogneme ako neznaat da sa snajdat po aftopat pa da im pokazeme nakaj e albanija
koga go stavaa spomenikot onoj pred mavrovkaтоа кај си слушнал
koklku godini imas be mali odi do majkati legnisi sto razbiras ti od vojni sto treses glupostiМакедонските специјални единици ЕСЗ Тигар и пСО Волци до 2001 се броеа на прсти годишно колку пати беа активирани, да не се изразам лошо ама така улежани специјалци многу лошо се покажаа во 2001, да беа малце поискусни инаку ќе се одвиваше битката во Арачиново!
Да беше АРМ добро опремена ќе го избомбардираа цело село со хеликоптери и авиони!
A шо треба да каже ? дека Волците и Тигрите се најдобрите специјални единици во светот и подобри нема? ... не зезај во 2001 таква беше ситуацијата (сега е далеку подобра) и тоа е тоа човекот е реаленkoga go stavaa spomenikot onoj pred mavrovka
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 23:59 ---
koklku godini imas be mali odi do majkati legnisi sto razbiras ti od vojni sto treses gluposti